Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)
Raspunsuri - Pagina 20
kim222 spune:
Aseara a venit si la noi Santa's brother..ca alfel nu am stiut cum a -sa-i explicam..Deziluzie pt noi...pt ca este atit de obisnuit cu primitul la fiecare alte trei zile..ca nu-l mai bucura ..Deci am gresit..A primit dulciuri, carti si un software educativ cu personajul lui preferat..
Alice decembrie este special..pt ca se acutizeaza sentimentul de singuratate..
Carolina votat!
Daria ce printesa ai!
Roxa sa -i fie Mosului rusine ca nu a adus ce terbuia!![]()
Ioana ..ce dulce este pe olita!
Cristalinule...zi-ne de orga si efectul ei:)) Cosmetica face foarte bine la mansarda..corect!
Nicole .La multi ani!!! Sarcina usoara si bebel sanatos!
Andries eu te intrebasem de ajutor..Tare faza cu banii!
La multi ani mami de Gabi! La multi ani si pt tatal meu..care nu-i Nicolae dar s-a nascut azi!
...
Azi sint nostalgica...acum 4 ani a fost conceput Luca..ce trece timpul..
va las..pina miercuri..o sa fiu cam ocupata..
Andries spune:
kim La Multi Ani! pentru tatal tau si multa sanatate ii doresc!!
hai nu te mai simti singura, gandeste-te ca ai familia cu tine si ca sunt altii care nici acasa nu au familie si se simt muuult mai singuri,
sa-ti treaca!!
Andries
Dorsilia spune:
sper ca n-am pus-o de ceva: de doua zile ii dau Andreei din mancarea lui Danut ca asa au fost imprejurarile, am avut ceva treburi si n am mai gatit separat. Initial am vrut sa-i dau numai branza si cereale insa pana la urma i am blenduit acolo si ei din tocana lui Dani si a papat. Si azi n-a mai vrut piureul ei de legume

...cred ca i-a placut mai mult celalalt cu carnita sarata, putin inabusita in ulei cu un strop de apa, apoi am adaugat ceapa si o lingurita de faina...eeee, alta viata! Acum, se poate sa fie si o coincidenta, vom vedea zilele urmatoare.
Eu tare am un dubiu in ce priveste cantitatea de carne ce trebuie s-o manance, am gasit in carti n variante deja...am intrebat medici, cati am intrebat atatea opinii am aflat. Azi am citit ca daca mananca prea multa se formeaza acid uric sau uree (??) in organism care e toxic(a). Olivia tu fiind medic sigur trebuie sa stii ceva despre asta, cu atat mai mult cu cat nu ai 50 de ani si nu practici medicina in Ro. Hai, please, da-mi o indrumare, nu ma (mai) ocoli :P
Daria, Ema, sanatate micutilor gradinari care au colectat ceva virusi de pe la colegi.
kim222 spune:
Lia aici se recomanda aprox 30 g pina la virsta de 2 ani...Dar poti sa-i alternezi carnea (pui, peste, organe,vitel etc) cu oul. Pina la 3 ani eu nu as da carne de porc(dar fiecare face cum crede). In practica eu nu am cintarit niciodata carnea....
edit ca am uitat :Andries am primit pupicul..asa este ..mare dreptate ai!
carmenp spune:
la multi ani, tata de olivia! si la multi ani si mama de gabi! sa fiti sanatosi sa va bucurati de nepoti!
roxanaz spune:
buna dimineata!
Oliv la multi ani pentru tatal tau sa fie sanatos si sa ii mearga totul bine!!!
ai vorbit cu norvegienii?? ce fac?
Cristal asteptam pozele sau filmuletele cu orga...cred ca a fst super funny la voi!
Ioana desteapta fata Maria, ce sa mai astepte mosul....s-a cadorisit singura ![]()
Andreea P succes in noul birou.
pupici tuturor, o zi frumoasa!
Andries spune:
Neata'
Cred si eu ca mancarea cu sare si ceapa e mai buna!!
Lia daca nu vrei sa ii dai prea multa carne si nici ou prea mult nu se poate, poti sa incerci sa ii dai oua de prepelitza (al meu le iubeste pur si simplu, de gaina nici nu mai vrea) care sunt mult mai bine tolerate de organism.
Nici eu nu am cantarit niciodata carnea, in practica eu cred ca lui Victor i-am dat mai mult de 30g pe zi, pentru ca din 500g carne vitel fierte in oala cu aburi impreuna cu o multime de legume eu ii alegeam carnea de pielitze, o dadeam prin masina de tocat si faceam 7 borcane de supa pasata (nu la blender, initial prin masina de tocat si apoi la cutit si furculitza), hai ca nu manca fiecare borcan pana la fund dar oricat...si nu mi-a facut nici o toxina
si avea si unt si sare si ceapa si de toate (doar radacina de pastarnac trebuia sa o ocolesc), puiul nu ii place decat snitel sau gratar si ala sa fie cald, supa de pui nu i-a placut deloc, peste rar vrea, iar carne de porc abia acum serveste cand fac chiftele amestec jumi -juma cu vitel. Preferatul ramane curcanul, dar pentru ala trebuie sa fac vizite dese la carefour ca nu gasesc in fiecare zi.
Eu sunt o carnivora (cea mai buna leguma-i carnea!!
) si pe principiul asta mi-am alimentat si copilul, husbandul e mai vegetarian de felul lui, dupa trei zile carne spune ca i s-a acrit de-atata carne, fiecare cum e invatat. Porc nici noi nu mancam decat rar, in amestec la carnea tocata si cate un gratar din an in paste.
Mey Victor a fost ieri la control oftalmologic, pana acum are o vedere excelenta, bine ar fi fost sa aiba macar un +1 la ambii ochi, caci se pare ca e un candidat la miopie, daca mai trage un salt de crestere are mari sanse sa treaca pe -. Doamne ajuta sa nu ma mosteneasca nici pe mine nici pe ta-su, ideal ar fi sa mosteneasca ochii bunicelor (oricare dintre ele, atat mama cat si socrela au o privire de vultur). Asa ca va recomand calduros, care aveti ochelaristi in familie duceti copiii la oftalmolog, un control nu strica niciodata.
Andries
g_ioana spune:
Neatza,Multi ani traiasca pentru tati de Olivia si mama de Gabi,sa fiti sanatosi!!!!!...mei ce-mi place la nebunie perioada asta,ieri moshul azi este ziua cumnatei mele,maine a nepoatei mele preferate,pe urma vine mos craciun,sf.ion,ziua mea de nastere,1 si 8 martie,boierie nu alta
...sotziorul este cel mai incantat![]()
ca trebuie sa faca atatea cadouri..
AndreaP este o mare realizare pentru Pupi bravo lui
eu am epuizat toate metodele de santaj si nik,din ianuarie trec la alea fizice,cu diverse condimente![]()
Lia meii tu in loc sa fi bucuroasa ca a mancat Deea
...stai un pic sa i se definitiveze dentitia sa vezi ce incantata va fi sa nu mai manance blenduit....nici io nu i-am cantarit niciodata carnea,mananca in supa cam jumatate de copanel de pui sau piept de pui,la felul doi,un snitel/pui la gratar,ou la trei zile si seara pastrama din piept de pui sau vita,sandvish sau in pastesau in pizza.....
Andries noi nu avem ochelaristi in familie decat socrii,da' cred ca nu se pun
,am sa o duc si io la un control in primavara,pupam cavalerii!
Meiii io am pozat-o pe olitza,pentru ca-si asezase toate cadorile de mos nicolae langa ea
ca altfel nu se poate...aseara am plecat la cumparaturi doar cu 2 bebelusi dupa multe negocieri si am obtinut favorul ca unu sa ramana in masina si celalat sa-l plimbe cu masina prin magazin
hai sa avem o zi buna si scurta
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Neatza !
Si La Multi Ani pentru tata de Olivia si mami de Gabi - 
, sa se bucure de sanatate multa !!
Mey, mi-am admirat nora pe olitza, dragalasha ca de obicei !!
Ioana, vad ca aveti de sarbatorit nu gluma luna aceasta, o tineti tot intr-o veselie, bravos ! Noi plecam de acasa cu un pui mare de plus pe care Andrei il cara peste tot cu el, uneori insa negociem si noi si reusim sa il lasam in masina !
Olivia, inca o data
multe pentru tine, sa alunge senzatiile de singuratati (da di ce, mama ? sau sa nu intreb ?).
Andreea, sa stapinesti sanatoasa noul birou !!
Monica,
pentru tine si Bogdanel !!
Cristalina, moam ce astept povestirile cu orga si jucariile cintacioase si luminoase !!
Daria, cum sinteti azi ?? Ce face Giulik ??
Andrieshule, felicitari pentru rezultatele bune de la control !!
Si eu vreau sa il duc pe Andrei la oftalmo, desi nu avem ochelaristi in familie, adica noi parintii nu sintem, doar tatal meu ce are !
Si last but not least, din categoria "nu am griji, dar imi fac daca vreau" - Lia, lasa muica nebunelile si cintaritul carnii, cetz veni ?? La carte stiu ce scrie, ca tin minte cum ne intrebam cind copchii erau la virsta inceputului diversificarii si introducerii de carne in alimentatie ! Dar pe bune ca eu una nu i-am cintarit niciodata carnea pentru andrei, mereu am facut-o la ochi !! Si carne de porc nu i-am dat decit abia la doi ani, cind am fost in concediu la mare si mai scapa la ce comandam noi din meniul de restaurant !! Asa ca stai linistita, nu e nik grav, fireste ca gurtul fiind altul, i-a placut Deei, si fetita ta are un an, nu cred ca trebuie sa te mai stresezi !! Acu nici sa ii dai sarmale la craciun ... ![]()
Sint si io pe aici, astept uichendu sa inceapa, ca de la orele 5 am sint in picioare, am avut de bucatarit si cum orele acelea sint disponibile in liniste pentru mine ... sint cam chiauna de capatzina !
O zi minunata va doresc !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Raportam ca tusim ... insa fara sportul vomatului, k si-a facut de cap toata ziua fara sa manance nimik. Dadaca e terorizata si ea deja
Aseara insa a papat f bine si am dormit destul de ok ...
pt mamik de Gabi si tatic de Kim !
Kim - nu esti singura niciodata ! 

Cristal - esti datoare cu filmulete ! 

Liaaa - copila e isteata foc ! Stie ea ce e bun ! Muuulti pupici la voi ! 

Daria &
GIULIA(2004 08 16)