Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

La multi ani pentru Nicolai si Nicolete!!! Sa fiti sanatosi si voiosi!

cateva intrebari:

Andries, cum ii dai ouale de prepelita? Cum le prepari? N-am luat niciodata, poate incerc si eu....

Andrea, a renuntat Philip la deget din initiativa proprie? Fara sa-l "convinga" nimeni?

Ioana, da de ce te stresezi asa cu degetele? Si-a deformat dentitia? Sau? Eu dupa ce am tot citit pe tema asta, si am vazut cat de tare este inradacinat obicieiul la fi-miu, am mers pe ideea ca nu ma stresez prea tare sa-l dezvat, ca sansele de a reusi sunt foarte mici. Ma gandeam ca atunci cand va mai creste si va interveni jena, rusinea, stima de sine, etc, sa renunte singur.

Fetele care faceti de obicei tort Joffre, dati-mi si mie un sfat. Eu ma gandeam sa-l fac de craciun, ca e tortul preferat al lui cosmin (imi tot reproseaza ca nu il fac mai des), dar de cand am auzit la tv ca sunt pesticide in cojile de portocale, parca nu imi vine sa-l mai fac. Voi ce parere aveti? Se pot inlocui cojile alea cu altceva? Sau aveti alta idee?

Daria, sanatate Giulicai!
(Si noi tot cu muci, dar rezonabil, sunt sub control, ca sa zic asa...)

Lia, eu mi-am usurat munca si fac aceeasi mancare pentru toti. Bineinteles gatesc mai dietetic, nu calesc ceapa in ulei ci o fierb in foarte putina apa, ca si asa isi dezvolta gustul, nu pun vegeta si alte din astea, si le dau cam aceeasi mancare la amandoi. ca altfel nu as face fata sa fac cate 3 feluri de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitz, la capitolul degete nush ce sa spun, ca noi nu am practicat sportul acesta !! Dar cred ca ideea ta este buna !
Si pe mine ma intereseaza ouale de prepelita, imi aduc aminte ca mica fiind, si eu iubeam sa maninc asa ceva, ca aratau super in farfurie mititele asa cum sint !! Era cit pe ce sa iau din kaufland ... cred ca fierte sau poate facute ochi ar merge, nu ?
Daria, pentru Giulik !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
Kim - LA MULTI ANI pentru tatal tau!
Philip - deci si Pupi adormea cu ceva, respectiv sugindu-si degetul...eu marturisesc ca Stefan si acum doarme cu suzeta... noaptea, daca o pierde, o cauta, pipaind dupa ea in pat si e foarte enrvos daca nu o gaseste...Nici eu nu m-am stresat pe tema asta, m-am gindit ca atunci cind va fi pregatit, va renunta el singur la suzi...
mitzule - eu nu am mai facut de multa vreme tortul joffre si am auzit si eu de treaba cu substantele injectate in cojile portocalelor si lamiilor - insa am inteles ca toxica ar fi daca maninci o cantitate foarte mare de coji...acum nu stiu ce sa zic...
Lia - pai cred si eu, daca a dat fata de gust de mincare adevarata...de ce sa manince mincare din aia ca de regim !!!

Ma duc sa maninc ca am o foame in mine de mama, mama...!!!!

Gabriela 15+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

doosutepatrujunu

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput