Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomasa, poate vin si eu duminica, daca il mai pacalesc pe tati sa stea cu baiatul. Nu cred ca vom merge cu totii. Poate ne vedem.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, apropos de bilete pe la spectacole, stii ceva de "scrisoare pentru mos Craciun" care se tine anual la opera? E divertisment sau ce gen este?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

greyeras ,

la mine asa a debutat dermatita atopica iar noi am facut-o de la detergent ;apoi a trecut pe pieptisor si la spate cu tot cu ceafa; acum ne cremuim mai ceva ca mamica si suntem pe calea cea buna
noua ne-a dat dr. crema de la sebamed .

eu nu l-am spalat niciodata pe fata cu ser fiziologic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

La multi ani la 3 lunisoare pentru Bianca Elena de mami Veroboroda, Sara Ioana de mami Gabriela7, Ana Martina de mami HaveF8!!!
La multi ani la 2 lunisoare pentru Teodora Ioana de mami Jojo_miha!!!
La multi ani la 1 lunisoara pentru Mircea Gabriel de mami Andries!!!
La multi ani sotului tau Afibebe!!!

Sanatate multa puiului tau Nana!!!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eu tocmai ce am recitit ce ati scris voi in ziua in care am nascut off ce dragute sunteti.Si Rox acum am vazut ca ai scris ca ai primit un mesaj sumar de la mine cum ca e baiat si are 3kg 600.Ei bine era de la sotiorul meu acel mesaj si el e mai retinut de felul lui.

teo

Mergi la inceput

Mai stiti ceva de Alinush si bebicul ei?Am sa o sun acum si revin cu vesti bune sper

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Carpatina e tarziu nu-i asa sa-ti zic bafta!!!!

Maria si tie felicitari pentru mamica model!!!Omleta aia pufoasa a facut precis furori!!!

Fetelor dragelor puiul meu a facut astazi vaccinul!!! sincer va spun abia il asteptam. Speram sa trag si eu un puisor de somn binemeritat odata cu el. Si ce sa vezi fraticule: mamicii ii pica ochii de somn, iar puiul da din picioare ca un iedutz. Io ce sa fac acu`?

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Gata,am vorbit sunt bine amandoi acasa la Barlad.NANA multi pupici si multa sanatate lui Andreiutu sunt sigura ca atunci cand o sa veniti in tara cu el o sa rezolvati problema .Pup fetele am plecat ca s-a trezit papanasul meu

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, mie imi convine la Romexpo pt ca pot veni cu carutul. La Polivalenta nu mai calc. La editia trecuta Kidex a fost OK, m-a enervat numai imnul ala care se repeta non stop .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

si eu vreau sa vin la Kidex... cand mergeti?

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput