Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
sim_stoian spune:
Betty, nu stiu cand merg. Sa negociez cu sotul. Sambata nu cred pt ca e 1 decembrie si o sa fie parade si nebunii pe la Arcul de Triumf.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Roxana_G spune:
Pai maine nu pot, ca astept musafiri la musiu bebe care e Andrei si face si 3 lunici. Iar sambata e inchisa circulatia. Nu ramane decat duminica.
Apropos, aveti idee la ce ora e defilarea de 1 decembrie? Ca vreau sa duc fata sa o invat despre ziua nationala. Nu ma dau eu in vant dupa astea, dar copilul trebuie sa stie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
betty78 spune:
Ok...stabiliti voi cand mergeti si poate vin si eu...o sa il iau pe bebe cu mine.
Mama ce scula de aparat am....acum fac si eu poze ca omul, ca janghina aia pe care o aveam era de-a dreptul penibil
Sabina merci frumos pentru alegere...e beton aparatul 
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
quote:CE POTI SA FACI MAI ISA,DOAR SA ASTEPTI SA OBOSEASCA BB VLAD
Originally posted by isabeluta
Carpatina e tarziu nu-i asa sa-ti zic bafta!!!!
Maria si tie felicitari pentru mamica model!!!Omleta aia pufoasa a facut precis furori!!!
Fetelor dragelor puiul meu a facut astazi vaccinul!!! sincer va spun abia il asteptam. Speram sa trag si eu un puisor de somn binemeritat odata cu el. Si ce sa vezi fraticule: mamicii ii pica ochii de somn, iar puiul da din picioare ca un iedutz. Io ce sa fac acu`?
isabelutade
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
CARPATINA ,asteptam vestile bune ,sau nu s-a terminat examenul ?noi oricum tinem pumnii ![]()
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Roxana_G spune:
Maria, dar puii tai la ce ora se culca de esti online pe la ora asta? La mine e ora de liniste, adica motaie Andrei juma de ora si sora-sa se balaceste in cada cu papusile. Asa ca eu ma relaxez - adica ii tin cu usile deschise sa ii aud.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
bikmaria spune:
ROX am venit de la munca pe la 17-30 ,am pus o masina la spalat ,am pus o fripturica la cuptor ,am intrat un pic pe la voi ,teo dormea iar alex se odihnea un pic ca tocmai venise de la scoala ,acum teo e treaza si se joaca cu fratisu ,iar eu astept cu fripturica gata sa vina sotul sa papam ,apoi baita la bb pe la 9-30 ca la 10 papa si apoi la somn pana pe la 6 dim ,iar ALEX program de voie ,iar eu astept o propunere de la sotul meu
,daca nu mai intru inseamna ca ...![]()
diwana spune:

Bianca Elena de Veroboroda,Sara Ioana de Gabriela77, Ana Martina de HaveF8, Teodora Ioana de jojo_miha, Mircea Gabriel de Andries 

Afibebe
sotului tau
Diwana si pitic Rares
diwana spune:
Maria, n-a mai ramas nika din omleta pufoasa si calda? De branza nu te intreb ca dupa ce ai scapat atata piper pe ea, nu-mi mai face pofta ca ieri
Diwana si pitic Rares
betty78 spune:
am o intrebare mamicilor de baieti: face vre una circumcizie papanasului? Eu nu prea as vrea, dar sotul meu insista

Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario