Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

ROX am venit de la munca pe la 17-30 ,am pus o masina la spalat ,am pus o fripturica la cuptor ,am intrat un pic pe la voi ,teo dormea iar alex se odihnea un pic ca tocmai venise de la scoala ,acum teo e treaza si se joaca cu fratisu ,iar eu astept cu fripturica gata sa vina sotul sa papam ,apoi baita la bb pe la 9-30 ca la 10 papa si apoi la somn pana pe la 6 dim ,iar ALEX program de voie ,iar eu astept o propunere de la sotul meu,daca nu mai intru inseamna ca ...

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Maria, draga ce gospodina esti....eu de abia ma descurc cu unul, iar tu cu 2 mai ai si timp de gatelnita.....la mine traiasca mama

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, la mine sa traiasca restaurantele! Circumcizie nu ii fac, il las cum e el de la natura. Da-i sotului sa citeasca pe site-ul acela de unde am discutat noi si despre decalotare.

Maria, esti harnicuta rau. Meriti propunerea cu pricina, asa ca sper sa nu te mai gasesc pe aici. Eu din pricina problemei mov cam evit propuneri, si sa le primesc si sa le fac.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ei, ei uite ca de data asta am lipsit motivat. Pana la urma l-am dat gata si am dormit amandoi in bratica... Iar acum nu se mai trezeste...hihihi
Da chiar mai Maria tare harnicuta esti. Si papa si job si copil mare cu teme de clasa aVa. Eu una mi-am propus sa nu ma gandesc cum va arata casa mea dupa ce incep jobul. De papa ma ocup cand doarme bebe suficient, adica de la ora 21 incolo cu putin noroc.
Ei uite ca s-a trezit...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Am votat Marunzika frumoasa la miss odisee, pag 4. Noi nu mai avem candidate sa le votam?

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cat a dormit baiatul meu ce credeti ca am facut,am citit la odisee capitolul din perioada in care am nascut, ce departe este aceea perioada, m-am amuzat putin, Anisia mai avea un pic si primea bataie de la voi, dar mi-am amintit ca am ramas datoare cu povestea nasterii printisorului meu, asa ca o sa o pun si eu pe mail-ul comun, daca reusesc, cum fac trimit mail de pe mail-ul meu personal?????????

Noi am ramas singuri, baiatul a dormit pana avum cateva min, iar acum are treaba nu gluma, se joaca cu manutele.
Pe noi ne atrage: primul loc-caruselul, loc II - peretele din dormitor care are o aplica cu donnald si mai are aplicate personaje din desene animate, iar loc III - plantele mele din sufragerie. Are un melc de la chicco, cu beculete si diverse cantecele, tare haioasa, o pun sa cante , ii place, dar se uita la ursuletii de la carusel, care nu se misca, si incepe sa-i certe, e tare haios.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Buna seara fetili!Cum ziceam ieri am fost sa iau trusoul pt fata si alocatia de nastere.Mirare mare pt ca nu era coada nu nimic,in 5 min am plecat cu treaba rezolvata.In loc de 150 ron cat era trusoul am primit un pachet de scutece happy si o sacosa cu niste haine ,sapun johnson,4 cutii de bete de urechi,3 pachete serv umede marca no.1.Hainele sunt dintr-un material f.aiurea si de un roz oribil.Va dati seama ce smecherie tb sa fie aici ca oricum mi-e greu sa cred ca rotul face 150ron

bebeka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Noapte buna, gagici! Ma duc sa ii pregatesc apa pt inhalatie sotului si dupa aia ma bag la nani.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mi-am adus aminte, Rox. La 11 incep defilarile si nebuniile pe acolo, am auzit la stiri.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Si daca am zis buna seara acum va spun noapte buna!Am mai citit din urma si-mi pica ochii in gura de somn.Fata mea se culca in fiecare seara la ora 9-10 si se mai scoala la 6-7 si mie tot mi-e somn.
Va pup pe toate si va urez somn usor!

bebeka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Nu ma injurati ca am pierdut faza, dar cum ati facut cu calendarele? Este un site ceva si le putem face singure designul sau cum? Ca ma intereseaza. Ma ajutati? Multumesc!

Somn usor, vad ca liniste si pace la noi!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput