Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Daca tot vorbiti de CIC, invatati-ma si pe mine. Pana cand trebuie depus dosarul. Daca eu vreau sa intru in CIC cu data de 1 ianuaie, pot sa-l depun in decembrie sau astept ianuarie??????????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Eu tot racita sunt ... Ieri am zacut in pat toata ziua, azi e mai bine, la genul ca m-am putut da jos din pat . Copilul sta pe langa mine, fac cu schimbul - 3 ore intr- ocamera, apoi deschid geamurile si ne mutam in camera cealalta. Ca la cat tusesc eu, joaca tzontzoroiu virusii prin camera ...
Se vorbea mai devreme de chestii care-i amuza pe copii: tablouri, icoane etc. Fiica-mea rade bine de zulufii lui mami. Adica atunci cand se scoala mami jumatate-adormita si cu parul valvoi sa o alapteze si sa ii schimbe papersul si mai da si din cap sa se miste onduleurile .
Problema majora e ca si Eliza tuseste si stranuta la greu. Si luni dimineata suntem programati la primul vaccin (aici se face la 3 luni primul vaccin). Sa vedem acuma daca ni-l mai fac sau ne trimit acasa sa ne insanatosim ...

Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by ligeea

mda...fi-miu reactioneaza doar la titzi ...asta ce semn o fi

ligeea

Ligeea, e semnul cel mai bun, ar spune iubitul meu sot! Si eu tind sa fiu de acord cu el.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mie nu imi merge internetul si nici gand sa gasesc cd-ul ala de la Zapp, o astept cu nerabdare pe tanti maine sa isi aminteasca pe unde l-a pus. Mesajul de mai devreme il scrisesem de la 12, insa nu am apucat sa mai postez.

Alina.clau, tare dulce Craciunita (alias Ursuletul tau). Mai dar numai noi nu am luat costumul de mos.

Off, iar e slaba conexiunea, cred ca voi posta in n-shpe reprize.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna!Noi tot colicoase, mai nou ne trezim si noaptea mai des asa ca n-am liniste nici ziua nici noaptea, ziua nu doarme sub nici o forma doar in brate si cate o jum de ora. Si ce ma streseaza cel mai mult e ca are crize atunci cand suge isi freaca piciorusele de zici ca-si jupoaie pielea de pe ele, se incordeaza plange si inghite cu sughituri apoi scoate aerul cu o gramada de lapte binenteles. Credeam ca la 3 luni scapam de colici dar vad ca nu e asa ca doar n-or disparea ca prin farmec maine desi inca mai sperSi cand aud ce mai mancati voi auzi cafea, mazare, eu nu mai stiu ce sa scot din alimentatie sa nu mor de foame desi cred ca si doar ceai cu paine de-as manca tot ar avea colici Si nu mai ziceti ca si ai vostri sunt slabuti cu 5 kg la 2 luni, a mea are 5 la 3 luni, bine cam 5200 dar tot e putin, acum rau nu arata ca nu e nici lungana.Micuta mea e fascinata de noi, cand ne vede e toata un zambet si o veselie, apoi de lumini si in ultimul rand de jucarii, bine daca jucariile sunt manevrate de mine sau sora sa asta e distractia principala. Si ma enerveaza ca inca nu rade zgomotos decat in somn, atunci cand doarme pe mine.Sabina multumesc de pontul cu cartea, chiar nu stiam ce sa-i mai luam, asa ca scapam ieftin si sigur o sa-i placa ca ea era fan witch (desene animate)Am vazut poze de craciunei si craciuniteniste frumosi cu totii, m-au facut sa cu lacrimi de crocodil, se apropie sarbatorile si al meu sot nu va fi acasa nici de craciun nici de revelion asa pica tura lui la servici, de 13 ani de cand ne cunoastem intotdeauna am petrecut sarbatorile impreuna Bine ca am 2 fetite scumpe si trebuie sa fiu vesela de dragul lor.LA MULTI ANI BIANCA ELENA, SARA, ANA MARTINA, TEODORA IOANA, MIRCEA GABRIEL!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Of, nici as nu pot citi si scrie, Andrei e tare nervos, nu inteleg ce are. Nu a dormit, nu a mancat. Ma rog, de dormit evident nu putea daca a dormit pana la 12, am iesit si afara cu el si a motait doar juma de ora. Masa de 12 a mancat-o putin peste jumate si a regurgitat mult, acum a mancat numai 100 ml si a scos si din astia de 2 ori.

Greyeras, eu am abandonat sa ii mai dau cu ceva pe fata, bubitele apar si dispar. Fetele ziceau de spray cu apa termala de la Avene, am incercat si eu si parca a fost mai rau dupa ea, a facut ca niste cosulete cu cap.

Maria, felicitari pentru omleta. Sper ca a aparut aburinda la TV. Ma gandeam aseara sa ma fi pus pe mine sa duc omleta calda, eu care fac peste o ora jumate pana in oras...Cred ca era super sleita la destinatie.

Tzuc, sa treaca supararea. Ai dreptate mie in suta, dar din pacate nu avem ce face. Serviciile sunt execrabile si la cei care au concurenta, d-apoi la cei care sunt monopol pe domeniu.

Gabriela, deci ai o viitoare critica de arta.

Maria, eram pe aici dar nu merge netul de cateva zile.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Fetelor, multumim mult de aprecieri, am primit atatea felicitari, ca le-am pierdut sirul si m-am decis sa va raspund aici tuturor cu un din partea noastra, sa nu uitam pe cineva!
Eu am pus pozele doar pentru ca am vazut atatea poze frumoase de craciunite, craciunei, elfi si alte tipuri de strumfi, incat am zis sa-l punem si pe Tudor printre ei, desi el cred ca va fi piticul "somnorici papa-lapte". Si nu orice fel de lapte, ci lapte de tzitzi!

Noi am gasit numai scufie de elf aici, nu am vazut costume de bebei pt. craciun. Dar o sa facem si noi poze cu ea si ar fi frumos sa se stranga cate o poza cu fiecare bebel de aici si sa facem o colectie "rosie" (de Craciun). Ce ziceti?

In rest, azi am facut radiografia panoramica pt. dentist. Pe 16 ianuarie mergem la plombat si aflam cum o sa fie cu scosul maselii de minte.
Pe 8 ianuarie avem urmatorul control a lui Tudor la asistenta si atunci o sa facem si vaccinul (aici se face la 3 luni, ca si in Germania, din cate am inteles).
Iar pe 6 decembrie, adica peste o saptamana, o sa mergem la ambasada in Helsinki sa facem certificatul de nastere si procura pentru pasaport. Asa m-am bucurat ieri de ideea mea geniala - sa v-o zic si voua: aici 6 decembrie e zi libera, fiind ziua nationala a Finlandei. Si m-am gandit eu ca desi totul e inchis, ambasada ar trebui sa fie deschisa ca ei sunt angajati ai Romaniei si lor nu li se aplica legea finlandeza. Asa incat am sunat deja si am facut programarea. Yupiiiii! Si nu trebuie sa-si mai ia sotul zi libera. (are mult de lucru si era complicat sa tot astept dupa el) Inca o data Yupiiiii!

Am citit cu tristete de reveniri de spasme ( Andrei de Nana) si de raceli rele (Ramonaiani)! Multa sanatate! Urare pe care o adresez si tuturor mamicilor care sufera de problema mov. Apropo de problema mov, dupa nastere imi zice mie o moasa ca am un "hemoroid albastru". Si m-am pipait eu atunci si nu am gasit nimic. Si m-am gandit ca nu o fi stiut ce zice sau ca engleza ei nu e prea buna si cine stie ce o fi vrut sa spuna. Ei bine, azi l-am pipait pe musiu. E mic si a iesit afara, desi ieri am mancat un cuscus, nimic care sa ma constipe. Si nici constipata nu am fost...hmmm...ciudat!!!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Ma doare spatele de cat l-am plimbat si leganat pe bb nervos. Dar a adormit acum. Mai bag si eu un ochi la voi contra cronometru, ca acusica intra fata pe usa. Si vreau sa apuc sa mananc ceva orice, si sa pun alta tura de rufe la spalat.

Ana, spor la treaba si sa iasa bine costumasul.

Andries, aceeasi intrebare imi puneam si eu legat de costum pentru serbare, cine stie ce imi trantesc astia cu o zi doua inainte. Si asa pentru serbare am de repetat cantecelele cu ea, si colac peste pupaza a venit cu cantecul ala in germana pe care nici nu il stiu (adica nu stiu melodia) si nici nu citesc prea bine cuvintele alea. Ce sa mai spun ca nici nu inteleg tot.

Andreeaiosif, eu am avut prima menstra extrem de abundenta si de durata. A2a absolut normala.

Betty, nu stiu ce e cu temperatura aia, cred ca arata cat e in camera, dar parea cam dereglat. Dimineata arata 27 de grade si am lasat geamul deschis in camera o ora jumate pana am venit de afara. Cand am ajuns era tot atata, adica 27. M-am descurcat sa montez, mai mult pe bajbaite si dupa poze. Dar te rog spune-mi daca ai avut alarme false. Si ce "tic" ala? O sa scanez instructiunile despre "tic" si ti le trimit. E cam sofisticat aparatul asta.
Sa stii ca si Andrei tipa asa, uneori se sperie si el, eu nu mai spun. Dar la baie sta cuminte inca. Pedaleaza destul de finut, cel putin deocamdata. Alex la 3 luni facea piscina ca la voi, ba dadea si din maini si imi dadea peste cana cu care turnam apa pe ea. De la 4 luni o pandea si ii placea sa isi infiga mana in ea, asta ca sa stii ce te asteapta.

Ramona, multa sanatate si tie si Elizei. Medicul va decide daca se poate face vaccinul, vedeti voi, nu e problema sa il amanati putin.

Myral, las ca se termina colicii si la voi. Greutatea e ok, daca arata bine e iar ok. Nici al meu nu se amuza la jucarii decat miscate.

Apropos de jucarii, voi miscati catelusul ala vorbitor? La inceput il sprijineam cumva sa il vada si il apasam, dar acum nu mai e asa incantat decat daca il misc eu. Asa ca ii pun muzica si misc animalul ca si cum ar dansa. E curios, se bucura asa la el, dar nu rade cum rade la carusel.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Yaia, tin pumnii sa rezolvi si cu hartogaria la ambasada si cu dentistul. Eu nu am decat o masea de minte si aia e sanatoasa si la locul ei. Dadusem peste un dentist la un moment dat care sustinea ca mai bine o scot preventiv. Noroc ca nu am cedat. Ce e ala hemoroid albastru? Adica de ce albastru? La mine treaba e mov rau, abia astept luni sa vad ce si cum, deja nu ma mai gandesc la cat de penibil va fi, ci mai degraba cum naiba o sa suport durerea la control, ca imi vine sa plang si de la supozitoare.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, Kidex este saptamana asta la Romexpo (e targul meu), iar Baby Expo e la Polivalenta sapt. viitoare... l-au pus asa special pt. a distruge Kidexul si banuiesc ca au reusit, fiindca sunt mult mai tari si cu traditie pe targul asta. In general Baby Expo era doar primavara si toamna, in sept. Editia asta e cu dedicatie pt. Romexpo probabil.
Ce vreau eu sa va spun este ca desi conditiile sunt mult mai bune la Romexpo, locatia mai aerisita, etc., mult mai multe produse gasiti la Baby Expo. Ofertantilor le place aglomeratia, faptul ca vin multi vizitatori, faptul ca parchezi masina fix in fata si nu te plimbi cu burta la gura sau copilul in brate prin tot complexul expozitional, asa cum se intampla la Romexpo. Pt. cele care sunteti invatate cu Baby Expo, va fi clar o dezamagire din punct de vedere al ofertei, dar probabil va va placea mai mult ambianta.
Si inca ceva, cred ca puteti descarca invitatii online de pe site-ul Kidex cu care sa intrati daca chiar vreti sa-l vizitati. Nu are sens sa platiti intrarea, atata timp cat se intra si cu invitatie printata de pe site.
Probabil voi merge si eu duminica dar o fac mai mult in interes profesional.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput