Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina85ss spune:
slippers76 si mandarinuza multumesc ptr raspuns,o sa incerc sa ma linistesc atunci 
Cristina
+
GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
mandarinutza spune:
Betty, merci frumos!
Eu ii pregatesc sotului o surpriza pt maine ca e ziua lui de nume, ii fac un album cu poze cu fetita, am fost azi sa duc pozele la developat si vor fi gata maine.O sa-i cumpar maine si niste prajituri.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Am si eu o rugaminte. Mai are cineva adeverinta care trebuie completata de angajator pentru intrarea in CIC?
Poze
slippers76 spune:
Mandarinutza, da-mi o adresa de mail si ti-o trimit
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxali spune:
Salut toate cucoanele!
Inca nu am citit tot , dar ma straduiesc.
Nana ma bucuram zilele trecute ca a scapat Andreiutul de spasme, dar important ca exista un remediu...multa sanatate puiului.
Rox numai belele si eu cam acelasi lucru am patit, numai ca era de la degetul mamei
Lia multumim de link
Sabina aici ne-au spus ca avem dreptul la 2 cafele pe zi...acum nu stiu ce fel de cafea bei...expresso, turceasca, dar cam tot aia e.
Noi sarim peste Mos Nicolae, nu exista aici, doar Befana pe 6 ian care aduce dulciuri...dar m-am apucat serios de cumparaturile de Craciun...ptr baietoi Nintendo, carticele si imbracaminte...ptr fetita scap repede inca nu e in stare sa pregateasca lista![]()
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
alehiam spune:
Ana nu vrei sa trimiti adeverinta pe mailul comun?... multumesc
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
Salutare. Am dormit ca belfera pana la 12, noroc ca am baiat cuminte. Ca aseara am stat la discutii existentiale cu sotul pana la 2 jumate. Andrei a fost fenomenal. Eu am coborat si am uitat sa dau drumul la interfon si pe la 12,20 m-am dus sa vad ce face. Baiatul se trezise, starea ridicat pe coate si studia asternutul, si nu plangea deloc.
Sabina, este un ceai nou, se numeste 42. Andrei a zis az prima data "ghee"
Lia, eu mi-am facut glicemia si cu o saptamana inainte de nastere si era fix la jumatea intervalului. Dupa nastere nu am refacut-o.
Cecilia, bobitele sunt regula la mine si totusi pana acum nu am avut asa dureri. Aseara eram bine, azi nu stiu ce naiba iar incep durerile. Amorteala mainii poate fi de la pozitia din somn, un nerv prins la cloana.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
slippers76 spune:
Mada, trimit acum adeverinta,declaratia si cererea. Mercic de idee.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
mandarinutza spune:
merci frumos Ana, ii dadusem pm cu adresa mea de mail dar o sa le iau de pe mailul comun.
Poze
slippers76 spune:
Mandarinutza, am trimis adeverinta si pe adresa ta.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)