Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by aeperju

amuzati-va:

http://www.youtube.com/watch?v=Aj7f3B1VCYM

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

slippers76 eu in fiecare seara de la 17-20.30 am cursuri si imi las fetita acasa cu sotul. Sunt nevoita sa-i las laptic muls cu pompa. Acum 2 saptamani a mancat 130 ml la masa ( aproape tot biberonul ptr ca eu ii lasam de obicei 150 ml) iar in ultimul timp papa doar 8o ml. Am fost ieri la control si a luat oricum bine in greutate dar ma nelamureste cantitatea asta de laptic ce o bea..mi se pare cam putin iar eu lapte am

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cristina, acum am priceput. Eu cred ca nici asta nu-i relevant. Tu ii dai lapticul la anumite ore? Poate isi schimba ea programul. Si pricum, bebelusii au si ei toanele lor. Si tu ai perioade in care ai manca si farfuria, si perioade in care nu-ti vine sa bagi nimic in gura. Daca e vioaie, creste si ii merge bine, n-ai de ce sa iti faci griji. Urmareste-i greutatea, dar eu cred ca totul e ok.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc fetelor pentru rari, sa-mi traiasca si sa fie sanatos, ceea ce doresc tuturor bebicilor nostri.

Nana eu ma gandesc ca daca i-au disparut o data spasmele, probabil exista un motiv/cauza pentru care i-au disparut si ori vor disparea de la sine ori mai trebuie sa 'sapati" pentru tratament, dar in final trebuie sa fie bine. Succes!!

Mersi de ponturile cu colicii, al meu vad ca e un colicios clasa I, la fel ca frat-su, of of... inca o luna jumate de chin sa vezi ce-o sa fie pe capul meu.

ligeea eu de al meu spun ca viseaza numai tzatze!! greu, dar greu a renuntat la tzatza, chiar si acum mai cauta cu guritza seara sa suga ceva. Dar de unde nu e...nici Dumnezeu nu cere.

Eu zic ca odiseea si clubul nostru sunt mai tari ca orice revista/emisiune TV/film si ce mai vreti voi...ma relaxeaza chiar si atunci cand am o zi proasta.

Oare al meu ce costum trebuie sa prezinte la gradi? Ia sa dau eu un telefon ca ma trezesc cu cine stie ce surpriza...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

slippers eu ii dau laptic la cerere,doar atunci cand vrea ea,uneori mananca odata la o ora,alteori la doua ore..etc se poate oare sa nu prea aibe pofta de mancare?

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cristina, se prea poate ca la mesele dinainte sa pape mai mult, si sa nu mai simta nevoia de o masa "copioasa" la ora aia. Atat timp cat celelalte mese nu i le controlezi, pentru ca alaptezi, nu ai de unde sa stii. Dar cel mai bun indiciu ca totul e ok este ca ii merge bine si creste in greutate. Iti inteleg temerile, si eu eram turbata la primul copil. Oare de ce mananca asa putin, oare de ce mananca asa des, oare de ce mananca asa mult. Acum m-am relaxat. Eu cred cu tarie ca totul e ok, si ca fata isi face propriul ei program de masa, asa cum ii cade bine.

Andries, sa-ti traiasca printishorul Mirciulica!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sa va pun si eu ceva comic:

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Iyl3cA52nQ4&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Iyl3cA52nQ4&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaiosif spune:

mi-a venit si mie menstra prima data dupa nastere. cateva zile ff putin si de ieri abundent, ma rog, nu foarte, normal cum era inainte sa raman insarcinata. doar ca azinoapte am avut dureri fff mari si de burta si de spate si nu l-a lasat decat cu supozitor cu voltaren.
si de dimi mi-a venit un cheag care mi s-a parut mare, asa cam cat o jumate de degent. cheaguri nu am mai avut pana acum... voua vi s-a intamplat? o fi normal la prima menstra dupa nastere sa fie asa, mai "speciala"?

multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani pentru:

Bianca-Elena de Veroboroda
Sara de Gabriela
Ana-Martina de HaveF8
Teodora-Ioana de Jojo_miha
Mircea-Gabriel de Andries

Carpatina,succes la examen!

Afibebe, la multi ani pentru sotul tau!

Cristina, sa stii ca si fetita mea mananca mai putin la unele mese(aici ma refer la durata-ca se satura in 4-5 min, alteori manaca5-10 min), cum ti-a zis si ana, fiecare bebelus are propriile necesitati, mananca mai mult la o anumita masa si mai putin la alta.

Mi-am cumparat si eu Mami Special 2007-2008 alimentatia copiilor, si are un interviu interesant cu dna dr. Culcer, in care cria scrie ca bebelusul mamanca cat are nevoie, nu trebuie indopat cu forta, si povestea cateva cazuri de bebelusi care din cauza ca parintii/bunicii ii fortau sa mamance, au ajuns in spital cu reflux.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Am vazut poze de bebici de Nana, Yaia, Alehiam si Alina, iar toti sunt niste frumosi. Avem niste scumpici de papanasi si dulcetele.

Am intrat in primul rand sa va multumesc pentru aprecieri. Adevarul este ca si eu sunt f mandra de buzele lui Mario - o sa faca furori printre fete.

Sa va spun scurt ce mai face bebe Mario: la baita de ja a ajuns sa faca piscina in toata casa, da din picioruse si maine si stropeste cu jeturi de apa. Eu il spal iar sotul e cu mopul prin jur.
De ieri a inceput sa traga chiote din alea super tari si este foarte incantat de ele si tipa si mai tare cand se aude. Ieri cand l-am azit prima oara m-am speriat tare rau...am crezut ca mea a patit ceva.

Sim super reteta de cozonac...cum ma mut si am loc sa ma misc prin bucatarie ma pun la gatit

Bikmaria bien ca nu ti-a zis sa faci vreo ciorba de burta asa de azi pe maine. Si de ce ma rog trebuia sa fie calda omleta....ce vroiau sa filmeze aburul care iese din ea?

Kidex este la Romexpo si Babyexpo la Polivalenta

Rox care este treaba cu temperatura? Ca eu nu am asa ceva pe el.... Da-mi pe email instructiounile de folosire si ti-l traduc eu din Germana

Eu sunt inca ocupata cu "calculelele", ca de vine sf de luna si trebuie sa faca cineva verificarea prin firma, ....ce as vrea si eu sa am timp liber...am ajuns sa ma frec la ochi de somn ca si Mario

Ce vreme frumoasa este afara, iar mie imi este frica sa ies ca am la usa un catel f bolnav - saracu de el, parca are raie sau o si ars cu soda caustica....la cum arata imi este si mila dar si frica sa ma apropri de el, si pe deasupra miroase si urat...
Nu stiu ec sa fac

Mandarinutza parca tu ai intrebat de conturile pentru CIC: BCR, Transilvania si inca o banca.

Afibebe Lamulti Ani pentru sotul tau!!!

Eu intre timp mi-am luat o scula noua de facut poze si sunt inca in testare: de fapt ma uit la ea si de abia astept sa o folosesc, dar nu am timp sa citesc manualul de folosire si are asa de multe butoane ca ma uit ca "mata in calendar"

Gata ma duc sa il bag in seama pe scandalagiu, ca deja a ridicat tonul

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput