*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Si la Tg-Mures asa frumos ninge!! A venit iarna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mada , spune-mi te rog de bucataria aia de la real: cat e de mare, ce face, cat a costat mai are ceva accesorii? Ma gandesc ca ar fi un cadou frumos de Mos.

Vreau si eu zapada trimiteti si la noi va rog

Eu azi ma duc iar la dentist i-mi pune plomba si gata, am scapat cel putin acum. O sa merg iar dupa sarbatori ca mai am o mica carie si e pacat sa nu o rezolv din timp.

Ina , ce-mi place de Rachel! E foarte bine ca are ureche muzicala .Sa ne spui daca ii va place pianul.Bianca e inebunita dupa asa ceva. Dar noi nu ca de doare capul toata ziua de la muzicuta ei.

Noki , i-mi place de tine ca te respecti..concer...petrecere...eu nu am mai vazut asa ceva de multa vreme. Si sa porti cu placere cizmele.

Noi duminica o sa ajungem in oras la beculete, sambata nu avem cum din pacate. Dar cred ca va fi mai liber duminica.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani pentru Andreea si Andrei, in cate variante si variatiuni exista!

Am venit de la interviu! Amanunte si impresii - imediat.

Intai am de raspuns:

Anda exista unele tastaturi f destepte care au un soi de strat de silicon intre tastele de deasupra si circuitele de dedesubt :-) POate ai norocul sa fie si al tau asa. Sper ca l-ai pus cumva cu susul in jos, sa se scurga apa :-) Sparam ca nu s-a defectat.

Sugestie pt tine: daca ii place apa, lasa-l sa se joace cu apa. Incalzesti bine baia, ii pui apa in cada de-o palma si ii dai drumul inauntru cu mai multe jucarele (cele de tip nisip, craticioare, canute...) Ale mere asta vara se jucau zilnic in cada, acum mai rarut.

Pe copii ii fascineaza apa si pe buna dreptate, e OK sa ne jucam cu ea, dar intr-un cadru organizatoric civilizat , nu peste prize si laptopuri.

Francoise Dolto sugereaza si ea chestia jocul cu apa (am citit dupa ce il aplicam de ceva vreme); zica ca ajuta si la calmarea copiilor agitati (daca se recunoaste cineva...)

Mergi la inceput

Catutza pentru Mosi achizitionai asa: de Mos Nicolae - un joc interactiv - mai mult pt Silvia + o bucatarie pentru amandoua (cea de 74 RON - exista la vreo 44, 74 si 140 parca) Bucataria de 74 are inaltime 80 cm, cea de 44 numai de 50, era prea mica.
De Mos Craciun - pt Nati un Lego, pentru Silvia papusa Ariel care canta + accesorii (ca si-o dorea de mult)+ o Enciclopedie Larousse pt copii; in plus pentru fiecare cate un telefon mobil de jucarie ca cel pe care l-au avut; de fapt erau Steffi Love si costau cam 21 RON bucata. Noroc ca am gasit.

Telefonul ala cu cifre si litere era 52 RON in loc de 62 ca pe net dar nu mi s-a parut ca merita sau dau atatia bani. Sonorul e dat incet pt cand il pui lka ureche dar pe de alta parte daca il tii la ureche nu vezi litera/cifra desenata. Daca te uiti la cifra, nu auzi ce zice

Revin ca s-a cacacit Nati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , super cadourile. Trebuie sa ajung si eu neaparat sa vad bucatariile alea ca Bianca e inebunita dupa ele (am fost la o vecina, are de la chico si nu mai vroia sa plece acasa ). Spune-mi e doar bucataria sau mai are si craticioare, linguri etc
De unde ai luat-o tu?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ha ha ha Lavi te latra si cateii ,asa rau chinui fata.Adevaru e ca T nu merge pe jos nici mort.SI oricum vrea oriunde inafara de directia de mers.
Addya m-o infundat si pe mine risul citind ca "el a mincat-o".Bietul copil ce si-o fi inchipuit despre el...
Tania ce super program ti-ai tras.L=ai reusit?
Madaaa ai pus-o.Poate totusi in conditiile date se mai linisteste Miru macar din cauza de durere.Pina la ziua ei trece.Pupam.
Miri tot voaim a te intreba si am uitat.Acu se da DVD la tine?Tot distant e?
Madutza pai le zici ca in conditii de iarna inauntru renunti.Nu-i sperie ca pierd niste bani?
Ina asa mi-as dori sa cinte si fii-miu.Daca tot are voce Rachie, la pian sau vioara nu si-o va putea valorifica.Si-api daca alege cimpoiul?
Ginda sper sa functioneze cum zici tu,ca pina acum nici o metoda n-a dat roade
Cata sa-ti trimit zapada...cam greu.Da hai tu incoace.
Andrei si Adree La multi ani si numai bine!

Dimineata pe la 8.15,dormeam dusa,aud zbuf,zbang,nu inteleg ce se intimpla ca eram buimacita si pina sa ma dezmeticesc domnu T era pe perna mea si sub plapuma.Sa dau in apoplexie de-a dreptul.S-a dat singur jos din pat (n-o mai facuse), atrintit usile dintre camere de pereti si s-a cuibarut linga mine.(noi dormim in camere separate cu usile intredeschise).Da m-am scurs toata cind s-a culcushit in mine acolo.

Bona a fost ieri,a stat o ora jumate.S-a jucat T cu ea.Nu e tocma a dracu.Chiar zimbeste.Si e si sensibila.Da il are pe "NU" in brate.Aia nu e bine,aia nu e voie -ca "se strica".De mai aud ca "se strica" mi se face rau.Mi-am dat seama insa ca si io folosesc destul de des "se strica" .Da io is io.Oricum nu ma simt in largul meu cu ea in casa.Cu oricine cred ca ar fi asa. Poate pina ma obisnuiesc.Si cred ca nicio bona n-ar fi suficient de buna pentru copilul meu.Ufff,deja imi pare rau ca mi-a trebuit bona.Am impresia ca o sa renunt si nici n-am inceput.

EDIT: Ile si Anda sint Andree nu? Vreau sa ma imbat.
Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

LA MULTI ANI !!!! pt sarbatoritii zilei de azi..Multa sanatate, fericire si numai impliniri alaturi de cei dragi.
Leea, cuscra, un de la Mateea pentru ginericu cel frumos.
Daca tot stai acasa pana la 3 ani...de ce vrei musai bona ?

Mateea a inceput sa stea cu soacra, ca de pe 7 dec merg la servici. Azi am fost la scoala sa-i iau incadrarea si orarul... mi-a facut pa.... mi-a dat si pup. Nu a plans deloc. Numai ca nu a vrut sa pape tot marul la 11 de la soacra mea. In rest ok deocamdata.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI ANDREILOR SI ANDREELOR!!!! Sa fiti sanatosi si la punga grosi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Leea dupa un an eu INCA nu ma simt in largul meu cand e bona la mine, si nu cred ca o sa ma simt vreodata, desi cu musafiri prieteni sau rude ma simt f bine, dar e altceva. Sunt alte persoane care se simt excelent cu "personal" in casa. depinde.
Poti sa o chemi numai pt cat pleci de acasa

catutza n-am desfacut-o, iti zic ce-i pozat pe cutie. E un fel de "consola" care are intr-o parte chiuveta, in alta aragaz, dedesubt cuptor si deasupra suport de vase. Are 14 accesorii (vase si un "telefon" atarnat pe acolo). Vase poti sa-i suplimentezi tu, poate ai deja, daca nu sunt foaaarte utile, exista la Carrefour un fel de cosulet tip alimentara care are inauntru set de farfurii, pahare, tacamuri, craticioare, polonic etc - e ieftin, pe la 10 RON. Ale mele au 2 seturi de-astea diferite pe unul l-am cumparat asta vara pentru la mare si a fost un succes real, tot concediul au facut cafea, mancare, etc din apa si nisip. Ne serveau si pe noi... nici nu stiu la ce-am mai dat banii pe la restaurant
Silvia se joaca si acum cu vasele, aranjeaza papusile la masa, le pune in fata farfurii, pune legaturici de par in ele pe post de mancare, etc.

Ina super poze, lasa ca a fost f frumos imbracata Rachel, a avut un look mai degajat, ce vrei si tu acuma?!

Interviu - dupa ce m-am stresat aseara si azi dimineata cautand tot felul de chichite tehnice, am trecut si prin intrebarile incuietoare pt interviuri de la firma la care lucreaza Virgil ... am constatat ca stiu eu mai mult ca ei

Ceea ce nu-i asa rau cum suna: e o firma mica, 18 sau 20 de oameni cu totul, 3 asociati dintre care 2 absolventi de electronica (sau toti 3?), in orice caz un electronist m-a intervievat pe mine. Eu ar trebui sa lucrez in echipa de programare cu unul din asociati si 2 studenti part-time. Toti ceilalti sunt pe testare de cicuite.

De ce nu-i rau: ca as avea o importanta mare dpdv tehnic, as avea un cuvant de spus, as castiga experienta.

Problema la mine acum e ca n-am experienta recenta in programare. In plus vreau part time

Parti bune:
-asociatii lucreaza si ei, nu sunt tipul acela de patron-afacerist plin de sine, cu gura mare care se ocupa doar de management am vazut eu cativa
-atmosfera pare relaxata, programul e flexibil
-am facut 20 de minute de acasa pe jos ceea ce e super, mie imi place sa merg pe jos; sau pot lua tramvaiul 2 sau 3 statii.
-n-a comentat la 6 ore (m-a inteles ca vreau sa ma ocup si de copii), am zis cati bani vreau, n-a comentat nicicum, m-a pus sa scriu pe foaie cat vreau ca sa fiu multumita; salariul se da integral pe cartea de munca.
-firma e in 2 apartamente deci camere mici nu hale cu zeci de programatori - e mai bine ca te poti concentra mai usor
-monitoare Samsung LCD

A zis ca ei cautau pe cineva cu experienta si full time... da' acuma... o sa-mi dea un raspuns saptamana viitoare. Cand eu o sa merg si la multinationala la interviu. Da' aia-i la mama naibii, cred ca fac catre 1 ora pana acolo.

Mie imi place ca ceea ce trebuie sa fac e mai deosebit (si se mapeaza pe cunostintele mele), nu una din vesnicele aplicatii cu baze de date pentru gestiunea firmei sau aplicatii web, care iar nu-mi plac.

In schimb e firma mica, fara renume, fara o ierarhie in care poti sa urci (nici nu-mi propun asta, cel putin acum).

Daca a avut cineva rabdare sa citeasca... dragut din partea ei

Mergi la inceput

Pana la urma ne vedem maine in Herastrau?

Mergi la inceput