*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
gabitaco spune:
Lavi...iaca eu am citit si mi se pare ok.
Poti capata experinta pana mai cresc fetele si apoi te orientezi catre alceva.
Programul pare sa fie flexibil, te solicita profesional, scapi de stresul din invatamant...si daca sunt mai putini oameni...solidaritatea e mai mare, grupul se incheaga mai bine (cred ca intelegi ce vreau sa spun)....ceea ce iar e benefic pt tine in situatia acuala.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gabitaco spune:
ptiii...iaca acum vazui ca am trecut si eu de 1000 de mesaje.........acu cand incep munca si nu mai am timp de forumeala
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Gata mancarica, am facut si o tura scurta de Real, am luat ceva "cosmeticale" ptr casa, si niste fructe. Bai imi place la nebunie la astia ca au fructe multe si bune calitativ, spre deosebire de celelalte hipermarketuri unde-s nasoale. Nu va spun ca Miruna cum a vazut capsuni a inceput iar sa strige din masinuta in care era.."cashe-cashe", asa ca n-am scapat fara o casoleta de capsuni
Lavi eu zic ca e mai bine aici la astia "mici", pe langa faptul ca fiind mai mici sunt mai apropiati de angajati, sunt mai receptivi la problemele lor, ca intr-o "familie", e si aproape, iti ofera ce doresti..nici nu mai sta pe ganduri. Doamne ajuta sa te si sune!
Cata bucataria are cam 57-60 cm, e destul de solida...are un pont pe care sunt incastrate chiuveta, aragazul cu cuptor, si niste carlige pe care agati vesela. Are un scurgator ptr vase.iar ca ustensile are cutite, furculite si linguri, o spumiera si un polonic mare. Plus 2 farfurii, 2 canute mai mici, 1 cana mare, si 2 sratiti cu capac. Miruna e incantata, face "bors" toata ziua. Azi am vazut ca mai avea unele pe albastru, putin diferite..asta a Mirunei e cutia cu roz si scrie ceva, Barbie parca, pe ea.
Ma duc sa ma epilez cat doarme maimutza, apoi ma duc cu Marius sa luam caloriferele de la RomstalMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
canuta-om-sucit spune:
M-a pus Aghiuta sa ma uit la sectiunea "La bucatarie" nu mai pot ma roade stomacul si salivez continuu. Aici e dezastru in oras si astept sa ajunga masina sa pot merge acasa sa bag si eu la ghiozdan. Bey da ce pofta de praz cu masline m-a apucat.....
Madutza10 spune:
I'm back!!
Rezolvat problema party-ului :ne-am ,,mutat'' la KiddyLand ,am ajuns pina la urma azi sa dau avansul ,mi-a placut tare mult in comparatie cu BoomLand ,e cald ,primitor ,fetele de acolo tare amabile ,cafeneaua e ok pt adulti ,arata chiar bine ,ce nu prea mi-a convenit e faptul ca nu avem exclusivitate pentru invitatii nostri ,deci vor fi si copii ,,din exterior'' dar sper sa nu existe probleme ,exclusivitatea costa foarte mult ,asa ca ...
Am luat meniu cu pui shaghai si cartofi prajiti ,sucuri ,apa ,sampanie ,fursecuri ,tortul il aduc eu ,in rest n-am luat nika ce era ,,optional'' ca mi se pare inutil pt copilasi asa mici ,gen karaoke ,balon jumbo care costa 200 ron iar placerea dureaza 2 minute ...
Aseara am impodobit casa pt ziua de azi ,cind s-a trezit dimineata a ramas cu gura cascata cind a vazut ,,muteee'' baloane si cadouri ,m-a intrebat,,mami a denit Motatun''???(a venit Mos Craciun ),avea ochii lipiti ,inca nu se trezise dar si-a luat camionu' in primire si l-a barait toata ziua prin casa.
Pe seara avem citiva invitati ,doar 3 copii ,adica nepotii mei si fata nasilor ,pe restu' i-am dat la gara ,le-am zis ca ne vedem pe 9 decembrie ,nu-mi mai trebuie balamuc acasa.Nici nu m-am pregatit cine stie ce pt azi ,decat suculete,tort,cipsuri ,floricele (d'alea la microunde,ma scot mereu cu ele cind vreau ceva repede sa umplu masa :))),fornetti si cam atit ,daca li se face foame comand pizza si gata party-ul .
Ma duc pe la trebi ,va pupicesc pe toate /toti!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
pischi2003 spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, mari sau mici!!!!
Ne pregatim si noi de musafiri pentru sambata si duminica.
Leea, iti eram datoare c-un raspuns. Alexandrei ii plac mult trenuletele Thomas, desi le are de cateva luni. Primite pe rand, evident. De la matusa ei. Mie personal mi se par cam scumpicele - un singur tren cc 30-40 ron. Un set de sine e cam 70 ron, daca iei vreo gara, spalatorie... ajunge pe la 100 ron sau mai mult. Pana acum investitia n-a fost din partea noastra, ci am fost doar beneficiari. Dar pt. ziua ei i-am luat un pod (are inclus si un trenulet si 4 sine). Imi place ca se combina fain intre ele, poti face ditamai sinaaaaa. Iar trenuletele, desi mici, sunt facute fain. A dat Alex de multe ori cu ele de pamant, dar au ramas intacte.
Lavi, firma de care zici pare ok, e si avantajul ca e aproape de casa. Acum vezi si ce impresie iti face cea multinationala.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ina869/Ina869.jpg)
Ina869 spune:
Lavi, sper sa fie asa cum ti-am urat si pina de Craciun sa ai job-ul preferat! Si mie imi place maim ult intr-o firma mica ( am lucrat si in companii cu mii de salariati si in firme mici) fiindca sint mai personali, ca intr-o familie. Asa, intr-o firma mare scara ierarhica este lunga si pina la Dumnezeu te maninca cainii...asa ca pentru ei nu esti decit un nr. pe statul de plata.
Maria, apropo de vizionat poze, eu nu am pretentia sa-mi spuna nimeni ca fata mea este asa si pe dincolo, pentru mine ea este " cea mai cea din toata lumea
", insa macar un un feedback acolo (de la o singura persoana nu o mie, ca nu avem timp de frecat menta mereu ) ca s-au vazut tot ar fi fost bun , sa stiu ca nu stau de pomana sa le descarc si nimeni nu se uita, ca altfel, de ce mi-as pierde timpul degeaba? Si eu ma uit la multe poze de-ale voastre si nu spun mereu ,daca vad ca altcineva a facut comentarii.
pupicei,
Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicia74/felicia74.jpg)
felicia74 spune:
Intrebare: maine e parada. Unde lasam masinile, daca ne intalnim la Herastrau?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
miri__b spune:
Hello
Leea David e putin mai dragastos cu mine, nu ma ia in brate cand vin, dar at cand il sufoc cu pupici mai da si el unul inapoi.si cand se culca, se mai intoarce spre mine si-mi da un pupic, nu in fiecare seara.Tudor a inceput sa zica mama? cum fuse cu bona azi?
i-a luat maica-mea o tablita cu litere cu magnet, sper sa il filmez ptr posteritate, dar cum aude aparatul cum se opreste, azi l-am intrebat dc sta sa-l filmez cand pune literele pe tabla si mi-a spus NU. scurt.si a plecat si la mamai-sa in camera cu tabla.
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
M-au sunat sa-mi spuna ca ma accepta!
Cu programul si salariul cerut de mine, doar ca sa incerc sa apar in cursul lui ianuarie, macar sa citesc una-alta pana la 1 februarie.
Multumesc pentru feed-back, pareri si incurajari!! Sa dea DD sa fie bine! Si Virgil e de parere ca ambele parti sunt castigate din aranjamentul asta (si firma si eu), asa sa fie!
Va urma o perioada solicitanta pentru mine: am de inventat teme, apoi de corectat peste 100 de teme, de dat un test cu unii... si as vrea sa si lipsesc o saptamana sa merg la Timisoara pt operatia nr 2. Dupa ce termin cu bine semestrul intru dincolo de la 0. Sanatate sa fie de toate partile, ca ma descurc eu.
Cu multinationala respectiva - nici nu m-as mai duce la interviu ca trebuie sa mai citesc una-alta ca nu pot sa fac o impresie proasta; si n-am timp nici sa respir in perioada asta. Oricum sunt departe, pe ce vor sa ma angajeze nu e f interesant si as fi doar o piesa mica intr-un angrenaj mare plus ca nu le-am zis nimica de part-time iar la firmele mari e mai greu cu birocrata, aprobarile samd. Dar mi-e cam jena sa-i sun sa le zic ca totusi nu vin.
-----------
Madutza faiin ca s-a rezolvat, cum ramane cu avansul dincolo? Inportant e sa va simtiti bine, si voi si iinvitatii mititei.
Ina 1 Decembrie picat sambata - norocul angajatorilor, cam asa e la noi
Gandacel bine ai zis cu zodia sagetatorului, la mine se pare ca mi-a adus mai de bine, ca scorpionul... n-a fost prea bland. In plus azi ar fi fost ziua bunicii mele daca ar mai fi trait, chiar m-am gandit ca ar fi cazul sa-mi poarte noroc faptul asta.
Feli e parada in zona Herastrau? Sa inteleg ca e rost de inghesuiala?!
madau eu am luat-o pe cea albastra, cred, dar de la Carrefour.