*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Mihaelutat spune:
Bonjour bonjour.
Sa ne traiasca Andreeele. Andreii, andrele, Andele sa fie sanatosi, fericiti plini de viata si de bani.
Madau ai grija cu buzita fetii ca noi am avut un baietel in parc care tot asa si-a spart buza dar a necesitat copci. banuiesc ca la voi nu e cazul si pupam fata sa i se desumfle buza.
Eu caut bona, inca sunt relaxata desi rezultate spectaculoase nu am, ma gandesc ca ma va ajuta Dumnezeu si de data asta. Oricum sunt opitmista. As vrea sa le intreb pe fetele care au schimbat bone cand copilasii erau deja mai marisori, in speta Tania si Ripley, cum au reactionat, daca au plans, au suferit sau chestii din astea. As vrea sa stiu la ce sa ma astept. In principiu eu cred ca aceasta schimbare aduce un avantaj si anume acela de a nu fi dependent Titi de compania unei singure persoane, poate va deveni mai adaptabil, ca oricum trebuie pregatit de gradi.
Ma duc sa mai dau o tura pe la anunturi.
Mihaela
album dn Titi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda77/anda77.jpg)
anda77 spune:
buna dimineata,
la multi ani si voua!
madutza, nu cred ca mai gasesti in alta parte, eu am rezervat foarte greu(stii ca suntem in aceeasi zi) acum mai mult de o sapt, deci cu mai mult de 2 sapt inainte de ziua respectiva. am sunat la toate de pe net, din sect 1, 2 si 3. seara nu mai exista nimik. pana la urma am gasit la ora 11 langa noi, e foarte misto, putin cam scumput, dar asta e, n-am stiut ca trebuie inainte cu o luna facuta rezervarea. la booboo parca mai aveau pe 9 pentru prima parte a zilei, incearca acolo.
ina, deoarece pica sambata, pica sambata:)) adik nu avem alt liber, vineri sau luni. merci!
aseara n-am mai putut sta pe forum deoarece mi-a varsat toata cana cu apa pe laptop. intentionat, sa vada ce si cum. l-am pus la uscat. doamne ajuta sa mearga diseara. nu mai am cuvinte cu apa asta...i-am tras 2 palme la fund, p-orma mi-a parut rau, k nu intelege saracu' si n-am cum sa-i explic cu scurtcircuitul, cu banii de laptop, cu joburile in ziua de azi... nu intelege...mi-a parut asa rau k mi-am promis ca nu-l mai lovesc. i-am dat la fund si l-am smucit putin de mana. el n=-a zis nici pas, ca stia ca facuse ceva ce nu avea voie, dar mie imi pare rau si acum. of, of, nu ma certati, dar m-am enervat. nu stiu ce sa-i mai zic cu apa asta, cum prinde bibe sau canuta, dupa ce ia o gura, o pune pe pereti, pe haine, pe mese, prin prize, o scutura, stropeste, face ca toate alea...i-am zis ca doar bem apa si ne spalam seara cu ea, atat..degeaba.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxisialexia/roxisialexia.jpg)
roxisialexia spune:
La multi ani, Anda, Noki, Xandra, Ilenuta si Madau !
Sa aveti o zi frumoasa cu multe cadouri, un si un imens buchet de
pentru fiecare.
Si pentru piticii sarbatoriti azi de la alexia
mada, stai linistita ca o sa treaca foarte repede rana, o sa vezi ce repde trece.A mea se musca zilnic de buba si sangera si tot a trecut in 5-6 zile.
Ai grija de tine
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
Madutza10 spune:
Fetelorrrr ,am gasit liber la KiddyLand pe 9 dec de la 18:00 la 21:00 ,iuuhuuu ,maine dim ma duc sa dau avans desi cea care mi-a rasp la tel a zis ca astazi ar fi trebuit ca nu are cum sa-mi rezerve fara avans :((( dar nu am cum sa ajung ,off ,sper sa nu vine nimeni pina maine
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Madutza10 spune:
Noki ,nu pot deschide pozele de la Kiddy ,cum fac ???
Mada ,pupam buza Mirunicii ,cum mai e ??
Anda si eu ii mai dau cite una la fund ,mai tip ,nu-i de condamnat ,n-avem nervi de fier iar ei parca sint din ce in ce mai ,,rai'' ,mai incapatinati ,cu al meu e jale in ultima vreme ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Multumesc ptr urari.. si
ptr toata colectia!!!!
Mirunici e mai bine, am luat un unguent cu tataneasa, sunatoare si alte nebunii prin el si i-am dat si s-a cicatrizat destul de bine. Acu' vad ca nu mai e asa umflata, e vanata in schimb.
Feli long time, long gone vremurile cand era Mirunici cuminte. De fapt cuminte n-a fost niciodata..daca va amintiti m-a terorizat de cand era in burta, zilele trecute mi-am amintit cu Marius ce ne spunea Tutu cand eram gravida, "o sa fie vai de zilele voastre, la cate de agitat e copilul asta". Iote ca a avut dreptate
Noki cu cine ai fost la spectacol, singurica?
Madutza e frumos la Kiddy, e mare spatiul, are si bar sus unde poti fumea/bea/manca...e cald, mie mi-a placut. Si vorba lui Noki..are un frappe
Miha spor la gasit bona!
Ina pupam Rachelia cantareata, felicitari!
LA MULTI ANI ANDREELOR, ANDREILOR...PETRECERE FRUMOASA SI SANATATE!!!!
Ma duc sa pregatesc ceva de papaMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ioana_77 spune:
La Multi ANi tuturor sarbatorutilor / sarbatoritelor zilei! Multa sanatate si noroc la toti!
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07
Stefan - primele zile
soanso spune:
haide-ti fetelor la Cluj!!!!!asa frumos ninge afara !!! e zapada ,e frig ,iarna ce mai.
m-a trezit Sorana la 6 fix ,s-a ridicat in fundic si a zis :"nu mai dolm" si zis si facut ,la 7 se uita la desene.nus ce sa ma fac cu ia nu pot zice ca e rea din cale afara si nici stricaciuni in casa nu face insa e forte independenta in tot ce face ,e incapatanata ,are pretentii la imbracaminte,mancare ,cateodata nu ma pot intelege cu ia daca nu fac cum vrea ia incepe si tipa ,urla ,toata tremura de nervi ...hm oare sa o trece-ti pe listuta voastra?????
Anda ,si eu ii mai dau cate un la fundic ,mai rar e drept si binenteles ca porma am mustrari de constiinta si sunt constienta ca nu e bine asa ,dar sincer imi ies din pepeni si parca pe moment nu judec si doar dupa ce ii aplic una ma calmez .sper sa fie mai intelegatori cu trecerea timpului si sa fie aceasta razvratire a lor scurta.
madutza,sper sa rezolvi cu spatiul pt ziua lui Orlando si distractia sa fie maxima ,poza cu sapcuta verde e preferata mea ,si costumatia de ziua lui mi-a placut cred ca-i va sta foarte bine in rosu.
mihaelutat,succes la gasit bona ,cam nesintite bonele astea sa tot ceara bani in plus ,nu se poate face un contract macar pe un an ?
Madau ,pupici la Mirunici ,sa treaca repede buba.eu zic ca seamana cu tine asa activa ,sau gresesc?
la multi ani tuturor celor ce-si serbeaza onomastica azi ,un pupic special pt.Ionikka (cum a fost la Bucuresti????)
eu luni am examen pt post ,si porma la muncaaaaaaaaaa.
SOSO (20 dec 2005)
COMOARA MEA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Madau, cum singura?????????/ Da' ce-s masochista? Am fost cu mama, a fost cadou de ziua mea biletul, alaturi de perechea de cizme negre pe care le-am purtat.
Madutza, pardon, era la linkul 2. Uite aici: http://picasaweb.google.com/andra.ghibutiu/Kiddyland
Gata..fug la sampanie si tort!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!