*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madutza du-te maine pe acolo, vezi si tu care-i treaba, intreaba managerii daca nu se poate face caldura. Daca nu, cere banii inapoi. E cam nasol party cu gecile pe copii. In plus eu am citit pe forum ca n-au nici toaleta, doar WC ecologice de afara. Eu cred ca inca mai poti rezerva in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Tania, nici nu-ti imaginezi cat de bine imi face cate o lauda din asta, direct la suflet mi-a mers! Multumesc. at despre cumintenia lui Bogdan, continui sa spun ca e foarte cuminte, doar ca e un COPIL foarte energic, nu sta o clipa locului, alearga, sare, se joaca, aranjeaza/deranjeaza, face treaba.

Lavi, sambata si duminica Gabi lucreaza!!! Face inventare... Deci nu pot merge prea departe de casa. Norocul meu este ca sambata, cand va fi parada, o sa ma infiintez ca si anul trecut, ca e aproape de noi si ajung. La beculete, in nici un caz zilele astea, fug de aglomeratie. Duminica as putea da o fuga in Herastrau (asta daca nu intru chiar si dupa parada, ca se elibereaza zona). Numai ca eu ajung doar la intrarea de la Arcul de Triumf, mai departe nu am cum pe jos. Ori la cea de la Casa Scanteii, depinde incotro ma indrept. Anul trecut am fost la Casa Scanteii, anul asta intentionez sa merg la Arc. Deci, daca vreti dupa parada, ne putem vedea la intrarea de la Arc ori chiar la Expo Flora, care nu mai stiu cum se cheama acum. Tinem legatura prin telefon, ca voi vedea la fata locului cat de mult pot sta in frig cu Stefania.

Madutza, eu as intreba ceva mai dur la BoomLand daca fac caldura, ca nu e normal sa fie frig intr-un loc special amenajat pentru copii!

Acestea fiind spuse, declar ca mi-am facut norma de recreere pe ziua de azi, ma indrept catre baita si nani. Ca piticii deja au facut ceva somnic...

Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multam ptr incurajari...i-am luat acum seara un unguent cicatrizant de la farmacie si parca e mai bine, i-a curs sange rau insa, aproape 2 ore a sangerat intr-una...mai nasol e ca acum o doare si nu prea poate manca. In fine...sper intr-o zi ma buna maine...macar asa de ziua mea

Madutza du-te maine pana acolo si daca e frig, eu zic ca inca mai poti vorbi undeva la Boo Boo Jungel, la Kiddyland...suna-ma sa-ti dau nr de tel.

Tania te inteleg perfect cu nebunia cu avize si alte alea....ei inchipuie-ti acum ca eu fac asta aproape zilnic..si ma mai mir de ce-s bolnava de nervi

Gata, ma apuc de acte, acu' cat mai sta maimutza cu tasu. Noapte buna si pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

La multi ani,Andreiilor!!!!!!sa fiti sanatosi si frumosi!
Patricia-de simona,sa cresti mare si frumoasa! La multi ani!

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Mada , off biata Mirunici cum a reusit sa cada asa rau ? Si La Multi Ani pentru azi!!! nu am stiut ca esti Andreea.

Lavi , ce ai luat la fete de Mosi? Poate-mi vine si mie vreo idee ca habar nu am ce sa ii iau

Tania , ce program incarcat ai si tu! Sa ne dai si noua un link cand e gata pensiunea poate venim si noi cand ajungem prin zona, nu se stie niciodata.

La multi ani! tuturor care-si serbeaza astazi ziua onomastica!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Pup Miruniciul vatamat si pe mamica-ocupata- si- stresata
Mada, ai incercat sa-i pui gheata? nu direct pe buza, ci un cubulet pus intr-un servetel,eu asa pricedez cind se mai loveste Rachie, dar atunci,imediat.

Leeo mama, superbe pozele cu D-nul T. Si el superbutz- foc! ce idee misto ai avut cu pozele alb-negru!

Rachelina mea ramine fara partenera de cresa, pe Alexia au retras-o, maine va fi ultima ei zi de cresa pina prin primavara, bunicii prefera sa o tina cu ei fiindca este mult mai bine ingrijita,decit sa o mai lase sa se imbolnaveasca pe-acolo. Adevarul este ca din 5 zile cit ar fi trebuit sa se duca la cresa, ea 4 era bolnavioara, saracutza.
Ieri cind am fost s-o iau de la cresa am vazut doi baietei la baie, unul tragea apa si cel mic bea din WC, mi s-a facut rau, i-am spus unei educatoare care s-a dus la ei fara prea multa tragere de inima.

Rachie face progrese uimitoare la lb. engleza, mi-au laudat-o si edu si asta-seara incepuse sa ne cinte un cintecel in franceza pe care din fericire noi il stim si l-am cintat impreuna s-o incurajam, dar nu a mai vrut, probabil s-a oprit cind a auzit vocea baritonala a lui taica-su'. Cert este ca fata are o voce superba, cinta in ritmul melodiei, deci are ureche muzicala,ma gandesc ce sa alegem mai tarzior; pian sau vioara? prima mi-a placut cind eram mica, dar vioara am urit-o, nu stiu de ce, nu m-a atras pur si simplu, dar nu vreau sa influentez copilul cu preferintele mele.

CristinaN, da, despre acel filmulet cu Elise era vorba.

Cata, am tot uitat sa-ti raspund, am terminat cumparaturile ptr. Craciun, au mai ramas pentru cele mai dragi persoane din viata mea ( rachie si barbatul) dar cum cei cei din urma vor fi cei dintai , nu-mi fac griji, voi gasi ceva in final mai caut, mai cuget..sint bucuroasa, i-am gasit cadou fetei de Mos Nicolae, un pian care face tot felul de sunete, are si microfon, si mai multe instrumente incorporate ( asta apropo ca nu vreau s-o influentez cu preferintele mele )

LA MULTI ANI tuturor Andreelor si derivatelor/derivatilor, sa aveti parte de o zi superba ca voi!

Cuscra, un buchet de pentru tine.

voi cind aveti liber pentru 1 dec. vineri sau luni?

pupicei,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR!!!

Madau of, pupam Miruniciul zapacit sa-i treaca buza repede! Mai, dar cand ne-am intalnit noi era tare cumintica, chiar nu mi-o imaginez asa habauca.

Leea avem caldura, avem apa calda si rece la bucatarie si doar apa rece la baie. Deja e boierie, nu? Vad ca administratorul n-a rezolvat nimic, nu sesisez niciun picior de istalator pe scara ca sa se 0uite la coloana de apa. Treaba vecinilor, eu am unde sa ma spal, ei ce fac?

Madutza hai mey nu e incalzit? Deh, traim in romanica...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

madutza, mie una mi se pare inadmisibil sa inghete copiii de frig la un loc de joaca!!!
ameninta-i ca le ceri banii inapoi!
multumesc de urari si la multi ani celorlalti andrei si andree!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

La multi ani Andreelor si Andreilor !

Sun de cind m-am trezit la BoomLand si ma ,,plimba'' de colo ,colo ,la sediu mi-au dat nr sefei parcului care are tel. inchis iar vaca de la sediu mi-a zis ca daca nu-mi convine sa fac in alta parte
La 11:00 sun la KiddyLand ,care ati fost deja acolo ,imi spuneti si mie cum e ???

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi! Saru' mana de urari si la fel urez si io La muuulti ani restului de sarbatorite/sarbatoriti ai colectiei! Aveti din partea mea o felie de tort virtual!

Io-s cu moralul cat casa.Aseara am fost la spectacolul Fire of Anatolia, la Sala Palatului. Absolut extraordinar! A patra oara cand vin in Bucuresti si sala plina pana la refuz si un show de senzatie. Adila a facut pe dadacul si pentru prima oara in viata lui a culcat-o el pe Sarah si tot el i-a dat si lapticul!!!

Azi am zi de party la serviciu apoi 3 ore jumate de cursuri, ca de azi reincep scoala.

Nu prea am citit cine stie ce in urma...

Dar rapid, pana ma duc sa citesc k lumea:

Madutza, ai poze de la Kiddy la mine la semnatura, linkul 1. E super acolo, mie-mi place mult. Mult spatiu si mancarea buna. Si un frappe...

Madau- pupam Miruniciul accidentat!

Lavi- hi hi hi ce tare e Nati! Si noi tot cu carutul. Nu-i place deloc pe jos, decat daca impinge caruciorul de papusi.

Intalnire Herastrau - din pacate cica se strica vremea. DACA NU, IO AS AJUNGE IN JUR DE 11.30.

Ma duc sa mai citesc...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput