*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaaa...ce credeti ca ziua mea horror sa- terminat? Ei bine nu...taman ce a cazut fiimea si si-a saprt buza rau..da' rau, si pe exterior si pe interior, acu' e umflata zici ca-i o maimutza. Mi se pare corect sa se desfigureze...doar se apropie ziua ei si tre sa dea bine in poze. Pot sa-i dau cu ceva sa se mai desumfle?

Of, Doamne...sper sa se fi terminat cu relele, azi am avut o zi plina

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

daca stiam ca doarme fata mea toata noaptea fara suzeta ,o aruncam de multtttttttttt........ a dormit aseara de la 9.30 la 7,perfect.
cu fricile- sunt normale ,cresc si isi dau seama ce se intampla in jurul lor- ce am citit - e bine sa le spunem - e, ok mami ,te inteleg perfect pt ca si mie mi-a fost frica de catel ,de oameni ,etc...cand eram de varsta ta ,e foarte important sa nu le NEGAM aceste temeri,etc.
Tania- pe cine mosteneste Che?de unde a invatat miscarile astea? de la tine sau de la sot?

madau - fa o pauza , te darama de tot mutarea astea.
ma duc la scoala dupa copila draga.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Bona imi tot face aluzii ca ce s-au scumpit toate dar ma fac ca ploua;

ce nu suport eu chestiile astea!. Tocmai am concediat femeia de serviciu pe motivul asta, ca nu era multumita de bani DAR, in loc sa-mi spuna, s-a plans asociatei mele, exagerand la greu, cum ca, vezi Doamne, eu o pun sa stea cu copilul si o folosesc si la altele nu la curatenie, desi pt stat cu copilul am platit-o extra, in timpul ei liber. Plus ca era nemultumita de bani, desi i-am facut socoteala ca la cat o plateam pe ora, atat castiga si un angajat cu salariu de 15 milioane brut. Si nu pt dat cu aspiratorul!

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Gandacel si eu abia astept sa va cunosc, cu concurs ori fara, nu conteaza . Eu traiam cu impresia ca Bogdanel e cuminte deoarece mi-a placut tot timpul in poze, e un dulcic si pare asa de bland!

Leea, Pumba Che a INVENTAT el miscarile alea si incearca sa ne instruiasca si pe noi, sa vedeti ce se enerveaza cand nu le executam cum trebuie! Degeaba incercam noi sa-i aratam unele mai normale/domoale, nexam!-o tine pe-a lui!

Leea m-ai distrat cu remarca ta ca barbati-s lemne la dans! Ei, sotul meu e artist inascut, ii mai lipseste scena - adik canta si danseaza f bine, doar ca nu se manifesta prea des.

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Madau nu se poate!
Ce a facut Miruniciul, a papat argint viu in loc de laptic???
Of ce nasol cu buza, sai dai un antialgic la noapte, sa-ti doarma, ca daca nu se va trezi de durere. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau nasoala zi, dar las-o si tu mai moale ca te cred ca nu mai poti! Si casa si copil, si acte si amenajarea apartamentului...
Reparatie rapida Mirunei! Te inteleg ca si Silvia a trecut prin asa ceva.

Leea la arsuri e bun si Bepanthenul. 1. Scrie pe el 2. L-am testat pe arsurile mele.

Tania lasand la o parte femeia de servici, cum merge treaba cu pensiunea? (Astept un raspuns optimist )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, maine va fi o zi mai buna!
tania, este foarte tare che, lasa-l asa cu dansul, o sa se armonizeze mai tarziu.

ieri eram asa fericita ca a mancat fiu-meu rosie incat am uitat sa va spun un motiv de mega enervare: ROMANIA ESTE SINGURA TARA UNDE INAINTE DE SARBATORI JUCARIILE COPIILOR SUNT MAI SCUMPE DECAT IN RESTUL ANULUI. ACELEASI JUCARII. ACELASI MAGAZIN. UA!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

LAVI, 90% e destul de optimist?

Ei, noi vrem sa-i dam drumul in decembrie, avem deja rezervari de pe 12, dar inca mai sunt chestii mici, enervante si consumatoare de timp . Cum ar fi, de exemplu, obtinerea contorului de gaz. Sau to fell de detalii de amenajare - nu-ti imchipui ce multe mai trebuie, chiar si in faza aproape terminala. Eu sunt super-obosita, vorbesc la telefon in total 3-4 ore pe zi (nu-i bine!) si programul meu arata asa:

- de la 9-9:30 pana la 15:00 sunt pe drumuri pentru: avize mediu, pompieri, sanitar, primarie, pe santier, cu muncitorii, cu ala care face mobila, cu ala cu fieru forjat, cu aia cu perdelele, cu....tot felul, pe la magazine sa iau una-alta. Fac pauze de alaptari, in care fug intr-un suflet acasa, ii dau lui Anna sa pape si o schimb, apoi plec iar.

15:00- 15:50 - eventual mananc, ma schimb, ma mai joc cu Anna

16:00 - 19:00 - program cu Stefan si Anna - e fff greu, Stefan e super-solicitant si cel mai greu e ca nu o lasa pe Anna sa doarma deloc pt ca tipa si nu-si poate doza vocea

de la 19:00 e respiro ca vine tati, si am grija doar de un copil, adik de Anna.

la 23 se culca Anna si am timp pt mine. Noroc ca doarme noaptea!!

Oricum nu ma compar cu Gandacel, pe care o admir din tot sulfetul. Eu una n-as rezista cu tati atata plecat si cu amandoi copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Oai de cap' meu Tania!
Spor la toate aprobarile, sa deschideti cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele ,sint suparata rau ,nu stiu ce sa fac ;a fost tati azi la BoomLand la ziua baietelului sefei lui si a paralizat de frig ,a zis ca-i un pic mai bine ca afara dar nu poti sta prea mult ,e frig rau ,eu am rezervat ,dat avans pt petrecerea lui Orlando dar imi vine sa renunt ,e tirziu sa mai gasesc in alta parte ,ce sa fac ???Nu vreau sa imbolnavesc copii la marele party ,ori se distreaza ori ingheata de frig??Voi ce ma sfatuiti?????

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput