*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Morgano/Morgano.jpg)
Morgano spune:
Ginerica broke my heart de soacra! Ptiu ce mandra-s de el
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Gandacel spune:
quote:
Originally posted by madau
Am pedepsit-o, am tipat la ea, i-am explicat..degeaba, isi pune mainile la urechi si striga "n-aud, n-aud".![]()
Si nu-i stau picioarele si mainile o clipa..azi spalam vasele si ea se invartea pe langa mine, la un moment dat a dats ia ceva de pe scurgtor, i-am spus ca daca o sa traga de lingura vor cadea vsele pe ea, bineinteles ca in secunda in care m-am intors cu spatele, hop cu mana pe lingura, cand am vazut cum incep farfuriile si paharele s-o ia la vale nu stiam ce sa prind mai intai...m-am ales in final cu Miruna urland din toate puterile ptr ca s-a speriat bineinteles, cu bucataria plina de cioburi, si eu cu o durere de cap groaznica
.
Cred c-o duc la gradi, in ritmul asta nu mai apuc sa fac nimic..pe mama n-o mai asculta deloc, e dezastru
Buna!
Daca nu incep abrupt de tot sa raspund, nu mai apuc, asa ca o iau la rost pe Madau first... Mada draga de tine, ai gresit ca tipi, iar de pedepsit, depinde cum o pedepsesti, trebuie cu mult calm, nu tipand la ea. De explicat, daca e in crize deja, degeaba o faci, trebuie cand e pe cale sa inceapa una! Cat despre a-i zice copilului "daca faci asta... se intampla asta", v-am zis ieri parerea mea. In capul copilului cu siguranta este ceva de genul "wowwww! o sa cada toate alea daca trag de lingura?! Wow! Trebuie neaparat s-o vad pe asta!" Zau, eu asa cred! Copilul trebuia indepartat in chiar momentul ala de "atractia momentului" iar tu trebuia sa faci in asa fel incat maldarul respectiv sa nu mai fie asezat ca un pericol.
Noki, de vazut Sibiul nici nu mi-am pus problema, ma gandeam sa ne intalnim cu copiii de colectie undeva, intr-un loc fain al Sibiului si sa reusim sa vedem doar o mica bucatica.
Tania scumpa, Sarah e sora geamana cu Bogdan la activitati, alergat, sarit... ba chiar concuram, si noi pt locul 1! Vad ca si Che al tau. Eu de aia vreau la concurs. Eu nu prea le am cu descrierile, de asta nu stiti ce atlet am in casa, antrenat bine-bine pentru Olimpiada!
Felicia, faza cu Ili care urla dupa bibe cand era in mana ei mi-a amintit de mine in sambata cand am sarbatorit ziua lui Bogdan. Eu varza de oboseala, cu Stefania in brate, intrebam oare ce-o face Stefania, doarme sau se joaca?
![](alcool.gif)
Crizele de care va plangeti voi, noi (sper ca) le-am trecut, undeva intre un an si trei luni si un an si 9-10 luni...
Maria-Alexia, ai zis un maaaare adevar, toti copiii sunt mult mai draguti in realitate decat in poze, le poti vedea mimica fetei, smechereala, zambetul absolut nemaipomenit, bucuria nemasurata cand pupa catelul sau alearga un porumbel.
Madau, las-o mai usor cu munca si oboseala! Nu bataie meriti, ci doar o pauza! Ceri prea multe de la tine.
Roxi, deci veti petrece un w/e romantic! Bravo voua, sa va intoarceti cu bateriile incarcate! Despre spaimele lui Bogdan, am mai zis pe aici, noi doua am mai discutat si in particular. Pentru ca insa au aparut si altele, am sa le mai insir aici, vad ca din punctul asta de vedere suntem mai "avansati". Precizez ca le-am depasit pe toate.
De apa nu ii mai e frica, il spal pe cap super, ca pe omul mare, e tare mandru de el. I-am explicat inainte sa-l spal pe cap (noi doar duminica facem baie la cap) cum ma astept sa stea cu capul, barbia in piept, gura si ochii inchisi, am exersat atat incat la momentul ala sa le faca perfect, chiar si cand ii e frica. A fost greu primele doua ori, dar cu laudele de rigoare din timpul baii, ca il vedeam ca incearca sa faca ce-i zisesem, am depasit, iar acum se lauda la tati cum se spala pe cap, ii arata cum sta
![](alcool.gif)
Se temea cand vibra usa de la intrare din cauza unui camion, suna telefonul in alta camera, de umbre... la astea a mers cu explicatii si demonstratii. Umbrele i le-am aratat cum se fac, acum face si el altele, pe unde trece imi explica mie ca e o umbra. Ii e frica de intuneric, pe asta nu a depasit-o, imi cere insa sa aprind lumina, sta in prag, nu mai fuge inapoi dupa mine. SI mie imi este frica de intuneric, adica am o retinere, deci... asta este! Ii este teama cand vine multa lume inspre el, daca nu vede la timp si trece printre ei, se opreste, trec toti, apoi alearga la mine si zice "m-am speriat! Rau!". Nu imi mai amintesc acum altele, cam astea cred ca sunt. Ideea este sa fii mereu blanda, sa o mangai si sa-i explici despre ce e vorba, sa nu-i zici niciodata ca nu are de ce sa-i fie frica. Ti-am zis mai demult, rezultatul ar fi rau: copilul s-ar teme in continuare, dar nu ti-ar mai zice tie! Cum eu vreau sa-i cunosc fricile si sa-l ajut sa le depaseasca, i le-am ascultat, l-am linistit si i le-am spulberat, explicandu-i pe intelesul lui.
Cat despre joaca si prostii, da, Roxi, Mihai are dreptate, doar se joaca. Valabil pentru toate fetele. Cum spuneam si ieri, ei nu distrug, pentru ei asta este un proces de cunoastere ca oricare altul, nu ramane decat sa le explicam ce e bine si ce e rau.
Tania, vazut filmuletul, trebuie neaparat sa concuram! Oricum, ce am vazut m-a mai linistit putin. Deci fac si altii asa.
![](icon_smile_big.gif)
Va pup ca ma doare spatele rau de tot de la statul la pC. Ne mai auzim.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Roxi calatoria a fost cu succes (in sensul ca s-a rezolvat tot ce era de rezolvat), insa acum Rianna e la ai mei si ne topim de dorul ei. Nu o vom vedea pana weekend-ul viitor, asa ca deocamdata trebuie sa ne multumim cu a auzi-o doar la telefon. Insa ma delectez cu pozele piticilor colectiei si incerc sa-mi fac treaba pe-acasa ca sa treaca timpul mai repede.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
Salutare!
Vigantol , il accepta imediat, cand ma vede cu sticluta in mana fuge in pat si se intinde pe spate si casca guritza mare sa il dau, dar ea e maniaca cu siropurile asa ca e ok.
Baby expo , noi ajungem vineri ca atunci e Mihai liber, dimineata in jur de 11 o sa fim pe acolo, mai ajunge cineva atunci, chiar as vrea sa ne vedem
Mada , ma sperii tu cu panica ta spune-mi te gog de bucataria Mirunei, ai spus ca e din Real. Cat e de mare, ce face, cati bani ? Poate pui si o poza daca ai timp
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
leea_cv spune:
Madutza mie imi place cea in care sta cu barbia peste marginea canapelei.
NCristina sa nu-ti inchipui ca la noi functioneaza "daca in loc de nu"
Mada dasteapta pausa voastra,da mi le inchipui pe cele doua urlatoare tinindu-si una alteia isonul...Multam de info cu Martinel.Cu bataia...esti suficient de necajita ca sa mai primesti si o snopeala.
Roxi sa fie de folos romantismul ce se-arata.
Ganda n-ai vrea sa-i explici si lui T cum e cu spalatul pe cap?Ca la mine nu tine.Al tau...om mare cum spusesi.
Tania mare dansator fii-tu.Bine dispus,n-are nicio taina.Ta-su danseaza bine?Ca de obicei barbatii is cam lemne.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Gandacel spune:
Leea, ti-as face si tie o vizita, macar de o baita scurta lui Tudor, dar pana acolo, chiar ca nu ma incumet. Deci, exersati pe uscat, cum iti ziceam, ca o joaca. Iar cand vine momentul, il implici usurel, il mangai mai mult pe cap prima data, ii arati clabucii, a doua oara il faci sa puna mana sa vada ce alunecos este... dracii din astea. Clatesti intai la spate bine-bine, cat sa se calmeze, iar cand vine vremea sa clatesti in fata, ii amintesti cum faceti, dar nu astepti prea mult, il iei bland dar hotarat si il apesi tu putin inspre fata si repede de tot clatesti. Pana se dezmeticeste el, tu esti deja gata si incepi sa-l lauzi, chiar daca el urla tare! Te aude ;-) Important: nu speli copilul pe cap cat sta in picioare, doar in fundulet! Ca exista riscul sa se dezechilibreze in "lupta" si sa nu-i mai trebuiasca niciodata baie la cap!
Cat despre barbati si dans... o sa le treaca piticilor nostri mai spre "batranete", asa. Desi, uite, tatal meu dansa si la cei 56 de ani pe care i-a apucat. Chiar fain de tot!
Acum va pup pe ziua de azi, zgomotos, ca piticii mei inca nu s-au trezit si presimt ca ma asteapta o seara luuunga. Iar tati aterizeaza si el spre ora 1...
Gandacel spune:
Trebuie sa mai scriu un aforism, ca prea mi-a placut:
"Uneori pacea e mai stresantă decât războiul. Nu trage nimeni. Toată lumea tinteste."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Venim si noi sambata dimineata in Herastrau La cat, la 11, la 12 ?
Mi-e mila de Silvia ca peste saptamana e la gradi si nu prinde nicio raza de soare asa ca vreau neaparat sa le scot la aer in week-end.
La beculete nu ne bagam, mie una mi-e oroare de inghesuiala peste o anumita limita.
Gandacel veniti si voi sambata in H?
Fricile astea sunt normale, li se dezvolta instinctul de conservare.
Azi am fost in Carrefour, m-am aprovizionat pt Mosi, m-am linistit. Macar cu copiii, ca daca stau sa numar la adulti... o sa innebunesc.
Bona imi tot face aluzii ca ce s-au scumpit toate dar ma fac ca ploua; imi pare rau, in iulie, august, septembrie si noiembrie a avut cel putin 2 saptamani libere in fiecare luna iar eu am platit-o integral. Si urmeaza vacanta de Craciun.
Asa ca Mihaelutat spor la cautari!
Dialog cu Nati azi in drum spre gradi, sa o luam pe Silvia:
Nati: B'atze!
Un caine incepe sa latre.
Eu: Vezi ca daca vrei in brate incepe sa latre catelul?
Nati: Catelu' lat'a 'a mama!
(Incerc sa o dezobisnuiesc pe Nati de carucior asa ca la drumurile scurte o iau pe jos, de manuta. Si sunt hotarata sa nu cedez cu luatul in brate ca daca cedez nu mai scap pana la 3 ani. Mi-e greu sa o duc si ea poate sa mearga doar ca.... )
addya spune:
salutare gagici!
daaa, sunt aici, exist, stiu tot, stiu de teava lui feli si de rosia lui chichita, vazut poze noi, placut, mama ce mai cresc copii nostrii..
lavi, mi-o dai si mie pe silvia vreo saptamana? poate asa ii mai dezleg si eu limba jupanului.
apropo, si noi ne desuzetam. Azi dimineatza am prins un moment propice si i-am taiat-o cu foarfeca. Cand a vrut-o si a luat-o i-am zis calm ca EL A MANCAT-O SINGUR AZI NOAPTE...a facut o fata...
. In fine, a incercat sa o repare, s-a foit pe langa ea, a mai testat-o, a bocit nitzel, aku o ia si o arunca. N-a dormit la pranz pt ca a fost ocupat, de la 1.30 pana la 17.45 a vorbit non-stop. Aku tace si se uita la CARS. Toate multumirile mele studioului Pixar, cu desenul asta am si eu o ora de liniste. daaaa, se uita la tot desenu inclusiv la generic. Cand imi arde buza sa fac si eu ceva o ora, pun desenu si am liniste maxima.
Cred k vin si eu la BE, sunt in cautare de jucarii, cand e, maine?
Poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
miri__b spune:
Addya BE incepe pe 6 dec.cam tarziu ptr Mos Nicolae, dar merge si ptr Craciun.
Mirela si David - 23.12.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=44fbab57549e149baae5bc&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url br / " target="_blank">ce baiat frumos are mama!