*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am pus poze noi cu domnu' Andu, cum ii place lui sa se prezinte :))M-am chinuitieri sa iasa macar una frumoasa ca sa ne faca BoomLand-ul tabloul cadou pt ziua lui dar n-a iesit nici una cum am vrut ,aici sint doar citeva din zecile facute ,l-am stresat ieri cu pozatul

http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/1%20an%20si%207%20luni-2%20ani/?action=view¤t=DSC04029.jpg

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Madutza, stim cu toatele ca in realitate copiii sunt mult mai draguti decat in poze! Eu zic ca si prima si a doua dintre noile poze sunt reusite, ar merge de tablou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madutza, a doua, aia cu saptca e figura mare! Da' e misto si aia in care e popandau, rasa amarat, tolanit pe canapea!! Da' normal ca nu merge de tabou....

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutza, io as mari-o pe aia unde sta cu gura pe spatarul de canapea, chiar dk nu i se vede fatza complet, lipseste barbia, totusi sunt haioase instantaneele astea
noki, am masurat la K cand aveam program de masuratori, intre 17 si 18:). ma uit prin ambalaj la desene io, le stiu care sunt alea de elastic, care fara. pana acum s-a confirmat. acum o sa ma auit si dupa linii ondulatorii:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

A luat tati cd-ul deja sa-l duca azi ,le-am pus pe primele 2 ,cea in care ride si cea cu sa[ca ,sa aleaga ei ,care se incadreaza mai bine ,ca pe margini tabloul are niste desene am vazut ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Noki, picaturile de vigantol eu i le dau cand mananca. I le pun in lingurita plina cu mancare si nici nu observa.
Leea, chestia cu inlocuitul "NU AI VOIE SA..." cu "DACA FACI AIA SE INTAMPLA..." la noi a inceput sa dea roade. Cu buba de la deget... ai flacau curajos. Cand a cazut Elise cu mana de usa sobei a plans-urlat 2 ore fara intrerupere. Da cu Oximed sau sprei cu propolis apoi cu o crema cu antibiotic sa nu se infecteze cand o sa duca pielea (noi am dat-o cu neopreol parca). A, si e f. frumusel T.
anda, ce de-a progrese face Nic. Pe toate planurile. O asteptam si pe Leea cu astfel de vesti.
Lavi, deci sunt vesti mai bune destpre tatal tau. Ma bucur din suflet si sper sa treceti cu bine si peste operatia din decembrie.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Se ofera careva sa-mi administreze o bataie buna? . Da' buna...ca merit din plin. Azi am plecat plina de verva la treaba, am avut de dus niste acte cuiva..ei ce ziceti ca dupa ce am stat vreo 20 de min la un semafor la M.Bravu m-a apucat iar starea mea de panica si n-am mai fost buna de nimic. L-am sunat pe Marius si am stat cu el in telefon..aveam senzatia ca acolo raman si am sa lesin in masina, nici nu aveam cum sa intorc..a fost horror. Asa ca m-am intors acasa fara sa fac nici o branza..m-am umflat de plans ca nu-s in stare sa plec nicaieri ptr ca ma apuca panica, si acu' sunt intr-o stare de imi vine sa ma iau la pumni.
Trebuie sa ma bag la program intensiv de relaxare, cred ca le-am cam aglomerat pe toate si ma da stresul afara din casa...stau si cuget, nu stiu de ce sa ma apuc care sa ma relaxeze

Madutza daca inca n-ai plecat la shooping...iti zic asa: Pampersi cu elastic au sigur la Real, am luat eu ieri, dar cas a nu bati drumul pana aici, o sa-ti spun cum sa-i deosebesti. Vezi ca pachetele au pe ele o bulina verde, ceva cu aloe vera sau in fine..ei pe bulina aia verde e desenata o omida si scrie langa ea "stretch". Mai poti sa te uiti pe la dunga aia laterala de la pachet, aia alba..vezi prin ea putin din desene...daca au niste tobe sau instrumente muzicale pe ei, desenate mai rar, doar din dungi, sunt din aia cu elastic.

Leea parca tu ai intrebat de papusa...nu ragaie tare, faza draguta e ca atunci cand e intuneric incepe si plange, si trebuie sa-i bagi ori suzeta, ori sa-i pui pe piept un maimutoi pe care il are atarnat de mana..si atunci incepe si rade. Nu va zic pana s-a prins fimea, ca plangea cot la cot cu papusa, de-am zis ca le bat pe amandoua. Uite aici papusa : http://www.laredoute.fr/vente-poupee-4-fonctions-de-46-cm-lissi.aspx?productid=324129387&documentid=201207&categoryid=22935631&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Sunca si pateul Martinel eu n-am vazut peste tot..am luat doar de la Cora, Real si Metro. Pateul e in forma de ursulet, asa e cutia.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

quote:
Originally posted by anda77

starea pampersilor azi, bucuresti: cora pantelimon (fara elastic) - cota a fost masurata ieri, 28.11.2007, kaufland barbu vacarescu (fara elastic), cota masurata ieri.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Auchan - lipsa

madutza ..e un scumpic andre, poza asta este super http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/1%20an%20si%207%20luni-2%20ani/?action=view¤t=DSC04039.jpg

intalnire, de saptamana viitoare mai putin duminca, in weekendul acesta mergem la munte ( fara virus)Vorba ta noki, pentru binele familiei

noki, nu mai am mess de multttttt, timp printre picaturi

cristina, bravo pentru elise cea cooperanta .

pumba sa ramai ferma si in doua saptamani sigur o uita. Succes in desuzetare.

meems, ce mai faceti? Cum a fost calatoria?

crizele de la doi ani, e o perioada fireasca( cei drept pe a mea au apucat-o cu mult inainte) in evolutia lor…va dati seama ce distractiv este pentru ei sa descopere ce frumos intra apa intr-o priza, ce bine este sa te cocoti pe televizor…sa iti dai drumul pe toboggan….sa tragi de ceva ca sa cada altceva, sa trantesti, bufnesti sau tavalesti pe jos… ca sa vezi cum reactioneaza mama
Ne trebuie multa rabdare si perseverenta, mihai imi spune sa imi schimb atitudinea ca ea vrea doar ca sa se joace…… cred ca am uitat sa ma joc

Eu vrea sa ma ajutati cu ceva sugestii, alexia este din ce in ce mai speriata dee anumite lucruri ca de ex: de intuneric, de difuzorul de la PC, de baia in cada( este efectiv ingrozita sa nu cada..a ajuns un chin baia ei mai mult de 2 minute nu dureaza). Ce sa ii mai spun, am linistit-o ca sunt langa ea, sa aiba incredere ca alaturi de mama este in siguranta..degeaba!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madaule...da' parca erai mai bine in ultima vreme! Ce s-a intamplat de ai recidivat? Ia baga tu frumusel un week-end a la Roxi!!! Adica fara elefant!

Roxi, virus???? Tare de tot!!!!
Cu sperieturile..ce sa zic. Si Sarah a avut perioada ei d efobii post-Bistrita. Dar i-a trecut si acuma e ok. Nu ai ce face altceva decat sa-i repeti la infinit ca esti langa ea si ca nu pateste nimik si ...sa ai rabdare!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Stefan, exact cum l-a descris Maria!

sunt pe fuga, intru mai pe noapte.

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput