*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (172)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Leea- tare viteaz si mandru puiul tau!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Fetele azi e zi de shopping la mine ,va rog sa-mi spuneti daca si unde ati mai gasit Pampers cu elastic ,vreau neaparat ,cu cei normali ii iese pishu' p-afara noaptea ,ceea ce nu se intimpla niciodata la cei cu elastic.

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Madutza, io ultima data - sambata trecuta - am luat din metro Baneasa cu elastic!Am luat bax de-ala mare cu 2 pachete jumbo pack.Sa-mi ajunga.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mai, noki, vaz ca aem acelasi program. si noi am fost sambata la metro baneasa si la zoo (ce-i drept, la alt zoo)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Madutza stii ca si io ma gindesc cu un pic de stringere de inima la T cind va face 4 ani +, ca si io am impresia ca se uritesc un pic,nu mai sint dragalasi...trec neobservati.
Pischi se joaca Alex cu trenuletele alea?SInt cu baterii?Pe mine ma bate gindul (pe ta-su adica) sa-i iau un trenulet electric cu sine si tot tacimu de ziua lui si nu stiu de se va juca sau il va strica.
Mada cum rigiie papusa aia.Nu-ti flutura urechile cind o face nu?Orisicit trebuie sa fie dragalasa.
Pampersi gata au disparut aia cu elastic.Aici zic
AAAaaa si sunca sau pateul Martinel,le vreau si io.Nici nu stiam ca exista.Il gasiti in supermarketuri sau unde?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

starea pampersilor azi, bucuresti: cora pantelimon (fara elastic) - cota a fost masurata ieri, 28.11.2007, kaufland barbu vacarescu (fara elastic), cota masurata ieri.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Deci asa... Ziceati ca nu le dat copiilor mezeluri, si acum aflu de bunatate de sunca de la Martinel??

Azi avem si noi zi de shopping . Asta dupa ce-mi bifez treburile la serviciu, vizita la medic de dupa-masa, plasat/luat copilul de la bunici... Ufff, sper sa supravietuiesc!

Mergi la inceput

Noki ,cum i-ai recunoscut ca au sau nu elastic???

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Corapinooo, tzeapa. Io la Zoo am fost duminica, nu sambata. tare amarata am fost cand dupa ce am adimirat frumusetile de leoparzi, am aflat ieri la stiri ca l-au impuscat pe unul ca a evadat!!!

Andache- la ce ora fusei ieri sa masori cotele din Kaufland? Ca io intre 19-20.

Madutza- daca te chiombesti muuult de tot, vezi PRIN punga modelul de la pampersi. Diferenta intre cei cu elastic si cei fara este urmatoarea: ceu CU elastic, in zona picioruselor au niste liniute verzi, dar cu BUCLE. Adica un scris continuu, buclat, cu linie verde, de genul @ @ @ @, dar legat. Pe cand cei FARA elastic au tot linie cu verde, dar nu e continua si buclata, ci intrerupta si dreapta, de genul - - - -. Se vede, daca te uiti ff atent si cu rabdare. Dac nu ai priceput descrierea mea, ai rabdare pana maine, fac o poza acasa si pun pentru a face diferenta. io nu am gasit omizi sau alti carcalaci care sa-i diferentieze!!!

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki ,am priceput ,multam mult!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

Mergi la inceput