Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Na ca v-am dovedit cu cititul, cum ar fi spus mama mea!
Stiri si de la noi - venit de la control si totul e bine:
- bebe are 4,630 kg si 57 cm la 7 saptamani > in sfarsit m-am linistit ca el creste frumos, doar ca e mai slabut decat gigantii bebei de pe-aici, dar tot a luat 470 de grame si 2 cm in 12 zile
- intrebat de limbuta alba > raspuns: daca dimineata limbuta e curata si e alba doar de la supt, e ok, nu e candida
- firisoarele de sange rosii in kk sunt de la scremut si nu sunt o problema
- varsatul de lapte (chiar si mai multisor) din cauza ca nu a scos aerul nu trebuie sa ingrijoreze, e normal
- aici vaccinul se face la 3 luni, nu la 2
- eu am trecut cu bine controlul, am unda verde la abdomene si exercitii la alti muschi de mai jos... > apropo de exercitii, probabil ma apuc si de stepper
- analizele de urina si hemoglobina excelente, la fel si tensiunea
- in continuare de evitat bauturile racoritoare cu aspartam, dar nu sunt interzise (bauta cu masura)
- in continuare interzise cremele cu vitamina A impotriva ridurilor pe perioada alaptarii
Sper ca nu am uitat sa va zic ceva...

Bebe acum doarme, l-am alaptat si apoi dormea la mine in brate, dar cum il puneam in cutia lui, cum facea ochii mari si scancea. Dar i-am bagat radioul cu muzica si dupa 2 minute de scancit, vad ca acum doarme, asa ca am reusit sa va citesc, sa mananc si acum va scriu inainte de a merge la facut curat. Mai tarziu la plimbare!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fetele, iubitele, multumesc din suflet de urari!

N-am mai intrat ca am avut ieri o zi de cosmar. Sara a fost tulburata rau, a facut greva foamei, suspectez ca au fost colici, ca s-au manifestat doar la orele mesei si se inrosea si strangea. I-am, dat si picaturi, dar degeaba...La san aproape ca dormea, sticluta numai cand o vedea urla. N-am mai sunat medicul. Spre seara si-a revenit si a papat. Azi e bine. Dar m-am cam speriat, ca eu pe ea nu am auzit-o sa planga in halul ala...Mai bine zis, urla.

Am citit si din urma cat am reusit, dar in orice caz pozele m-au impresionat. Ce copii, dom'le...Clar, sint cei mai frumosi ai nostri!

Inca ceva, o intrebare mai indiscreta, care ma framanta. Fetele cu nasterea naturala si epiziotomie cum a fost primul contact sexual? Ca la noi a fost supernasol,a durut rau, un esec, si de-atunci vorba Annisiei, sexul e cuvant tabu la noi in casa...hihihi....dar nici asa nu e ok. Ce naiba sa fac? Poate m-au cusut aia aiurea...

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Carpatino si fetele din strainatate: daca vreti sa calatoriti cu bebei acasa de Craciun, atentie: puteti pleca cu ei in Romania pe baza unui titlu de calatorie de la ambasada Romaniei, DAR nu mai puteti pleca din Romania inapoi la voi acasa pe baza acelui titlu, ci trebuie sa-i faceti pasaport!
Noi inca nu am reusit sa-i facem nici certificatul de nastere, ca tanti aia de la ambasada e mai lenesa (am fost acolo, dar nu a vrut sa-l faca pe loc, ca cica dureaza...da, 10 minute de completat un formular amarat!) Abia zilele astea reusim sa ajungem la Helsinki sa facem certificatul si sa facem si procura pentru ca nana sa faca pasaportul in tara si sa ni-l trimita. Bine ca nu aveam planuri de plecat de Craciun, vin socrii la noi in vizita.
O prietena de aici nu a reusit sa plece in tara pentru botez ca face actele prin ambasada si dureaza 6 luni!! Si asta in era tehnologiei!

Mergi la inceput

Gabriela, iti urez LA MULTI ANI fericiti alaturi de buburuza ta iubita!
Eu abia in seara asta am liber la activitatea mentionata de tine. Sper sa nu fie la fel ca la tine. Iti zic maine ce si cum...sper!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI tuturor bebeilor sarbatoriti astazi, fie ca fac 3,2 sau o luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Yaia

Carpatino si fetele din strainatate: daca vreti sa calatoriti cu bebei acasa de Craciun, atentie: puteti pleca cu ei in Romania pe baza unui titlu de calatorie de la ambasada Romaniei, DAR nu mai puteti pleca din Romania inapoi la voi acasa pe baza acelui titlu, ci trebuie sa-i faceti pasaport!
Noi inca nu am reusit sa-i facem nici certificatul de nastere, ca tanti aia de la ambasada e mai lenesa (am fost acolo, dar nu a vrut sa-l faca pe loc, ca cica dureaza...da, 10 minute de completat un formular amarat!) Abia zilele astea reusim sa ajungem la Helsinki sa facem certificatul si sa facem si procura pentru ca nana sa faca pasaportul in tara si sa ni-l trimita. Bine ca nu aveam planuri de plecat de Craciun, vin socrii la noi in vizita.
O prietena de aici nu a reusit sa plece in tara pentru botez ca face actele prin ambasada si dureaza 6 luni!! Si asta in era tehnologiei!

de treaba asta stiam si eu yaia,de asta nu vreau sa plec acasa pana nu am pasaportul fetei in mana,nu o sa ma lase sa o scot din tara fara pasaport,iar sa stau acasa ca sa umblu pe drumuri cu ea ptr. un pas. nu ma indur,mai bine stau aici si astept cateva luni apoi plec linistita,si asa nu s-au terminat vizitele pediatrei ca vine mereu acasa sa o controleze,vaccinele,ca aici se fac mai multe,si mai multe treburi de astea,termin tot ce am de facut cu fata si apoi oi pleca si eu in sfarsit acasa...

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

gabriela ce sa iti spun?la mine a fost ok primul contact,a durut foarte putin,numai ca eu nu am fost taiata ci m-am rupt singura foarte putin si nu am lasat sa fiu cusuta.poate si din cauza asta nu a durut.
yaia ma bucur ca e totul ok

am comandat aseara de pe siteul helpnet o crema ptr. vergeturi,cica face minuni,am citi la mamicile de noiembrie-decembrie despre ea si cica dispar vergeturile cu brio,o sa o incerc si eu,daca tine faza,imi mai i-au vreo 10 tuburi ca la cate am eu...
poate sunteti interesate fetele cu vergeturi

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ce crema e asta, Danielle? Ca eu una sunt super interesata. Din pacate...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Simnumai cand e cu spatele la sofer poate fi pus in pozitia de somn,invers nu.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielle02
yaia ma bucur ca e totul ok

am comandat aseara de pe siteul helpnet o crema ptr. vergeturi,cica face minuni,am citi la mamicile de noiembrie-decembrie despre ea si cica dispar vergeturile cu brio,o sa o incerc si eu,daca tine faza,imi mai i-au vreo 10 tuburi ca la cate am eu...
poate sunteti interesate fetele cu vergeturi

Multumim ca te bucuri pentru noi!
Si spune-ne si noua care e crema aia ca sa cer si eu sa-mi trimita sora-mea ca am acum la vergeturi cat nu am avut in toata sarcina.

Mergi la inceput