Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 4
Andries spune:
ligeea sa-ti traiasca!! si al meu ala mare cam tot asa, mai ales partea cu 'nu-i tace gura'.
Sabina daca ma uit la Sofia ce mare este, ma incurajez ca o sa fie si al meu, oricum, nu vreau 7 kile la 2 luni ca nu pot sa car asa un bebeloi. Nu pot iesi mai mult de catev aminute prin jurul blocului pt ca al meu inca nu e obisnuit cu scosul afara pe vremea asta rece, trei saptamani a avut icter si nu am putut, acum abia incep sa-l scot. Ce bine era cand l-am avut pe cel mare in iulie, ieseam si patru ore pe zi,peste tot.
Andries
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by luy
danielle, darnic Mosul, imi place !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
da da,mosuletzul de tatic a cautat 2 zile pe ebay ce sa cumpere la fata si a gasit pana la urma,imi place si mie ca o pot tine cu mine in living mai mult si ca e noua "chestia",in cutie,multe sunt folosite...
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
bikmaria spune:
SIM spor la cumparaturi,sper ca mai gasesc si eu ceva ,sa nu vin degeaba de la TARGOVISTE ,POATE NE MAI LASI SI NOUA CATE CEVA,ORICUM AM INTELES CA STEFANUT SA IMBRACA DE LA BEBEI DE 6-9 LUNI ,ASA CA M-AM MAI LINISTIT ,SIGUR RAMANE CEVA ...
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
carpatina spune:
Fetelor, Ioana mea va multumeste pentru urari si va pupa pe toate
de Ioana (27.09.2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Sabina
moamaaa, super scaun pt Sofia am gasit!(adica am vazut....) da si costa neniculeeeee
http://www.starmall.ro/magazin/?c=13&s=280&d=2249&sd=0&p=7747
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ai de ales:
http://www.mothercare.com/gp/node/n/44453031?ie=UTF8&mcb=core
http://direct.tesco.com/q/N.1998901/No.10/Nr.99.aspx
pozici
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
daca o duc in tara pe baza certificatului de nastere nu o sa ma lase apoi sa o scot din tara (de la romani)
Cine ti-a turnat gogosile astea?
Se poate circula pe baza de titlu de calatorie.. tu crezi ca eu sau Nana, care venim in tara cu copiii, ii lasam acolo?
Ma ierti ca zic, da' mare magar barbatul tau.. primul vostru Craciun in 3 si el pleaca la maica-sa.
de Ioana (27.09.2007)
kriss79 spune:
am scris mesajul si l-am pierdut
La Multi Ani Gabriela!!
La cat mai multe lunite dulcetelor si papanasilor de astazi!!
Ligeea, cum avem bbei de-o seama nu incetez sa fac comparatie..a mea la 41 de zile avea 3,91 de la 2,75 cu cat a iesit din mat..si o alaptez exlusiv la san.
Bine ca al tau e baietel..dar oricum, felicitari pt. greutate!
A mea isi ridica capusorul, nu foarte sigura pe ea..dar oricum nu inceteaza sa ma uimeasca..si se intoarce de pe o parte pe alta in somn..si inca ne luptam cu colicii..
RGE, La Multi Ani cu intarziere!!
la mine au tinut vreo 4 sapt..
Am pus si noi pozici pe mailul comun..poate reusesc sa le pun si pe flickr..
va pupam
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
danielle02 spune:
sim spor la cumparaturi,cred ca si eu o intind mai tarziu prin oras ca mai trebe niste ornamente de Craciun ptr. casa
ligeea eu am scos fata in aglomeratie chiar daca inca nu are vaccinele facute,slava Domnului nu mi-a fost racita inca,a avut mucisori doar 2 zile dar asta imediat dupa ce am nascut.nu cred ca e o problema de scoti bebele,daca ai carutz cu scoica e bine sa il acoperi ca sa nu se boldeasca toata lumea la el,eu asa fac,ca nu mai scap de "privitorii" astia si ma tin de vb. tata ca nu mai stiu ce sa le zic,mai ales astia batrani,asa ca...il acopar si nu se mai haladeste nimeni la ea
sa va zic ce am patit,ma duc frumos cu fata la doctor ptr. vaccin,ajung si scot foitza cu programarea,cand ma uit,ea era programata abia pe 4 decembrie,martea viitoare,am schimbat data pe 18 ptr. vaccin ca sa nu zica alea ca is dusa de acasa.... si acu iar am sunat sa schimb pe 4
tare zapacita mai sunt,ma mir cumde nu mi-am uitat capul acasa
pozici
Sabina spune:
andries iubita....pai icterul trece la aer, la soare!!!!!
hai ma, zilele alea super nu l-ai scos?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by danielle02
daca o duc in tara pe baza certificatului de nastere nu o sa ma lase apoi sa o scot din tara (de la romani)
Cine ti-a turnat gogosile astea?
Se poate circula pe baza de titlu de calatorie.. tu crezi ca eu sau Nana, care venim in tara cu copii, ii lasam acolo?
Ma ierti ca zic, da' mare magar barbatul tau.. primul vostru Craciun in 3 si el pleaca la maica-sa.
de Ioana (27.09.2007)
stiu ca asa a patit o prietena dea mea cand a plecat in vacantza cu bebelushul acasa,nu or mai lasat-o sa iasa de la romani pana nu ia facut la bebe pasaport.a stat acasa 2 luni de zile pana a reusit sa scoata bebele din tara.
in legatura cu sotzul...nu ma mai agit
pozici