Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
betty78 spune:
Originally posted by greyeras
Buna fetelor!
Va rog treceti-ne si pe noi in listuta: Ana-Adelina se cheama bebita mea, s-a nascut pe 24 septembrie 2007, ora 09:00, 3.400 Kg, 49 cm, Apgar 8, cezariana, Spitalul Municipal, Dr. Mircea Dumitru.
Sper sa nu ne evitati si acum ca v-am mai rugat noi odata.
Fetelor am si eu o problemuta: alaptez si doctorul meu ginecolog mi-a recomandat ca mijloc de contraceptie Exluton, mi-a spus ca e pt. perioada in care alaptez si ca nu v-a influenta alaptarea, numai ca de cand am inceput sa-l iau mi-a scazut foarte mult lactatia. Ianinte imi tasnea practic laptele din sani, acum ma simt de parca s-au topit sanii, trage bebita mea de ele seara de simt ca nu mai are ce sa ia din ei. Mai ia cineva Exluton?
Eu sincer am hotarat sa renunt la ele pentru ca nu vreau sa pierd laptele, mai ales ca fetitei mele ii merge foarte bine, acum la 2 luni are 6 kg.
Mamica fericita de Ana-Adelina
se poate cineva sa o adauge pe pe mamica fericita de Ana-Adelina?
Betty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
danielle02 spune:
sunt mai multe,eu am luat-o pe prima:
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=43519
http://www.dermstore.com/product_Elancyl+Stretch+Mark+Preventative+and+Reducing+Cream_12360.htm
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
danielle02 spune:
mai era una intr-un tub alb care nu o aveau in stoc ieri,am vrut sa o i-au si pe acea insa nu am mai gasit-o pe site,mai incerc,
mi se pare ca fac delivery cam peste tot.
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
isabeluta spune:

La multi ani la 3 lunisoare pentru Ana-Elena de mami Bernix!!!
La multi ani la 2 lunisoare pentru Ioana de mami Carpatina,
Andrei de mami Miaunici, Tudor Gabriel de mami Carma si bebe de mami Saphir!!!!
La multi ani la 1 lunisoara pentru Tudor Ianisde mami Doinidoini!!!

La multi ani Gabriela77!!! 

Vazut poze de craciunei si craciunite!!!!!! Super dulcei!!!
Fug s-a trezit mandru...
isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
Piciulika spune:
La mult ani sarbatoritzilor zilei! 
Gabriela, La multzi ani!!! 
Ia sarbatoreste tu cu o noapte mumoasa... Eu ma inscriu in categoria natural + epi-broderie. Nu am incercat inca - lipsa de energie/timp, da suntem chititzi.
INSA, de la moasa citire: musai lubrifiat la greu la primele contacte, ca altfel o bagam pe maneca. De regula suntem mult mai uscate (+ crispate
) dupa nastere si cam doare...
Yaia, multzumesc ca mi-ai raspuns la intrebarea cu limbutza alba - ca m-au lasat in neagra nestiintza...
Deci asa e.
Si eu ma bucur pentru tine si controlul reusit - azi am fost si eu la verificarea tehnica
. Toate bune, analize etc. am primit si pastilutze mini.
Luy: wrapul e pe marimi (8 marimi) - in functize de statura purtatorului/oarei. Daca tzie/sotzului itzi e prea mare - estimat ca cele mai complicate noduri!! care necesita multa carpa - atunci taie din el!
Tomasa - ce bine ca te-ai linisit cu testul. Nu ma asteptam la altceva. Cu lapticul merge?
Scaunele de BBi in masina: tzinetzi-va va rog de instructziunile cu care vin de la producator. Punct. Pana la urma vrem sa fie safe BBii, de aia le luam!
Aici: sugarii doar cu spatele pe sens (la soc isi rup ceafa ca un chibrit), si de regula (90%) in spate. In fatza DOAR daca e dezactivat air-bagul - verifica si politzia tzidula de la garajul care a efectual operatziunea - pentru ca altfel il zdrobeste air-bagul cu scoica cu tot. Eu am sa-l tzin doar in spate, no matter what.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
luy spune:
Bine ai venit printre noi, greyeras ! 
Cumva tu ai mai putin de 10 mesaje ? Ca atunci inseamna ca esti moderata si mesajele tale apar cu intarziere, iar la noi ritmul in care se scriu paginile este foarte alert, asa ca mesajele tale nu le mai vad decat fetele care citesc din urma.
Solutia ar fi sa scrii repede 10 mesaje scurte, ca sa putem sa-ti vedem postarile in timp real. Atunci sigur ti se va raspunde.
In legatura cu Exlutonul, si mie mi-a recomandat dr acelasi lucru, dar nu le-am luat inca si daca zici ca la tine au avut asemenea efect nici nu ma gandesc sa le iau.
Yaia, bravo pt vestile bune ! N-am inteles care e problema cu cremele cu vitamina A. 
Mor de necaz ca e asa soare afara insa bate tare vantul... Vreau afaraaaaaaaaaaaaaa 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
betty78 spune:
ANA-ELENA de bernix 
IOANA de carpatina 
TUDOR-IANIS de doinidoini 
ANDREI de miaunici 
TUDOR-GABRIEL de carma 
si nu in ultimului rand
Gabrielei
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Gabriela77 spune:
Asa si eu...mor de ciuda...soare afara, dar vant tare...Ce ma enerveaza sa stau in casa...
Picio, asa am facut, cu lubrifiant si tot nasol a fost, mai bine zis n-a fost...of, of...
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Asa si eu...mor de ciuda...soare afara, dar vant tare...Ce ma enerveaza sa stau in casa...
Picio, asa am facut, cu lubrifiant si tot nasol a fost, mai bine zis n-a fost...of, of...
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
deci nu sunt singura la care nu prea merge
. Si eu care credeam ca sunt defectaBetty78
de
Mario-Alexandru 16aug2007pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Eu azi am de lucru.....se aproprie sfarsitul de luna si imi vine sa imi i-au campii.....bebe e marait ca l-a stricat tasu in weekend si acum vrea numai in brate....oriunde il pun dupa 5 minute devine isteric....si cum il iau in brate e tot un zambet
. Oricum zilele astea nu prea cred ca o sa intru, asa ca o citesc cand ma eliberez.
Si Mario se incadreaza in categoria giganti
: are 7200gr si purtam deja costumase de 6 luni
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario