Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

neata stup,
ce frumos rade Edy dar la mine nu se incarca bine pagina, nu am putut decat sa-l aud, nu sa-l si vad,

La multi ani! micutilor care mai cresc cu o luna!

Noi suntem bine, in principiu, vad ca nu progreseaza durerile de urechi la nici una.
M-a lamurit tata, cica am sufocat pestii ca i-am pus in borcan, de-aia au murit , nu ca i-ar fi lovit ailalti, multe mai am de invatat nenicule, ma gandeam ca o juma de ora nu li se intampla nimic, ca doar si in punga de la nenea veterinaru tot atata au stat, ma rog, asta e!

Vreau si eu in vacanta! Daca totul merge bine si om avea cu ce, poate plecam si noi la vara, numai noi doi adeca, la prietena mea, pe vas, sper sa iasa in cele din urma ca imi doresc tare mult!
De sarbatori stam acasa, ca n-avem ce face altceva, pana ma repar eu . Dar sunt sigura ca o sa ne simtim tare bine cu amandoua fetele acasa. Cand era Julie mica mica m-a prins ora 12 de Revelion schimbandu-i scutecul si am avut un tare bun, sa stiti.
Va ,

Ddana, am citit povestea ta si m-am infiorat toata, intr-adevar ce a trebuit sa ti se intample pentru a-ti face cezariana!
Doamne si eu ce ingrijorata am fost ca Rianna era mare si mi-era teama ca nu va putea iesi, stateam cu foaia de la ecograf in mana si ii atrageam atentia la fiecare doctor, ca dr a mea nu a venit si m-au vazut vreo trei-patru pana s-a hotarat in cele din urma cu cine voi naste, in fine, acum ea e bine, eu inca mai am putin de tras.
In schimb, eu nu vreau sa-mi fac pb singura povestind acum cum am nascut, asa ca imi tin gura, ca dupa ce ca trebuie sa imi aduc aminte unele faze care ma umplu de nervi si de ce nu, de ura, poate ma intelege cineva gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Riloasa, si noi tot asa un program de noapte avem, am observat inca ca are nopti si nopti, azinoapte de exemplu s-a trezit doar de trei ori !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

'Neata,

eu mi-am baut deja cafeaua, dar pentru cine mai doreste mai fac una si un ceai, sau capuciono, sau ce mai vreti voi, ca tot am dormit de la 11 pana la 8

loradin - ce frumos... minunea ta a simtit ca mami are nevoie de un calmant natural si ti l-a administrat asa cum stie ea mai bine .

Vlad bebe de Cria
Maria Alexandra bebe de Selene
Arthur bebe de Elena Giulia
Alexia Maria bebe de Anca anca

Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi si sa le umpleti viata de bucurii parintilor vostri.

Felicitari tuturor puiutzilor pentru progresele facute, pentru dintisori, ridicat in picioruse, 4 labute, mers, dat pupici la mamici, ras in hohote. Avem cu toate niste minuni de copii de care suntem tare mandre. De acum incep sa fie si mai dragalasi si daca spuneam ca mai mult nu pot iubi, pe Maya o iubesc mai mult si diferit cu fiecare zi.

Ieri am papat si noi destul de bine, adica masa de fructe pe jumatate, ca doar atat a poftit maria sa, dar in schimb mi-a papat bine legumele cu carnita de pui la care am adaugat in blender si jumatate de portocala, dupa reteta Mihaelei de supa pentru mofturosi, parca tu ai dat-o, nu??, vezi ca-ti citim si apreciem retetele?!?!

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mi s-a busit calculatoru... sursa probabil... ca pute a ars...
Mai lucreaza Eliano daca ai cum... si nici nu erau urgente...
Pana-mi vine soata acasa n-am ce face... bantui pe net... ca nu-mi vine in cap nici o solutie cum sa lucrez de pe laptop...

Si alta si mai si... iar imi racesc copiii
Andreiu e cel mai ce... Dar si Mihai e un pic mucos... Elena sforaie cand doarme... e semn da inceput de raceala...

Cu asta defilam azi... incerc sa nu ma supar... asa... de dimineata...

aaaaaa.... am ramas in urma cu unele raspunsuri...
Craciunul... in familie, ca deobicei...
Revelionul cu preteni, in Bucuresti... ne adunam pe undeva... N-avem cum s-o taiem prea departe... ca ne injura socara daca o lasam cu toti 3 pe cap singura... O sa-i bagam la nani si pe urma o taiem sa ne facem de cap...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

DDANA, asa stiam si eu, de 3 ori greutatea de la nastere.insa Alexia a avut 2,300, iar la un an dc ar avea in jur de 7 kile ar fi subnutrita.Acum ea are in jur de 10 kile, a luat bine in greutate, nu e grasa, vroiam sa stiu asa orientativ, totusi sa am grija...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Salutare stup,

FELICITAM SI NOI SARBATORITII ZILEI

Ieri am fost la bilantuil de 9 luni.....per ansamblu doctora e multumita.....singura ei problrema e greutatea ......nu stiu care cantar nu merge acasa a re 9 kg.....la doctor are 8.....in rest suntem ok.....m-a certat ca nu-i pun sare iodata in mancare.....a zis sa mananc eu fara sare.,.....de ce chinui copilu.....a xzis s anu-i mai dau titi noaptea....ca nu e bine pt stomac.....el urla toata noaptea .....si crea titi tot la 2 ore.....la fel ca Mihaia a lui Riloasa;

RILOASA - impresionanta povestea ta......

EDY care rade asa frumos;

SHERBI - ESTI O FERICITA.....SA AI DISTRACTIE PLACUTA PRIN LUME....SI NOI VREM

Suzy78, mami d e bibe Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata stup!!
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi!
Noi suntem relativ bine.Cum deja ne-a iesit un coltisor nu prea mai papam cum trebuie, dar nu e problema pentru ca in ultima luna oricum am luat in greutate un kg!!!!!!!!Si mie mi se pare mult, nu stiu daca sa imi fac griji sau nu pentru ca la bilant nu era decat asistenta care a efectuat masuratorile si atat.
In rest doarme bine noaptea, numai ca ziua e teroare.Ba are chef de jaoca, ba plange din orice.
Toata ziua striga ma-ma , spre disperarea lui tac'su care ar vrea sa spuna si ta-ta, dar el nu si nu, doar ma-ma.
I-am cumparat un scaunel de masa si aseara , dupa ce l-am pus prima data in el nu mai putea de bucurie.
Biberonull-am invatat sa si-l tina singur dar mai are si momente cand se joaca cu el si stropeste peste tot.
Mihael@ felicitari pentru progresele lui Stefi!
Kitty mi-au placut mult pozele de la socializare.O idee buna cu fundatia asta, ce pacat ca nu avem si noi in oras...
Biky nu te-am uitat, stai linistita...felicitari pentru mersul in labute!Lasa ca or sa vina si dintisorii
Elamiss intradevar frumos mai rade Edy acolo, cine il provoca?
Riloasa, ai un program foarte dificil,ai si o poveste impresionanta, multa sanatate si tot ce va doriti voi, precum si celorlate mamici care se trezesc noaptea pentru puii lor
Shebi esti o fericita, distreaza-te si pentru restul feltelor de aici, care nu pot pleca.
Raisa ce bine ca au fost seriosi si au livrat comanda.
Anaalina nu am reusit sa vad emisiunea.Ce s-a discutat pe acolo?
Multumim pentru urarile facute si pupici.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

'Neata..tot pe fuga....fimiu se trezeste noaptea se ridica
in picioare in pat si incepe sa strige: TA-TA TA-TA TA-TA...daca nu ii raspundem sau incercam sa il linistim incepe sa urle..si uite asa vad eu filme pe Hallmark la 3 dimineata cate 1 ora pana adoarme la loc...iese al 2 lea dinte cred.

Stefimic sper ca ai fost cu copilu la dr..ca nu am mai citit..toate bune? Sanatate.

Sherbi ..da colectionez obiecte specifice...gen ..o risca miniaturala din China...o cana cu o imagine reprezentativa din Bulgaria..o stea de mare imensa din Grecia..chestii d'astea..asa ca orice obiect reprezentativ si nu mai scump de 20 euro e binevenit.Banii acum sau la livrare?

Roxanici ai inteles gresit mesajul meu legat de poze ..cum de altfel se pare ca au mai inteles gresit si alte persoane....asta e..ghinion...nu am cum sa explic altfel ceea ce am vrut sa spun..in orice caz nu am vrut sa ma scandalizez sau sa fac valuri..asta puteam sa o fac acum 2 luni cand am constatat chestia cu trestia...acum e close subject ok?

Tzuna jucariile sunt pt copii peste 3 ani dar sunt animalute de plus fara puf cu care se pot juca toti copii sub supraveghere, nu crezi? Eu zic sa mergi sa le vezi.

Iaurt slab se gaseste la Milli acela galben -are 1.8% sau bleu are 0%.Kefirul pe care l-am gasit eu are 3.3% grasime.

...atat imi mai amintesc...pupici...ca plange tero...

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Inca nu am citit nimic dar vreau sa va arat un adevarat progres la bebe

Mamica fericita de ingerasul mult iubitGeorge Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!
Multi ani traiasca pentru sarbatoritii zilei!!!

Noi suntem...bine. adica eu nu prea. Ma incearca o depresie urata. imi vine sa plang mai tot timpul, sunt nervoasa, nu gasesc forta sa imi revin. De ce? Habar nu am. Dar cand e vorba de luca ma inviorez imediat si imi amintesc sa zambesc...

Luca! e si mai nazdravan. De vreo doua zile este super marait si nu prea vrea sa manance. Il doare gingia si e umflata. Sper sa ii sparga odata ca imi este tare mila de el. In continuare este topit dupa motan si invers, il alearga prin toata casa si il inghesuie in colturi, trage tot, arunca pe jos, rade cand tranteste cate ceva si face zgomot pe gresie, se pupa in oglinda si scoate limba, taraste de perdea si de flori. CE a mai ramas din ele dupa ce le-a zmotocit pisoiul... isi tine singur biberonul cand mananca, sta bine in fund, nu se ridica inca singur decat daca este putin inclinat, se taraste cu repeziciune, se rostogoleste ca o minge, nu stie cu mersul in 4 labe, sta tepanos in picioare, pune pasii ca la armata, doarme cu noi ca patutul arde, nu ii plac jucariile de niciun fel, nu leaga prea multe silabe, doar daca este suparat mai scoate cate un meeeee-meee, maa-maa sau baaa. Acum are o treaba cu polonicul si castroanele de plastic. Se agata de taica-su ca o maimutza ca stie ca il ia in brate, cu mine nu prea are succes. A avut o perioada in care adormea leganat. Acum nu. Daca incerc se arunca imediat de pe perna si rade. adoarme singurel, dar eu trebuie sa stau aproape sa ma traga de par, nas sau ureche si sa cant incet na-ni, nani .
are la aproape 8 luni 8,600 Kg, 74 cm, i-a mai crescut si lui motzul dar si urechile. Zici ca este piticul ala mic din Alba ca Zapada, cu urechile mari!!!De fapt nu sunt mari dar sunt departate de cap. Are o mutritza de ma lasa paf. O sa incerc sa mai pun niste poze dar de acasa ca de la serv nu am cum.

gata, va pup.

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI

Mergi la inceput