Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

la multi ani, silviu! sa cresti mare mare si sanatos!!!!

ddana, eu am nascut-o natural pe maria... a fost f greu pt ea, a avut scorul apgar 3 initial, asa ca iti inchipui ca as fi vrut sa fi fost cezariana. cred ca cel mai important e sa fie bb sanatos, ca mare lucru nu prea mai simti in clipele alea dupa chinurile prin care treci! eu am iubit-o de cum am vazut-o dar am fost atat de obosita ca nu prea realizam ce-i cu mine si cu ea, de ce nu plange, de ce nu mi-au pus-o pe burtica asa cum imi spusese moasa ca va fi, de ce nu i-a taiat taticul ei buricutzu'... bine ca s-a terminat cu bine si-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pt minunea pe care ne-a dat-o!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

in primul rand La multi ani sarbatoritilor lunii! Ii pupam!

Val m-am uitat in jurnalul lui Rayan si fix la 6 luni scriam ca il tin sprijinit de spate cateva secunde...iar peste alte 2 saptamani usor usor statea singurel in fundulet.
dar nu uita fiecare copil e si se dezvolta diferit.
Gabi - doctor Cezara Bucur -Giulesti, are si Cabinet, dar programarile sunt...aha,poate pe la anul.nu stiu daca te intereseaza sa incerc sa o sun sa vedem daca te primeste sau ma rog persoana interesata.Iti las nr de la cabinet pe privat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

VAL- si Maria statea numai putin timp in fund la 7 luni. Cum se intindea dupa o jucarie cum cadea. Iar de ridicat singura in fundulet a inceput abia pe la 8 luni si doar din cand in cand. Abia acum de vreo 2 saptamani se ridica singura fara probleme si nu mai cade deloc inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Fetelor,ieri l-am filmat pe Edy razand in hohote.Daca aveti placerea sa-l vedeti...va invit.Va urez noapte buna si un somnic cat mai placut.

POZE CU BEBE EDUARD ANDREI-24 APRILIE 2007
FILM "EDY RADE IN HOHOTE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliana spune:

Gabi, riloasa si eu am fost pacienta lui Tutunaru la un moment dat, dar nu mai m-am dus...n-as putea sa spun de ce. intr-adevar toata lumea il lauda. eu cred ca am renuntat din cauza aglomeratiei, stateam cate 2 ore la rand si a distantei.
Sherbisi Rayanul meu doarme cu noi in pat tot din cauza lui taica-su. zice ca sa-l simta ...si ii mai trage si cate un pupic prin somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by riloasa

GABI78, eu am fost pacienta lui Tutunaru. Eu ma avut 2 sarcini oprite in evolutie. Am avut destule probleme, chiar ma gandisem sa infiez, ajunsesem sa cred ca nu o sa am copii. Acest doctor nu numai ca este bun, dar are o mana de aur. Ii raman recunoscatoare toata viata ca datorita lui am copilul. Am avut cea mai frumoasa nastere. Am vazut bebelusul meu exact cand a iesit, era curat si un pic vanat. L-a pus pe masa si a inceput sa faca pipi de au inceput sa rada toti. Nu am simtit nici o durere, nu am avut nimic. Asta datorita acestui om extraordinar. Inainte de a naste intelesesem ca isi construieste clinica de fertilitate. Nu stiu sigur dar poti sa te interesezi. Rar am intalnic medic ca dansul, va zic sigur ca stiu prin ce am trecut. Este adevarat, este foarte ocupat, vin din toate tara, este din ce in ce mai aglomerat,dar mergi pe maini bune.
DIANA, meu nu a mai avut dairee, chiar 2 zile a fost un pic constipat. Sa vedem cum mai evoluam. Eu chiar i-am mai dat o coprocultura. De dormit doarme cu mine in dormitor ca suge toata noaptea. Programul nostru de noapte este asa. La 20 suge si adoarme, la 23 suge si adoarme, la 1 suge si face nani, la 3 se trezeste si pana la 4 se joaca nu vrea sa doarma, la 5 iar se trezeste si iar suge dupa care adoarme pana la 7. La 7 suge si mai doarme pana la 8. Cam acesta este programul lui de luni de zile.

MIHAITA 31 MARTIE
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Dumnezeule! Si cum rezisti?

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata'

La multi ani micutilor care astazi mai implinesc o lunitza.

Am avut o noapte mai linistita(doar doua treziri!)Ca drept urmare si starea mea de spirit este alta.

Am intrat insa sa va povestesc poate cel mai frumos moment petrecut cu Ana de cand am nascut-o.Am intrat in camera ei spunandu-i" buna dimineata" iar ea m-a rasplatit cu cel mai dulce zambet pe care il pot primi cand ma trezesc.Am luat-o in brate am pupat-o si inainte sa-i dau sa manance i-am schimbat pampersul.Pana aici nimic neobisnuit.A papat si o tineam pe picioare cu fatza la mine asteptand sa scoata gazele.Dintr-o data a luat o mina serioasa,s-a uitat fix in ochii mei mi-a cuprins cu manutzele ei moi si pufoase fatza si m-a pupat cat a putut ea de tare.Sa nu radeti de mine dar in loc sa ma bucur m-a umflat plansul.Eram asa de emotionata si asa de incurcata de gestul ei incat nu am stiut cum sa reactionez.Am crezut ca asta a fost tot dar de unde.Am mai primit un pupic urmat de o strangere in brate.Doamne fetelor se invartea camera cu mine.Dintr-o data am realizat cat de mare este si a fost pentru prima data cand am simtit ca acest copil chiar ma iubeste.Am o minune si tare mandra sunt de ea.M-am simtit asa de vinovata deoarece in ultima perioada nu am mai avut asa multa rabdare cu ea.Ma simt obosita,plafonata si chiar voiam sa apelez la niste calmante pe baza de plante.Nu am crezut o clipa ca o astfel de imbratisare ma poate remonta.Parca sunt alt om.
Nu stiu.....nu stiu cum sa va explic sa ma intelegeti.Oricum....a fost asa frumos momentul....

Cam atat! Citesc din urma si revin!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Loradin, te inteleg perfect. E un sentiment minunat sa vezi ca pentru puiul tau esti cea mai importanta persoana din lume.

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,

VAL la 7 luni Ssi Alexuta statea cateva minute in fundulet insa daca se intindea dupa vreo jucarie ceva cadea intr-o parte.De ridicat in fundulet singura nici acum nu reuseste, am mai explicat, in schimb face alte lucruri, se ridica usor sprijinita din fun in picioare, face pasi...

Azi noapte, a dormit cu noi...of, of, of, nu-i bine stiu, dar nu mai adormea, m-am tot chinuit cu ea si tipete si plansete, intr-un final am pus-o intre noi i-am dat papa si somnic.am vrut initial s-o pun la ea in patut dar eram asa de obosita ca mi-era teama c-o scap...

As vrea si eu sa stiu mai concret intre ce kg trebuie sa penduleze bb la un an.Aici s-a discutat ca intre 9,7 si 11,7.Un medic vb la tv ca greutatea de 11 kg ea aproape a unui copil de 2 ani???Cum asa, chiar nu inteleg.Pbl pt cei care au la 1 an, nu mai mult de 9 kile.
Oricum dau o cautare si va spun si voua...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Adina, greutatea la un an depinde mult de zestrea gernetica a fiecarui copil, de greutatea la nastere, de evolutii ultrioare... Fiecare copil e unic si nu-l prea poti incadra in tipare. Totusi, eu pot sa spun ca am citit ca laun an bebeii ar trebui sa-si tripleze greutatea de la nastere. Iar din alta sursa: ca ar ttebui sa aiba greutatea de la nastere plus 6 kg. Dar repet, e o chestie orientativa, sunt multi factori care mai intra in calcul.

"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput