Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
mandarinutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
Gabriela La multi ani!
Prisi, super dulce e Mirunica ta Craciunita!
Cecilia, steluta ca a lui prisi, eu am vazut la magazinele Diverta.
Luy, ce frumusica e Maria in costumas, o sa mai creasca pana la Craciun, mai e o luna. Si a mea se enerveaza ca nu poate sa meraga cand sta pe burtica.
Mada, si eu i-am dat calciu in perioada cu vaccinul si nu a avut nici un efect advers.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danielle02 spune:
GABRIELA sa fii iubita,fericita si sa ai parte numai de bucurii!!!
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
mandarinutza spune:
La multi ani pentru:
Ana Elena de Bernix, la aniversarea a 3 lunite,
Ioana de Carpatina, Andrei de Miaunici, Tudor de Carma si baietelul lui Saphir care implinesc 2 luni
si Tudor Ianis de Doinidoini care implineste o luna!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danielle02 spune:
a venit mos Nicolae si la Ebonee
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190175758972#ebayphotohosting
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
alina.clau spune:
quote:
Originally posted by devylla
neata de la o familie cu nasul in batista.
Ca de obicei la munca.
Ieri a fost groaznic...mai aveam putin si cadeam pe jos.Mi-am bagat piciorul si m-am dus in pat,am dormit doua ore neintoarsa...am auzit plansetele Erikai...bine ca era mama prin zona ca altfel...si ca sa fie tacamul complet spre seara am tras o cearta si cu un sotz batut in cap...in fine,o noua zi,noi forte.
Azi ma simt mai bine,nasul ma mai supara nitel...sper ca pana maine sa imi mai revin.Erika e mai bine de ieri,nu am mai fost nevoita sa ii scot mucisorii,e vioaie si face vocalize.In schimb...a luat-o pe mama raceala mai rau...sa vad cum fac sa ma duc sa stau cu Erika sa o las si pe ea sa se odihneasca.
Am observat un lucru...cand plecam in plimbari sau iesim din casa...asta mica le doarme de n-ai treaba...cum te intorci acasa cu ea incepe spectacolul cand adoarme doar cate 10-20 minute.
Am fost duminica la nunta cumnatei...a fost un ingeras...a dormit non-stop,si-a luat biberonul sforaind.
Chiar daca a fost racita...a dormit noptiile si pot spune sigur ca nu se mai trezeste noaptea.Isi i-a ultima masa la 11 noaptea si aia prin somn,iar pana dimineata la 7:30 nu se mai trezeste.A devenit asa usor si dorm si eu ca lumea.
Ma duc sa mai citesc din urma.
Poze
Mogaldeata cu ochii migdalati
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)
Cum faci sa doarma toata noaptea?Ii dai prin somn masa la 11 sau ti-o cere ea,dar e adormita,pt ca a mea adoarme devreme fara sa manance si se trezeste de foame pe la 2-3.Intr-o seara cand tr sa-i dau panadolul am trezit-o pe la 11 si ceva si a si mancat atunci.A dormit apoi pana la 7.Ma gandeam sa-i dau si eu prin somn o masa pe la 11.
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta
prisi spune:
Ana din Careffour am luat salopetica
ma apuc de capitol nou
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
bikmaria spune:
quote:MULTUMESC ANA,TEODORA A DORMIT APROAPE TOATA ZIUA DE IERI ,DOAR CU PAUZE DE PAPA ,SI TOATA NOAPTEA ,A STAT TREAZA ACUM DIMINEATA VREO ORA ,DAR ACUM DOARME IAR...SPER SA NU FIE NIMIC ,NU ARE FEBRA ,NU CRED CA ESTE CEVA
Originally posted by slippers76
Bikmaria, intrebai ieri de somnul dupa vaccin. Si Vlad a dormit aproape toata ziua in ziua cu vaccinul. A doua zi a fost mai vioi, insa a facut un pic de febra.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
quote:SUPER STELUTA ,vrem si noi ,cred ca trebui sa dam o fuga la capitala .Prea se gasesc lucruri frumoase pe la voi pe acolo .FERICITELOR .Acum pricep eu de ce stati voi toata ziua la cumparaturi,aveti ce cumpara .La noi ...mai nimic .NOROC CA STAM APROAPE DE CAPITALA
Originally posted by prisi
Rox, Luy uite aici www.crazytoys.ro/jucarii/Pentru-patut-si-deplasare-26/Tomy-94/811/Steluta-vise-placute.html" target="_blank">steluta
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze