Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Pe fuguta la apel, noapte calma,bebe doarme la ora asta deci timp ptr mamica sa se apuce de treburi. Vazui ca-i ziua suratei noastre asa ca : Gabriella multa sanatate, fericire si numai impliniri!!!!

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Sabina,Tomasamultumesc de ajutor!
Luysi noi am primit un costum de Craciunita tot de 6-9 luni si e un pic mare,dar mai e o luna pana atunci,mai cresc printesele noastre.
Prisusuper salopetica de mos si Miru e o dulce!Abia astept sa ne mai vedem!Ce bine ca ati scapat de luat cadouri!
[red]Sim[/red noi avem scaun de la Iglesina de 0-18kg si poate fi pus copilul si acum in el si sat f.bine.E ca o scoica mai mare!Noi l-am luat de la BabyExpo cu un pret super bun!Eu te sfatuieswc sa astepti pana in dec la inceput cand e targul iar.

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata fetelor ,buna dimineata mititeilor frumusei

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Bikmaria, intrebai ieri de somnul dupa vaccin. Si Vlad a dormit aproape toata ziua in ziua cu vaccinul. A doua zi a fost mai vioi, insa a facut un pic de febra.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by prisi

buna seara si de la noi

Ana m-am distrat tare cu maine-poimaine, cred ca treb sa-i faci un carnetel cu dume

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Prisi, le-am pierdut sirul. Dar daca era sa le scriu, crede-ma, aveam nevoie de o arhiva intreaga. Cateodata nici mie nu-mi vine sa cred ce poate sa scoata pe guritza aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor!
Va rog treceti-ne si pe noi in listuta: Ana-Adelina se cheama bebita mea, s-a nascut pe 24 septembrie 2007, ora 09:00, 3.400 Kg, 49 cm, Apgar 8, cezariana, Spitalul Municipal, Dr. Mircea Dumitru.
Sper sa nu ne evitati si acum ca v-am mai rugat noi odata.
Fetelor am si eu o problemuta: alaptez si doctorul meu ginecolog mi-a recomandat ca mijloc de contraceptie Exluton, mi-a spus ca e pt. perioada in care alaptez si ca nu v-a influenta alaptarea, numai ca de cand am inceput sa-l iau mi-a scazut foarte mult lactatia. Ianinte imi tasnea practic laptele din sani, acum ma simt de parca s-au topit sanii, trage bebita mea de ele seara de simt ca nu mai are ce sa ia din ei. Mai ia cineva Exluton?
Eu sincer am hotarat sa renunt la ele pentru ca nu vreau sa pierd laptele, mai ales ca fetitei mele ii merge foarte bine, acum la 2 luni are 6 kg.

Mamica fericita de Ana-Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor Luca e foarte bine : are 6350g si 63cm la 2 luni (s-a nascut cu 4120g si 54 cm).
Am facut Infarixul ieri. A trecut cu bine noaptea, nu a avut reactii.
Azi dimineata i-am dat calciul ? Am facut rau? Are ceva dupa vaccin daca ii dau calciu sau picaturile de colici?
Va pup si va doresc o zi buna

Maca si Luca Mihai (26.09.2007)

Mergi la inceput

M-am delectat cu Craciunite si Craciunei.

Luy, nu-i pare chiar asa de mare costumul. Mai creste intr-o luna. O sa vezi ca o sa ii vina mai bine la timpul potrivit.

Prisi, Miruna ta e belea! De unde i-ai luat salopeta?

Aniast, al vostru e mosul in miniatura. Cu siguranta asa arata Mos Craciun cand era bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Ana, baiatul meu cred ca pe tine te striga ca tot tipa "aanna". I-a placut ca i-ai luat apararea ca isi apuca jucariile intentionat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Rox, al meu o striga pe Nana (naaanaaa). pupam Andreiutzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gabriela, nu-ti stiu adresa de email, asa ca ti-am trimis o felicitare pe adresa comuna

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput