quote:LASA DRAGUTA CA NU MA OMOR NICI EU CU MUNCA ,4H TREC IMEDIAT ,NU ASTA A FOST MOTIVUL PT CARE AM INTINS-O,AM AVUT O ZI TARE PROASTA ,LECTII MULTE CU CEL MARE ,TEAMA CU TEO LA VACCIN SI TOATE S-AU STRANS SI BINEINTELES CA MI-A PICAT PE BIETUL MEU BARBAT SI MI-AM DESCARCAT SI EU NERVII PA CINEVA
Originally posted by luy
Noapte buna, Maria, vad ca azi dai repede bir cu fugitii . Da' tu du-te si te culca, esti in clasa muncitoare, nu ca noi astealalte care stam acasa ( cucoane, deh ! )
Rox, special i-am luat costumasul cu bluzita alba, prima oara gasisem cu bluzita rosie ( si ala era sigur de 3-6 luni, ca m-am uitat ), dar dupa ce ne-am mai plimbat un pic am gasit si costumasele astea, Si cum mie imi place cum ii sta in alb, am zis sa-i iau combinatia asta, in rosu nu eram convinsa ca-i vine la fel de bine. Si in momentul ala s-a produs incurcatura, ca nu stiu cum am facut de-am nimerit de 6-9 luni. In poze nu se vede,da' va zic eu ca e mare. Oricum in poze este imbracata cu el peste pijamaluta ( macar atata avantaj am avut, ca n-a mai fost nevoie s-o dezbrac )
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts