"Infractor" la 6 luni?????
Raspunsuri - Pagina 4
geniest spune:
Waw...ce subiect ofertant....
Eu sunt convinsa ca majoritatea babelor si mosilor din blocul meu au comentat cand ne-am mutat cu copil mic cu tot...asta le mai lipsea..pe langa caini, pisici cu duiumul si copil mic la etajul 2...
Am noroc ca desi imi spun ca aud tot felul de zgomote mi le spun in gluma ...ceva de genul....ne deranjeaza copilul da' nu putem sa facem scandal ca asta e viata la bloc..na..
Acum pe bune: uitati-va in jur si spuneti sincer pentru cati oameni puteti baga mana in foc ca "mai" sunt normali la minte ???!!! Asa si cu doamnele reclamante.....
www.andreialmeu.piczo.com
ellej spune:
quote:
Originally posted by iulia_b
Am uitat sa precizez: am 2 copii; dar eu nu i-am pus in premergator
Scuze, atunci stii cum e. Nici al meu n-a stat in premergator, insa ii turuie gura toata ziua, vocifereaza, ne striga, alearga de colo colo, cand se enerveaza tranteste jucariile etc. Tot timpul ii spun "nu fa aia, nu ailalta", dar zau ca mi s-a acrit mie sa ma aud si el pe moment ma asculta, dar dupa... incepe iar. Cred ca dupa 4 ani o sa fie mai potolit. Dar nici nu vreau sa-l dresez cu biciul. !
Asta e, cum eu suport certurile, ocazional muzica si bocanelile celorlalti mi se pare normal sa-mi suporte si ei copilul (desi, repet, ma straduiesc sa-l educ si nu consider normal sa tranetasca / zbiere toata ziua).
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
anca_vlad spune:
crezi ca dupa ce va implini 4 ani va fi mai potolit..asa am sperat si eu dar se pare ca speranta moare ultima si mi se pare ca acu are mai multa energie de descarcat decat inainte ...si are 4 ani impliniti si multe multe idei si acum a descoperit saritul din pat jos.......norocul nostru este ca vecinii de sub noi nu sunt acasa, dar cred ca ar fi intelegatori ca si ei au 2 baieti de 3 si 5 ani si cand sunt acasa ...e intrecere care pe care!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
ellej spune:
quote:
Originally posted by anca_vlad
crezi ca dupa ce va implini 4 ani va fi mai potolit..asa am sperat si eu dar se pare ca speranta moare ultima si mi se pare ca acu are mai multa energie de descarcat decat inainte ...si are 4 ani impliniti si multe multe idei si acum a descoperit saritul din pat jos.......norocul nostru este ca vecinii de sub noi nu sunt acasa, dar cred ca ar fi intelegatori ca si ei au 2 baieti de 3 si 5 ani si cand sunt acasa ...e intrecere care pe care!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Cum zici, speranta moare ultima :) Tin minte ca si eu eram zvapaiata si nu intelegeam de multe ori de ce se tipa la mine, ca doar ne jucam, nu faceam nimic rau. Al meu la 2 ani deja imi zice "lasa-ma-n pace cu asta, eu sunt la mine acasa". Ce poti sa mai spui?
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
gonghy spune:
Fetelor asa cum spunea-ti multe pe aici un copil de 6 luni doarme destul de multicel si nu cred ca la ora 6-7 dimineata mamica lui il pune deja in premergator si il tine acolo cat e ziulica de lunga sau il pune special in premergator cand vin "cocoanele" acasa.
Si sincer la 6 luni cum poti sa educi un sugar???
Poate imi spune cineva ca eu zau daca precep
Io la a mea care are 1 an si 2 luni ii tot spun nu e voie acolo,nu e voie cu aia da deja si eu m-am saturat sa tot stau cu gura pe ea ca oricum nu face inca diferenta intre ce e voie si ce nu.
Deci calmo ca se vor potoli ei pe la 18-20 ani
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
doradora spune:
am vazut ca destui dintre cei care au scris aici o compatimesc pe vecina care a depus reclamatia. sa va mai dau un subiect de compatimit: vecina mea de dedesubt, dincolo de faptul ca e deranjata de aspirator si de hidromasajul la care nu am dat inca drumul, pt ca nu avem apa calda, e o defectiune in bloc, dar de care stie ca exista pt ca a vazut cand a sosit, e extrem de deranjata de tropaielile copilului meu care merge in 4 labe si imi recomanda sa ii cumpar papuci mai buni(!). si ca sa va ganditi de 2 ori inainte sa ma blamati, aflati ca am si covoare, daca vreti, pot pune poze, si ca fata mea se trezeste dupa 8, cand in mod normal se incepe lucrul si nu mai e ora de liniste, iar apoi intre 2, cand ia pranzul, si pana la vreo 4 jumatate doarme. seara se culca la 8.30 si nu se mai trezeste pana dimineata, deci nu prea avem treaba cu programul de liniste.
a deranjat-o ca mi-am montat aer conditionat si a deranjat-o cand a sosit canapeaua, pt ca i s-a curbat tavanul, sustine ea.
asa ca e usor sa zici sa isi cumpere covoare, din cate am vazut in reportajul de pe protv femeia avea ceva pe parchet; viata la bloc are unele dezavantaje, dar daca esti o persoana exagerata nimic nu te multumeste. daca isi imagineaza cineva ca nu o sa mai aspir prin casa pt ca se aude la vecina sau ca fata mea va sta in pat toata ziua, ca sa nu o deranjeze, sau ca o sa scot canapeaua, sa i se indrepte tavanul(!), se inseala amarnic.
mai neplacut este ca atunci cand esti in situatia de a fi reclamat e mai greu sa te aperi. vazand reportajul, m-am gandit imediat ca nimic nu o impiedica pe baba sa sustina ca facem galagie intre orele de odihna, iar eu nu imi dau seama ce probe contrare as putea aduce.
si tot aceeasi vecina binevoitoare i-a spus administratorei sa verifice, ca mai avem un copil,nedeclarat la intretinere, a auzit ea cum se alearga prin casa. era vorba despre fina noastra, venita intr-o zi in vizita. in alta zi, a batut la usa sa nu mai am musafiri ca o deranjeaza, in conditiile in care eram racita cobza, cu temperatura, si zaceamin pat, multumita ca aia mica dormea. altcineva nu mai era in casa.
dincolo de aceste considerente, poate ca era mai bine, in loc sa ii faca reclamatie mamei, sa ii spuna ca la 6 luni nu are ce sa caute copilul in premergator.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
elyanne spune:
quote:Asta le intrece pe toate.... Super tare, frate
Originally posted by chris80
a deranjat-o cand a sosit canapeaua, pt ca i s-a curbat tavanul, sustine ea.
Daca asa este si vecina reclamanta... e clar...
Eu am vaut parte de nebuni din astia (parca un pic mai putin nebuni decat ai tai ) la mama... si stiu ce inseamna... Ne sunau si ne spuneau sa num ia daum gauri... nu dadeam noi... sau sa-i spun fratelui meu sa nu mai alerge prin casa... iar eu eram singura in casa... si lista e luuuuunga...
Priscilla spune:
Ohoo.A'pai vecina mea de sub mine,saraca,cate o fi trebuit sa indure ea,cand avea fetita mea 6-7 luni,ca ii dadeam sa manance in scaunul ei de masa si arunca cu jucariile.......de mama-mama.si eu ce sa-i fi facut,sa nu-i mai dau de mancare,ca ea fara aruncat jucarii nu manca.Saraca,niciodata intr-un an si 4 luni nu mi-a batut la usa.Si a facut fimea un zgomot...........si acum mai face,dar parca s-a mai potolit putin.
Iar scumpii mei vecini de la et.10,8 si cel de langa mine,eu stand la 9, au renovat apartamentele pe rand din luna februarie si pana prin august,de-ti venea sa o iei la fuga unde vedeai cu ochii.NU te intelegeai om cu persoana in casa,cand dadeau gauri cu bormasina,Si dedeau ca la un moment dat am crezut ca vor sa faca sita peretii aia.Si tot ce i-am rugat a fost sa respecte si ei orele de liniste respectiv 13-17,afisate pe o mare coala A4 la intrare in bloc.Si credeti ca daca ma duceam azi sa le bat la usa,tineau minte si respectau programul?E as! de unde,trebuia sa ma mai duc si maine si poimaine,si raspoimaine,de-mi era la un moment dat mie rusine sa mai bat la usa lor(a celor de langa mine).Si uite asa ca la un moment dat,ne-am si certat, de ziceam ca nu mai avem ce discuta in viata mea cu ei.
Si de bine ce ma bucuram ca au terminat cu renovarea apartamentului,iaca ce a aparut un puiut de caine lup,pe care cica l-au adus de la tara pentru vaccin,si au uitat sa-l mai duca inapoi.Iar pe domnul caine il apuna uneori urlatul in casa,de-ti vine sa te duuuuuci si sa nu te mai intorci.
SI baiatul din blocul de vis-a-vis care asculta mizica pana la 2 noaptea,iar asta vara nu putem sa dormim nici unul,sii ascultam repertoriul in fiecare seara cu totii,inclusiv copil de un an,ca nu putea sta cu geamul inchis,ca ne sufocam de cald................iar altii care jucau fotbal la 12 noaptea ca nu puteau sta in casa vara si ieseau sa se racoreasca ...............o alta sleata care iesea sa-si stinga setea cu bere,tot vara,isi bagau si-si scoteu ,carne in/din frigeder pana la 4-5 dimineata...............si ma gandeam daca o mai exista o injuratura pe lumea asta pe care ei sa nu o pomeneasca............
A, si nu va inchipuiti ca stau prin rahova,ferentari ,pantelimon,s-au mai stiu eu ce cartier rau famat,stau in mulitari,pe Apusului,de altfel un cartier placut.Si, care spuneati ca este treaba cu respectul fade vecini?
Si uite asa cu viata la bloc,de care sper ca in cativa ani sa scap,ca este ingrozitoare,si ea pentru mine,si eu pentru ea(respectiv vecini).
si ca sa fiu si on topic,cred ca chiar le lipseste o doaga duamnelor reclamante.Pai un copil este un bibelou,o vaza cu flori,unde il/o pui acolo sa intepeneasca?
si daca nu le deranjau pe bietele duamne zgomotul de la premergator,le derana jucariile aruncate,s-au alergatul prin casa,s-au mai stiu eu ce....
las'ca de acum pana la 3ani cand v-ar descoperii desenele animate,,or sa ajunga la Socola duamnele deranjate.
Mai au unii cate o vrabiuta la cap,dar altii au cu stolu'.
mamica de zanamica(putin peste un an)
Priscilla spune:
Moamaaaaaaaaaa,dar ce m-am last dusa de val............ma scuzati.
mamica de zanamica(putin peste un an)