"Infractor" la 6 luni?????

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu-i exclus treaba cu canapeaua, ca si vecina de sub noi ne-a zis ca i-a picurat prin tavan sapa care am turnat-o noi pe jos.
Ideea e ca cei care nu suporta zgomote moderate de la vecini, sa se mute la casa Eu nu ma mut inca, cu toate ca aud cu aprinde lumina vecinul, cum trage hartia igienica de pe rola, cum povesteste cu nevasta, cum tuseste, cum fumeaza in baie si imi vine mie mirosul prin aerisire, cum vine miros de ceapa cand dau drumul la hota sau cum spal in fiecare zi glaful prin de scrumul de tigara aruncat de vecinii de deasupra, etc

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Sincer ...nici nu stiu ce sa fac ..sa ma prapedesc de ras ..sau sa ma enervez ...credeam ca s-au mai schimbat lucrurile in Romania ( inca un vis spulberat ) ...credeam ca incep sa fie vecini care sa respecte si sa inteleaga o tanara familie ...
Ok , ai copil faci orice sa nu deranjeze ca na ai vecini sensibili si plini de frustrari ..dar nu poti face chiar sa taca sau sa nu miste in front ca na asa vrea vecina ..
Acum 9.5 ani aveam copilul mic ..si va jur ca 2 ani de zile am spalat copilul cu buretele ud pentru ca ii era fricaaaa de apa si urlaaaaaaaaaaaaa la baie( s-a speriat la botez pentru ca tata popa l-a lovit cu capul de cazan ...ma rog e singura explicatie de ce imediat dupa botez l-a apucat frica de apa ) ...nu mergea cu nimic ..nici cu cantat ..nici cu jucarele ..prostit ...cu nimic ..cum vedea apa ..il apucau urleteleeee .. si nu numai acasa ci si la gradi/cresa ..era o chestie stiuta si de medicul de familie .. si mereu cand trebuia sa il spal pe cap ..era circ mareee ..si nu odata chemau politia vecinii ..primele dati nici nu au vrut sa vina si i-au luat la misto pe ai mei vecini (vecini care si de Revelion daca dadeai un pic muzica mai tare chemau Politia )...apoi au venit ca asa li s-a cerut de la PC ... normal ca le-am aratat fitzuica de la medic ...si le-am facut si o demonstratie live in fata vecinilor ..nu au mai venit deloc desi telefoanele curgeauuuu ...
Pe la 2 ani s-au rezolvat problemele ca a inteles copilul ...dar acu nu le convenea ca se juca ...ca ieseam afara si na copilul vorbea ..si ii deranja ...apoi s-a facut si mai mare ...trebuia sa ies cu el afara in fata blocului sa fiu sigura ca nu i se pun in carca diverse "bube" din bloc ..gen tigarile,ambalajele , semintele etc din holul blocului pe care le fumasera niste tigani sau adolescenti rebeli ( dar nu au avut nici unu tupeu sa se ia de ei ) ...
Multiiii dintre pensionari romani sau oameni care au niste frustrari personale se iau de o familie tanara si de copii tocmai pentru ca de ce care chiar ar trebui sa se ia nu au tupeul ...
Oricat de "fabricata" e stirea ...lucruri din astea se intampla ..si se intampla ptr ca a mia oara ni se demonstreaza ca romanul nu e tolerant cu nimeni ..nici macar cu copiii ... si ma refer aici nu numai la vecine ( mai ales ca sunt parte din sistemul de protectie al familiei si copilului ) ..la politistii care au constatat "infractiunea" ... la cei care spun ca e vina parintilor ca nu stiu sa isi educe copilul ...etc etc etc etc

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu tocmai asta ma chinuiam sa zic, dar am cam divagat, si anume ca alta data nu as fi crezut in veridicitatea reportajului, dar fiind si eu intr-o situatie similara, acum sunt convinsa ca asemenea oameni sunt mai multi decat imi inchipuiam.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

De-a rasu' plansu'....

Asta denota lipsa de dragoste ptru copii.cineva mai sus spunea ca vecinilor ei le era drag sa-i auda copilul vorbind ,jucandu-se .acei vecini sunt adevarati oameni cu dragoste.
din tot sufletul sper ca acest copil mai tarziu sa ia lectii de toba,vioara sau pian...sa vedem ce fac vecinutele....nu este ilegal sa canti la instrumente muzicale.sunt ore stipulate cand nu se face galagie ...dar si aceasta galagie are limite...nu se refera la plansul bb-ului.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

cand eram copil, de la 6 ani am inceput sa cant la vioara. La ore la care aveam chef. Vecinii mei erau mandri ca cineva in bloc invata sa cante la un instrument. Vecina de sub noi, saraca, venea praf de obosita si se odihnea in valuri de muzica scartiita, asta daca nu incepuse fratele meu pescuitul: adica lansa undita la ea si astepta sa ii puna ceva in carlig. Daca nu ii punea, lovea carligul de geamul de la balcon, pana...
Anii au trecut, sunt la casa mea, si cei de deasupra mea au 3 copii, la un an distanta: dudududududu maaaaaaaamaaaaaaaaa, mieeeeeeeeeeee foaaaaaaameeeeeeeeeeeeeee! dududududuud, faaaaaaaaaaaaaaaac piiiiiisuuuuuuuuuuuuuuu
o singura data am urcat la ei, sa facem cunostinta.
apoi puiutii au crescut si parintii au decis sa faca ceva sa culturalizeze copiii: cea mare canta la pian, mijlociul la vioara, cel mic la violoncel
n-am zis nici pas!
Intr-o duminica vin in vizita fosta vecina din copilarie si aude nebuneala repetitiilor de deasupra mea. Se aseaza biata femeie in genunchi si zice: exista Dumnezeu! Acu pot sa mor linistita! Stiu ce ma asteapta!!!!!!!!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Nu s-a subliniat nici unde ca mama baietzelului nu avea covoare pe jos.
Am trait si eu la bloc o perioada dar , am renovat si noi, si vecinii, am avut copii mici in bloc, onomastice, petreceri, ...dar nu ne-am parat la politie.Bineinteles ca unii sar calul si ar trebui atentionati. Cred ca vecina este un om foarte neingaduitor si polititstul... n-am cuvinte. Defel profesionista decizia.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

26+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by Lona

Rolo, tot pentru "linistea publica" iei amenda daca te plimbi in tacere in pilelea goala pe strada. Nu are legatura directa cu nivelul decibelilor. Numele e generic.

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

aia e ordine publica, desi poate fi si liniste publica daca te gandesti cate reactii starnesti daca te plimbi gol prin oras.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

quote:
Originally posted by Androix

quote:
Originally posted by rolo

Androix, ar trebui sa faci si tu o plangere s-o mai amendeze pentru ca tine copilul cu caciulita in casa si ca il pune in premergator la 6 luni. Sau sa ii ia mai bine copilul si s-o decada din drepturile parintesti pentru rele tratamente aplicate minorului.

Hai, mey, de ce vrei sa ma pui intr-o lumina defavorabila? Numai eu? Juma de forum ar trebui sa faca plangerea asta!

Nu stiu ce am avut aseara dar am dat numai raspunsuri la limita scandalului, sau asta o fi starea mea naturala?

Andreea mama de Filip si Georgia

Stiiiu, si m-am si gandit la cateva persoane dar postarea ta mi s-a parut rautacioasa. Uite de la mine sa nu fii suparata pe mine.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by iulia_b

In primul rand titlul mi se pare cel putin hilar. Stil de ziarist de scandal. Parca prevad o dezbatere la OTV
Apoi intervine lipsa de respect a omului fata de celalalt, a posesoarei de copil fata de vecini, a celorlalti fata de copil s.a.m.d.. La noi functioneaza " e casa mea, fac ce vreau". Ei, nu-i chiar asa. Si posesorul de caine, si ala care asculta manele au fix aceleasi drepturi ca unul care are copil. Manelistul deranjat de zgomotul cainelui de deasupra va da si el muzica mai tare (ce, el e mai prost?), ala cu un etaj mai jos va scutura mizeria si noroiul pe geam (ca daca altii nu-l respecta de ce ar respecta el?", si toti vor arunca mucurile si gunoaiele in lift si casa scarii.
Acum eu nu stiu in ce masura mergea juniorul cu premergatorul, nici orele, ca nu stiu decat varianta ziaristului
Presupun ca daca va merge cu rolele in casa sau va juca forbal mai tarziu nu-i nici o problema nu? E copil!Parintii is prea preocupati cu ale lor ca sa faca educatie copilului si sa-i gaseasca activitati in casa care sa nu deranjeze. Exista atatea activitati si locuri prin/in care le putem consuma energia, dar ma rog...

nu pot sa ma exprim mai bine de atat! asa ca imi exprim total acordul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Priscilla
Iar pe domnul caine il apuna uneori urlatul in casa,de-ti vine sa te duuuuuci si sa nu te mai intorci.

Mergi la inceput