"Infractor" la 6 luni?????
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
doradora spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by iulia_b
In primul rand titlul mi se pare cel putin hilar. Stil de ziarist de scandal. Parca prevad o dezbatere la OTV
Apoi intervine lipsa de respect a omului fata de celalalt, a posesoarei de copil fata de vecini, a celorlalti fata de copil s.a.m.d.. La noi functioneaza " e casa mea, fac ce vreau". Ei, nu-i chiar asa. Si posesorul de caine, si ala care asculta manele au fix aceleasi drepturi ca unul care are copil. Manelistul deranjat de zgomotul cainelui de deasupra va da si el muzica mai tare (ce, el e mai prost?), ala cu un etaj mai jos va scutura mizeria si noroiul pe geam (ca daca altii nu-l respecta de ce ar respecta el?", si toti vor arunca mucurile si gunoaiele in lift si casa scarii.
Acum eu nu stiu in ce masura mergea juniorul cu premergatorul, nici orele, ca nu stiu decat varianta ziaristului
Presupun ca daca va merge cu rolele in casa sau va juca forbal mai tarziu nu-i nici o problema nu? E copil!Parintii is prea preocupati cu ale lor ca sa faca educatie copilului si sa-i gaseasca activitati in casa care sa nu deranjeze. Exista atatea activitati si locuri prin/in care le putem consuma energia, dar ma rog...
nu pot sa ma exprim mai bine de atat! asa ca imi exprim total acordul!
se include si dusul afara pt mersul in 4 labe?
e f logic ce spui, dar privit din exterior. pt ca atunci cand esti intr-o asemenea situatie, lucrurile stau putin diferit. eu vorbesc din perspectiva mea, si sunt convinsa ca sunt rezonabila. la fel de convinsa ca e rezonabila e si vecina mea de dedesubt, atat de deranjata de prezenta mea. sa va mai spun ceva despre ea? eu stau la etajul 4, deci ea sta la 3. pe vremea cand apartamentul meu nu era locuit, a dat-o in judecat-o pe cea de desupra mea, de la 5, pt ca ii tropaia nepotul si o deranja pe cea de la 3.
nu sunt de acord cu rolele in casa. nu sunt de acord cu alergatul la orele nepermise. dar nici nu pot fi de acord cu cineva care imi recomanda papuci mai buni pt un copil care merge in 4 labe.
chris +
![](copilas.gif)
varsta alexandra
bebeii nostri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
quote:
Originally posted by chris80
nu prea inteleg intrebarea, sau legatura cu raspunsul meu; recunosc, am deviat putin de la subiect, spre cel cu respectul / lipsa lui dintre vecinii de la bloc.
si eu sper sa scap de viata la bloc in cativa ani, asa ca...nu va mai povestesc de vecinii mei, de aceeasi preocupare obsesiva a unor pensionari pt familiile timere, cu copii; despre copii vecinilor care alearga prin casa, dar trantesc si toate usile in urma lor, de-mi cade varul de pe pereti, nu, nu va mai povestesc...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
quote:
Originally posted by maru
Intr-o duminica vin in vizita fosta vecina din copilarie si aude nebuneala repetitiilor de deasupra mea. Se aseaza biata femeie in genunchi si zice: exista Dumnezeu! Acu pot sa mor linistita! Stiu ce ma asteapta!!!!!!!!
![](icon_smile_wink.gif)
Lona spune:
quote:
Originally posted by roloquote:
Originally posted by Lona
Rolo, tot pentru "linistea publica" iei amenda daca te plimbi in tacere in pilelea goala pe strada. Nu are legatura directa cu nivelul decibelilor. Numele e generic.aia e ordine publica, desi poate fi si liniste publica daca te gandesti cate reactii starnesti daca te plimbi gol prin oras.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
![](floare.gif)
Legea se cheama "pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice".
Deci, la pachet ordinea si linistea...
gonghy spune:
Fetelor eu spun ca in blocurile ceausiste nu se prea poate tine cont de reguli dinastea.
Noapte ii aud pe aia de sus cum horcane de zici ca au tras in plug,dimineata la 6 le aud ceasul cum le da desteptarea (deci pe langa atatea treziri cu bubulina noaptea....),seara dupa ora 22 raman surzi de urechi si asculta parca la maxim programele tv pana la 1-2 in noapte,cand merg la buda de aude absolut tot,cand inchid usa la frigider etc,etc,etc,etc.......si asa pot contunua pana maine dimineata.
Unde stau ai mei este la fel.
Cred ca cel mai bine e la casa unde nu te stie si nu te aude nimeni,numai ca pana o sa ajung eu la casa.......o sa albesc si eu si barbat'miu.
Iar pana atunci nu au decat sa suporte vecinii pasii lui fii'mea,uneori alergatura prin casa,concertul la cratiti,tigai,linguri,lingurite,ca doar n-o sa-i dau in cap la 1-2 anisori ca sa isi poata face vecinii siesta si in afara orelor de liniste.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
doradora spune:
quote:
Originally posted by herraquote:
Originally posted by chris80
nu prea inteleg intrebarea, sau legatura cu raspunsul meu; recunosc, am deviat putin de la subiect, spre cel cu respectul / lipsa lui dintre vecinii de la bloc.
si eu sper sa scap de viata la bloc in cativa ani, asa ca...nu va mai povestesc de vecinii mei, de aceeasi preocupare obsesiva a unor pensionari pt familiile timere, cu copii; despre copii vecinilor care alearga prin casa, dar trantesc si toate usile in urma lor, de-mi cade varul de pe pereti, nu, nu va mai povestesc...
Parintii is prea preocupati cu ale lor ca sa faca educatie copilului si sa-i gaseasca activitati in casa care sa nu deranjeze. Exista atatea activitati si locuri prin/in care le putem consuma energia, dar ma rog...
despre asta era vorba. o generalizare care nu prea cr4ed eu ca isi avea locul. in rest, de acord cu ce spui.
chris +
![](copilas.gif)
varsta alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
tot eu:
si eu am deviat, pt ca, din pacate, locuitul la bloc presupune si flexibilitate. se aude cum se trag draperiile, sau cand se trage apa la toaleta, asta e rezonanta in bloc, pur si simplu, asa ca nu ramane decat sa ne invatam cu ideea ca oamenii trag draperiile dimineata si seara si ca mai merg si la wc din cand in cand. aveam o colega care inchiriase un apartament de la un mos care locuia dedesubt. dupa 10 seara nu ii mai dadea voie sa mearga la toaleta.
sunt lucruri de bun simt si sunt lucruri exagerate. a nu ii da voie copilului sa mearga in 4 labe sau cu premergatorul mi se pare o exagerare, cata vreme parintii au grija in ce moment al zilei se petrece asta. la mine in bloc s-a bubuit in teava de m-a trezit, de la 5 la 7 dimineata, pt ca un copil de mai sus urla. evident ca toata galagia, care m-a deranjat pe mine, nu facea decat sa alimenteze supararea bebelusului, nicidecum altceva.
pana la urma, ideea e ca un copil nu e un obiect, pe care l-ai pus in raft si ai scapat de el, nu te mai preocupa. cu putina atentie, se poate crea un echilibru. in general, pt ca pot exista exceptii, si daca e o zi ploioasa si friguroasa, nu scot copilul din casa doar ca sa ii multumesc pe vecini. sau daca e bolnav. dar, cum spuneam, asta presupune un pic de bunavointa din partea tuturor.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Lona spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Fetelor eu spun ca in blocurile ceausiste nu se prea poate tine cont de reguli dinastea.
Noapte ii aud pe aia de sus cum horcane de zici ca au tras in plug,dimineata la 6 le aud ceasul cum le da desteptarea (deci pe langa atatea treziri cu bubulina noaptea....),seara dupa ora 22 raman surzi de urechi si asculta parca la maxim programele tv pana la 1-2 in noapte,cand merg la buda de aude absolut tot,cand inchid usa la frigider etc,etc,etc,etc.......si asa pot contunua pana maine dimineata.
Unde stau ai mei este la fel.
Cred ca cel mai bine e la casa unde nu te stie si nu te aude nimeni,numai ca pana o sa ajung eu la casa.......o sa albesc si eu si barbat'miu.
Iar pana atunci nu au decat sa suporte vecinii pasii lui fii'mea,uneori alergatura prin casa,concertul la cratiti,tigai,linguri,lingurite,ca doar n-o sa-i dau in cap la 1-2 anisori ca sa isi poata face vecinii siesta si in afara orelor de liniste.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
Usor off-topic:
Niste prieteni de-ai nostri s-au indatorat pana la pensie ca sa-si construiasca o casuta.
Fericiti, am asteptat vara sa mergem in curte si sa ne petrecem serile la aer.
Singura tentativa a esuat dramatic - vecinii sunt maaaari iubitori de manele, si le asculta cu sonor maxim, in curtea lor!!
Asa ca, nici casa ta (curtea) ta nu-ti ofera linistea si intimitatea visata.
(Trebuie sa mai spun ca nu este chiar o mahala, ci un cartier respectabil).
Deborah77 spune:
Referitor la ideea de a amortiza premergatorul cu un covor..pai premergatorul nostru, nu stiu daca toate sunt la fel, nu merge pe covor / mocheta. Doar pe gresie si parchet. Daca simte moale , nu se urneste.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
made in Romania si asta !
Bine ca se amendeaza cupilu` din premergator, adica parintii lui denaturati, in rest toate merg bestial de bine, toti sunt cinstiti
Daria &
GIULIA(2004 08 16)