***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

mihamora si chris bine ati revenit!

chiqui nu a mai avut febra noaptea trecuta. Vad ca e bine acum. Da nu prea m-am tinut eu cu panadolul la 8 ore ca mi-a fost mila de ea sa o trezesc azi noapte. Asa ca i-am dat cand s-a trezit ea.

liviana din cate stiu hd mall e deschis si duminica. Eu m-am uitat de o usa-intrare pentru garsoniera ca ne pleaca chiriasii de la 1 dec si vrem sa schimbam usa si sa zugravim. Tu la dovlecel tai partea cu semintele? I-am pus azi si dovlecel la supa da era atat de mic incat erau numai seminte. Asa tre sa fie???

andrada bravo pentru Antonio. Tre sa o filmez si eu pe Maya cand zice MA-MA si BA-BA.

didi insanatosire grabnica.

LA MULTI ANI Jacob, Dragos Stefan si Amelie

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

mica, eu la dovlecel las si semintele, caci sunt moi. in piata sunt potriviti ca marime si au deci si pulpa.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Liviana, vin cu placere, dar stai sa-mi treaca zgaiba de la gura, ca acum n-am chef sa ies pe nicaieri.

Lauradi, din ate stiu eu, aia cu varza acra e varza a la Cluj. Stiu ca musacaua originala e aia cu vinete.

Ali24, am mai uitat sa-ti zic ceva. De cate ori ai ganduri de-astea negre, pune de o cu sotu', sa vezi ce repede o sa-ti treaca tie gandurile si sotului eventualele intentii necurate . In acest sens, iti doresc cat mai mult ganduri negre . Eu ce sa mai zic, ca si eu am ramas cu 10 kile peste greutatea dinainte de nastere, care era oricum mai mare cu 10-15 kg fata de greutatea pe care ar trebui sa o am. Si nici nu alaptez. Iar Mara, in primele 2 luni, cat am alaptat si eu, mi-a facut sanii prastie, ca daca mai fac 2 copii cat mi-am propus o sa-i folosesc pe post de fular. Edit: sanii, nu copiii . Si am si libidoul in subteran, nu stiu din ce caza. Si mai sta si soacra cu noi acum (cu care ma inteleg f bine, dar stii cum e... lipsa de intimitate). Asta e, om trece si peste asta.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

liviana, am vazut pozele cu baietii tai - sprancenati, ochiosi, frumosi. mi-aduc aminte cat de mandra ai fost de matei cand a zis poezia cu piticul, cum ai pus filmulete cu el pe net si m-am indragostit de el iremediabil! ce blondut si dragut este!!! bogdanel imi pare mai brunetel, nu?

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana vazut pozele cu 3 baieti frumosi. De unde ai luat costumasul lui Bogdanel cu ursuleti? Cel cu galben din ultimele poze, ca e tare frumos.

alyna votat Davidutz la concurs.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Mica, multam mult! si pt Maya un si o

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hello, hello, am rvenit si noi.
Am fost putin bolnavioare. Tusea micuta mea de mi se rupea sufletul cand o auzeam , asa ca ne-am dus la medic.ne-a dat siropel Humex, care si -a facut foarte repede efectul si pentru nasuc ne-a dat Pivalone1% , un spray cu pufuri care se pare ca da si el rezultate. Acum imi dau seama cat de mult conteaza sa-ti vezi puii fericiti.

Noi ne cam chinuim cu papa. Mananca papica doar daca o las vreo 6 ore nemancata, in rest inchide gurita si punct.Nu pot sa o vrajesc cu nimic. Dupa parerea mea manaca putin. La 7 dimineata e ultima portie de tzitzi si pe la 12 daca am noroc mananca o canita de cereale, facute mai consistent, ca un pireu.( o canita de cafea, nu mai mare). Dupa vreo juma de ora vrea tzitzi, e mare fan .Iar cu supica incercam pe la ora 17 ca altfel e prea devreme. Pana seara o mai amagesc cu cate un cartofior, un pic de mar, sau banana. Dar cate putin din fiecare ca altfel facem scandal. Mie mi se pare foarte putin. Cat ar trebui sa manance la o masa ? sunt tare derutata.

Ali24, fetele ti-au dat destule sfaturi bune si uite iti mai spun si eu ceva. eu mai vreau sa pun vreo 2 kg inapoi.Incep sa nu mai am forme , eu care eram voluptoasa si ma simteam sexi cu fund in pantaloni.Acum trebuie sa-mi iau bluji cu fund ca sa arat asa cum eram inainte.Asa ca lasa ca e mai bine un pic mai cu forme.
Cris27 bine ai revenit. Vreau pozici noi sa va vad cat de frumoase v-ati facut. Pupici la Daphne.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Carmen, io sunt intarziata rau, dar cu motiv: am avut week-end cu zugravit sufragerie si zero timp. Deci, cu intarziere, dar din inima:

La multi ani! fericiti si impliniti langa familiuta ta minunata! Tot ce-ti mai doresti!!!!
Ati sarbatorit? Ce cadou ai primit? :)
Am ras de numai ´cu fetele tale! :))

Io sunt in urma rau cu cititul, nu cred ca mai pot recupera.

PUpici dulci sarbatoritilor: Jacob si Dragos Stefan! Sa ne traiasca! :)

Pupici si multa sanatate!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Multumim tuturor pt. primirea calduroasa!sut perfect de acord cu cele care mi-ati scris ca am inceput diversificarea prea repede...dar consider ca dintre cele mai mari "rauri" din care aveam de ales ,l-am ales pe cel mai mic!Situatia in care e Daphne acum e oarecum incerta.Medicii nu isi explica cum Daphne nu se comporta ca un copil alergic la proteinele din lapte de vaca atunci cand primeste aprox. 60ml lapte"(ci doar la o masa intreaga)...Au icercat asta in spital si mi-au spus sa nu fac asta acasa(oricum nu faceam,cine ma cunoaste,stie ca nu sunt prea indrazneata in privinta ei)...si i s-au prescris 2 tipuri de lapte...unul in care proteinele din lapte de vaca sunt distruse integral,dar e oribil ca gust,m-au si prevenit ca s-ar putea sa nu-l bea si -Nan hipoalergenic(care are urme de astfel de proteine,il bea dar ii face rau,se roseste..se umfla la fata si face diaree...Atunci am decis sa nu-i mai dau defel si nu mai are probleme...Acesta este motivul pt car o sa ma feresc sa dau sfaturi in privinta diversificarii ,,,ma gandesc ca poate nu e bine ce fac,dar stiu ca fac tot ce-i mai bine pt puiul meu...Asta nu inseamna ca ar fi bine si pt un alt puiut,pt ca ei reactioneaza diferit!eu asa simt ca-i mai bine pt ea,in situatia data!Altfel as fi inceput diversificarea mult mai tarziu...Cu casa suntem la stadiul de glet peste tot,este aproape toata izolata cu polistiren si vata minerala inauntru...exteriorul il vom face la anul,caci se lasa casa sa se aseze si abia dupa cateva luni e bine sa faci exteriorul...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Uff, scrisesem un mesaj lung si s-a intrerupt curentul pentru cateva secunde. Reiau.

miniuta, o sa intru si eu pe culinar.ro

lauradi, am luat ieri din piata o gutuie. Am luat doar pentru Anrei ca noi nu suntem amatori de gutui.
Eu ma gandeam sa scriem ce combinatii noi le mai facem piticilor. Nu sa scriem in fiecare zi acelasi lucru. Dar cu siguranta toate incercam sa le dam diferit, nu in fiecare zi la fel, si uneori ne piere inspiratia.

chiqui, bine ai revenit! Felicitari pentru primele lingurite acceptate!

Liviana Doamne, ce copii ochiosi ai! Mereu le admir ochii. Si ma distreaza ca pe cat e de hlizit Matei, pe atat de serios este Bogdanel. Cum se mai simte Matei cu operatia?

Alyna24, l-am votat si eu pe David.

mica, ma bucur ca Maya este mai bine! Eu i-am pus azi dovlecel si am scos partea cu semintele. nu a ramas foarte mult, dar am completat cu morcov si carnita. Inca nu a mancat, sunt curioasa de reactie.

vas, bine ca sunteti mai bine acum. Cat despre mancare, chiar nu stiu cat trebuie sa manance la o masa. Eu am incercat cu portii mai mici si cu portii mai mari, pana am gasit cantitatea cu care se satura. dar nu pot sa-ti spun cate grame ca nu am cantarit niciodata. Iti dau exemplu asa: la piureul de legume pun 1 morcov, 1 cartofior, 1 radacina patrunjel mica + 1 lingura branza calcica + o jumatate de galbenus de ou fiert tare. Si mananca tot la o masa. Mult succes in continuare cu papica!

Mai scrisesem ceva dar nu mai stiu ce...

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput