***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (29)
Raspunsuri - Pagina 15
Vali5 spune:
Mi-am adus aminte
La multi ani sarbatoritilor zilei:
Jacob de Arthurana
Amelie de Irinusha
dragos Stefan de moko
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Alyna24 spune:
Tocmai am ars toate biberoanele si tetinele lui Davidutza!
Le-am uitat pe foc si s-au topit!E un fum in toata casa!
Offfff........Si mama a facut ceva de genu acum vreo 2 luni si cica aveam grija sa nu fac si eu asa si....am uitat de ele!
De-asta e bine sa ai sterilizator si nu sa le fierbi!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
miniuta spune:
chris, nu te supara, nu te-am judeacat nici o clipa cu diversificarea, ba chiar ma gandeam ca uite, ai scapat de o grija. pe bune. nu te supara. normal ca ai fost nevoita sa apelezi la solutii disperate. stiu o mamica a carei fetite nu a mai vrut lapte de la trei luni. aproape deloc. ce-avea sa faca, sa o lase sa moara de foame? normal ca a diversificat-o. nu te mai stresa!!!
alyna24, uite de-aia nu sterilizez eu biberoanele si tetinele lui david. si nu le mai sterilizez de foarte mult timp. le spal bine bine cu apa si detergent, si le clatesc cu apa foarte fierbinte si basta. unde mai pui ca davidelul tau e mai mare decat al meu. nu mai fi suparata!
mamica lui david(21.05.2007)
chris27 spune:
Draga Miniuta (colega mea de depresie),cum as putea sa ma supar?Nici vorba...sunt sigura ca ai spus ceea ce gandesc si eu,fara urma de rautate...Si eu am dubii...dar ma bazez pe instinctul de mama(se spune ca nu da gres)...Azi Daphne papa miez de ardei umplut cu putina pituca la robot..Ieri a papat spanac cu galbenus de ou...Cred ca ii cresc dintii de deasupra pt ca e foarte rea,,,as vrea s scriu mai mult...am atatea sa va povestesc!...pupici!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Alyna24 spune:
Miniuta, mersic de incurajari.Eu le fierbeam dar mai rar e adevarat!Cam 1 data pe sapt si pt ca nu mai facusem asta de vreo 1 sapt....m-am apucat de treaba!Si treaba am facut!Asta e!Ma duc sa iau altele!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Sobi spune:
andrada, e tare tare dragalas antonio!ll bravo ptr mamama!
chris, bine ai revenit! sa ne arati poze cu daphne si cu casuta!
am fost si noi la doctor si am primit schema pentru diversificare, si o lista si mai mare cu instructiuni adiacente, cum ar fi: nu oferiti recompense pentru fiecare lingurita de mancare (asta e prima si scrisa cu majuscule); mananca doar in scaun; nu amestecati alimentele cu lapte sau cu un aliment care-i place, doar in scopul de a primi si ce nu-i place; nu fortati copilul sa manance daca nu-i place..... si altele mai clasice.
Asa ca, doamnelor, ma fac bucatareasa! vom incepe cu piure de fructe servit ca si gustare la ora 10, vom adauga pe rand cate un fruct o data la 2-3 zile, fara banane, capsuni sau alte fructe cu seminte. Pentru ca vladut e cam dolofan, are 8,6 kg, nu va primi cereale deloc, cel putin nu in prima faza.
Sunt tare incantata ca ma pot alatura grupului de capsunici diversificati, ca sincer ma cam plictisisem de pregatit biberoane cu lapte praf tot timpul.
Va rog sa ma sfatuiti ce electrocasnice trebuie sa-mi cumpar pentru diversificare care sa-mi fie si utile; stiu ca s-a mai discutat subiectul, dar atunci nu am fost tare interesata, asa ca sper sa ma iertati ca mai aduc inca o data in discutie subiectul.
Vali5 spune:
Doar ce a terminat Andrei masa. A mancat tot si sunt foarte incantata. I-am facut un piure dintr-un morcov, un dovlecel (fara seminte) si un copanel de pui (doar carnea de pe el ) Si nu mai e nimic. Va doresc la toate care aveti probleme cu papica sa manance capsuneii la fel de bine ca Andrei. Eu sunt incantata dupa fiecare masa. La masa de la ora 17 vreau sa ii dau un amestec de iaurt cu branzica si biscuiti.
Alyna24, nici eu nu mai fierb de mult timp biberoanele. Le spal foarte bine si le clatesc la fel de bine.
Sobi, mult succes la diversificare! Sper sa pape bine.
Cat despre electrocasnice, eu am un robot de bucatarie care imi este foarte util. Face si suc si imi paseaza foarte bien toate alimentele.
Botez
Prima excursie
ckristina spune:
Jacob de Arthurana
Amelie de Irinusha
Dragos Stefan de Moko
Chris27, ma bucur ca esti iar pe plantatie! si daphnica
Andrada,simpatico foc Antonio; cum ramane cu suvita???.....hai ca te las pana cand ii tai motul.
Sobi, parerea mea este ca ti trebuie un aparat de gatit la abur si un blender.(in loc de blender poti sa iei un intreg robot de bucatarie)
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
carrie spune:
salutare fetelor, am revenit pe plantatie, stiu eu ca intotdeauna ma primiti cu bratele deschise.
Sofi e un bb minunat, e adorabil de cuminte, cand nu ne supara dintii dormim toata noaptea, se ubeste cu surioata, rade, e tare dulce.
insa am mari pb cu diversificarea pe care o refuza, am ajuns sa stranga gurita numai cand vede lingurita si de doua zile sunt disperata, o strange si la biberon ea care manca sueeper bine.suspectez dintii ca nu ne lasa sa ne atingem de guritza ei .ce sa mai zic de mancare mai solida ca inafara de cereale seara nimik nu vrea....mai e cineva in sit asta?.am pus subiect si pe Parintii intreaba...
am avut tot felul de pb de sanatate in familie, sper ca suntem pe fagasul cel bun dar ma simt stressata si umpic spre depresie pt ca incep jobul intr-o saptamana si nu-s pregatita deloc, mai ales ca e job nou...
ma duc sa va citesc din urma, va pup
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Vali5 spune:
carrie, bine ai revenit!
Imi pare tare rau ca ai asa probleme cu diversificarea. Sincer, nici nu stiu ce sa iti zic. Sper sa se remedieze situatia cat mai repede.
Botez
Prima excursie