***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (29)
Raspunsuri - Pagina 13
moko spune:
Uraaa, avem si noi 5 luni!sunt tare fericita ca Stefanutul meu creste frumos, ca inca ii mai pot da laptic de"vacuta proprie", ca am reusit sa ma autopacalesc pana acum si sa aman diversificarea...
gata cu laudele!!
la multi ani!!
Amelie de irinusha
Jacob de arthurana
andrada super filmulet!cred ca esti tare mandra! pentru antonio!!
pe zi ce ce trece, capsunicile noastre devin mai vorbarete, mai plimbarete, mai frumoase!
chris27 bine ai revenit! ti-am simtit lipsa si asteptam sa vii cu cat mai multe povesti despre puii tai!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
miniuta spune:
lauradi, mama mea facea musacaua tot cu cartofi, era singura pe care o stiam, dar cartofii ingrasa si legumele cica nu, asa ca am descoperit musacaua cu vinete (si cica se face si cu dovlecei).
fetelor, cand sunteti in pana de idei in legatura cu gatitul, intrati pe culinar.ro, pe forum. acolo exista topicul "ce am mai gatit azi" sau "ce dulciuri am mai gatit azi", va vin la idei (mie in primul rand imi curg balele) de nu o sa stiti de care sa va apucati mai intai, mai ales ca majoritatea sunt exemplificate prin imagini.
mamica lui david(21.05.2007)
lauradi spune:
Vali, eu am mai spus ca-i dau mar(crud sau copt) si banana si aceeasi intrebare am adresat-o si euAzi i-am dat "Multe fructe" de la Nestle si i-as da si piersici sau caise,dar la Nestle nu am gasit,iar cele de la Hipp au zahar.
De unde iei gutuie?
Laura si DUCU (29.05.2007)
Graviduta spune:
Ali24, nu-ti mai face griji ca esti plinuta, pt ca numai un barbat pueril ar folosi scuza asta ca sa-si insele nevasta. Fii vesela, glumeste cu el, nu fi stresata din cauza asta. Si, orice ar fi, ingrijeste-te. Daca tu te iubesti si ai grija de tine, si sotul tau va face la fel, indiferent ca esti plinuta. Eu cred ca unui barbat ii place mai mult o femeie savuroasa, chit ca nu e fotomodel, decat o femeie 90-60-90, dar fada. Asa ca nu te mai stresa degeaba, ca asta are toate sansee sa-l indeparteze de tine.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
chiquitita spune:
Buna dimineata! Revenim si noi dupa o scurta absenta!
In sfarsit aseara a vrut fata lingurita. I-am dat suc de mandarine si a plans cand s-a terminat si deschidea o gura maaaare. Azi dimineata in schimb nu am mai avut succes... Vorbeatai de dormit, Livia nu doarme decat leganata pe picioare si nicidecum la ea in patut. Mai sta ziua in patut cu jucarele. Dupa amiaza vine socrela si o tine in brate probabil cand plec, dar daca sunt acasa ma tin dupa ea sa lase fata jos si sa se joace alfetl cu ea. Bine ca macar am invins-o cu indopatul, papa fata doar la cel putin 4 ore!!! In rest, Livia face exact ce nu ar trebui la vartsa ei, vrea in picioare si nu in fund, daca vreau sa o pun in fund se impinge de parca ar vrea sa faca podul ca sa sa nu stea in fundulet si sa raman in picioare.
Mica, imi pare rau de problemele Mayei dar ma bucur ca e mai bine. Cum a mai fost azi noapte? Am vazut pozicile frmoase, si desigur cuierul din baie!
Andrada, ai fost mortala cu dedicatia si Antonio e super. Cu ocazia asat am vazut ac avem acelasi covor!
vali, felicitari pentru ditai barbatul care sta singur in picioare. E bun de insurat acum! Poate iti iese fetita data viitoare sa ai pereche!
Pepsi am vazut pozele tale cu zapada, excelent! Cand mi-e lene sa gatesc sau sa fac ceva ma gandesc dar Pepsi cum poate? Mi-a placut si cum ai zis ca desi te-ai chinuit la nastere la primul pe ai doilea l-ai nascut cu zambetul pe buze Poate mai incerc si eu!Nici eu nu prea indragesc calcatul...mai ales camasile de bumbarc. Noroc ca eu calc mai rar dar totusi calc...
Chris bine ai revenit! Pupam pe Daphne!
Ali, nu te mai stresa! Stiu ca e usor de zis si greu de facut dar incearca. Si eu am ganduri negre cateodata, nu neaparat de inselat ci asa, de schimbarae relatiei dar incerc as privesc partea buna bebita dulce care merita totul! Nu kg sutn totul. eu am slabit dar corpul s-a mai modificat. Sanii au mai luat-o la vale, desi nu am alaptat...partea buna e ca am o dorinta de a ma ingriji mai mare ca niciodata si asta e bine pentru mine. Mai vin si sarbatorile acus si eu intotdeauna sunt deprimata de Craciun, eu nu am astenie de primavara ci de iarna...
Mami de Livia (08.06.2007)
miniuta spune:
inca una si ma duc!
in legatura cu copiii precoce. cand era david mic (cum suna!!!), adica pe la vreo doua-trei luni, puneati voi poze cu bebeii care deja se ridicau in maini (mi-aduc si-acum aminte poza in care david al lui ella statea avion in patut), se rasuceau de pe spate pe burta si altele, si il tot intrebam pe al meu "cand o sa faca si david al nostru de-astea?". el striga: lasa copilul in ritmul lui, toata ziua stai pe forum si iti vin idei...ei, acum ii arat eu poze cu copii stand in picioare, filmulete, si incepe el: pai e normal ca david inca nu sta in fund, nu merge de-a busilea, nu sta in picioare, nu spune mama-tata-papa??? ma apuca rasul. se teme ca fii-su nu-i suficient de activ, cand eu deja ma uit ca nu mai pot face mai nimic peste zi cat e el treaz, ca trebuie sa stau tot dupa fundul lui.
mamica lui david(21.05.2007)
lauradi spune:
Miniuta, merci de pont!M-am uitat in cuprinsul cartii de bucate si am gasit si de vinete,si de orez si legume,si de varza acra(?)
Laura si DUCU (29.05.2007)
carstea spune:
Salutare!Intreba cineva ce combinatii de fructe mai papa capsunelele.A mea capsunica a mancat azi jumatate dd borcanel caisa cu o jumatate de banana dar cum nu s-a saturat am mai completat cu 50 ml lapte propriu.Am cautat si alte fructe dar oferta era destul de redusa.Am vrut pere sa mai rezolvam constipatia dar n-am gasit si m-am multumit cu caise .Eu nu voiam combinatii de fructe ci un singur fruct+ca mau ingrozit preturile 4-6 lei un borcanel?!Recunosc ca mie mi lea- adus sora-mea din LO dar parca vazusem mai ieftine la baby-expo.Hipp au zahar?!Hame cum vi se par?Noi avem la baza marul fiert la steamer dar vrem sa mai scapam de banana constipacioasa.
Voi ce fructe mai dati?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat
lbelciug spune:
Didi, M dormea singur pana sa apara B. L-am exilat pe sot in sufragerie si acolo nu are unde sa doarma decat cu M in pat. (stii ca avem doar 2 camere) Oricum M are o probl pe care urmarim sa o corectam incet-incet. Se leagana ca sa adoarma! Daca e un adult cu el, adoarme fara batzaiala. Sanatate, sa-ti treaca repede raceala! Bea suc de ridiche neagra (daca ai de unde cumpara).
Mica, imi pare rau ca am avut dreptate cu diagnosticul Maiei. Dar lasa ca se va face repede bine! Ce ai vazut interesant la hd mall? Duminica e deschis?
Aaaa, am mai adaugat si eu poze noi cu fratiorii!
Pepsi, frumos filmul si melodia. M-a luat cu furnicaturi uitandu-ma la el! E f touchy! Apropo, i-am spus sotului cat a costat casa voastra si aproape ca nu i-a venit sa creada. M-a intrebat in ce zona/oras locuiti?
Graviduta, eu in timpul saptamanii nu am masina. Dar daca poti veni tu la mine, te astept oricand cu placere! Ce zici?
lauradi, sa stii ca a iesit super buna placinta. Mie imi place cu br dulce, iar sotului cu br sarata. Mi-a cumparat de la piata cam multa br dulce si a trebuit sa o gatesc cumva. Am facut placinta pe gustul meu si folosind foi de placinta din comert. A iesit grozava, deja s-a mancat. Incearca sa o faci singurica, e usor si rapid de facut!
Vali5, felicitari pt ridicarea in picioare a lui Andrei! In ritmul asta isi va da repede drumul si la mers! Matei al meu a facut primul pas nesprijinit la 8 luni, dar cu mersul efectiv a debutat la 10 luni. Ma bucur ca i-a placut gutuia!
Ella, iti dau PM. Ingrozitoare patania ta cu socul anafilactic, ai grija!
Ali24, lasa gandurile negre! Si eu ma simt grasa, dar hai sa vedem partea buna! Avem copii frumosi, crescuti la san si timp pt slabit este Slava Domnului! Sotul te iubeste si cred eu ca nici el nu e manechin! Mai pune poze noi cu Rafi pls.
Pepsi, de obicei placinta o fac cu foi de casa, rulata, asa cum o facea mamaia mea, Dumnezeu s-o odihneasca! Compozitia e din branza, oua, zahar, eventual stafide. Acum insa mi-a fost lene sa fac foile si am cumparat din comert, din alea subtiri. A iesit tare buna si asa.
Mihamora, chris27 bine ati revenit, asteptam si poze.
Carmen, imi pare rau ca nu ai mai ajuns la Gaudeamus. Ai povestit insa f frumos patzaniile cu nr 1 si nr 2. De acord sa ne mai vedem, poate intr-o sambata dimineata la Mall cu zicea Ella.
Felicitari pt MA-MA, Andrada! (mai las-o pe Florina21 ca nu merita si de altfel cred ca nu mai citeste forumul nostru ).
Da, fetele, Carmen e nemaipomenit de placuta! Va zic sincer, caci doar am vazut-o LIVE! (si e atat de suplaaa, oh! )
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
Alyna24 spune:
Lauradi, multam de voturi!
Andrada, a zis "tata" dar doar o data!"Mam, meme" dar nicodata "mama" si tare atpet momentul asta!Cred ca toate!Chiar dc acum nu spun constient....tot e ceva!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)