***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (29)
Raspunsuri - Pagina 12
Vali5 spune:
lauradi, multumesc pentru ideile de mancare! Sa vad ce am prin casa ca nu am de unde sa cumpar alte ingrediente.
miniuta, felicitari pentru rostogolirile lui David. Maine-poimaine incepe de-a busilea.
Mi-ai facut pofta de ciorba cu ciolan afumat. M-am uitat prin frigider si congelator si nu am decat carne de pui si de porc. Sa vad ce reusesc sa fac din astea.
Alyna24, felicitari pentru David care isi salta funduletul! Asa a inceput si Andrei, ca am pus si fimuletul cand se cocota pe taticul lui. Ia sa vezi ca in 1-2 saptamani se tine de marginea patutului.
ali24, ai vazut ca te simti mai bine Ia asculta tu de sfatul miniutei si intra mai des pe aici
chris27, bine ai revenit! Ma bucur tare mult ca esti iar pe plantatie!
Am intrat sa vad poze. Nu stiu cat sunt de noi dar ai niste copii frumosi si o familie reusita. Mai povesteste-ne de Daphne.
Didi, insanatosire grabnica!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Carmen_So spune:
Ali24, si eu am avut vise din astea, si am stat si m-am gandit si am descoperit de unde vin: din faptul ca tu esti nesigura pe tine pentru ca ai ramas putin mai "pufoasa". Din nesiguranta noastra vin visele astea, iti spun sigur, sunt reflectarea in subconstientul nostru a starilor de peste zi. Crezi ca daca eu am scapat de kilograme, nu am altele? uite, s-au dus tzatzele, o data cu kilele, au plecat in tarile calde...Am descoperit ca visam ca ma inseala in noptile in care ma framantam inainte de culcare (si ma gandeam la silicoane). Asa ca, draga mea, trebuie sa demarezi Planul de Succes: gandeste pozitiv despre tine, gandeste-te ca pentru baietii tai tu esti cea mai frumoasa persoana din lume. Ai sarcina de acum inainte sa-ti spui in fiecare seara "cine e cea mai frumoasa?" "eu". De 10 ori. Si vezi ca te controlez sa vad daca ti-ai facut tema, da?
Vali, Miniuta, pai ai vostri in curand pleaca dupa fete, in ritmul asta.
Liviana, si pe mine m-ai lovit cu placinta cu branza, e si favorita mea. Subscriu si eu la o intalneala, sa vedem daca m-oi potrivi cu programul.
Pepsi, Ella, cand va aud povestind despre alergii, ma ia cu fiori, doamne, e tare rau.
Ninutza, Paflo, multumim pentru explicatiile cu virozele.
Ella, nu mi-a trecut prin cap sa pun prosciuto in lasagna, am pus carne tocata de vitel, si am stat o mie de ani s-o mai si sotez. Foi luasem de la barilla, ca asa-mi spusese si ckristina, da nu m-am gandit sa iau si sos, am facut eu acolo niste meremeturi si v-am zis ce-a iesit. Noroc c-a facut tati aseara niste mici cu bere, ca in nadejdea mea, muream de foame. Sa ne povestesti cum a fost la petrecerea proprietarilor.
N-am mai ajuns ieri la Gaudeamus, astea mici si-au dat programul peste cap de dimineata: nr 1 a tipat sa mearga cu ta-su sa-mi ia flori si tort. Du-te si imbrac-o. Nu cu asta, vreau cu rochie si sandale! Am scos-o in curu' gol pe balcon sa vada ce bine ar fi in rochie si sandale. Bine, da-mi pantalonii. In fine, au plecat, s-au intors, au constatat ca n-au bani, s-au dus la bancomat, care nu mergea, hai la altul, ceva de vis. S-au intors la pranz, da-le sa manance. Nr.1 se sprijina in scoica lu nr 2, care cade de pe scaun (cu scoica peste ea). Ridic-o pe nr.2, impaca urletele stereo: nr 2 se speriase (bine ca nu s-a lovit), nr 1 avea remuscari. Ce sa ne mai ducem la ora aia si cu fetele antrenate sa ucida si umbra unui neuron...
In legatura cu dormitul: ale mele adorm singure, ne-leganate, ne-nimic. Langa nr. 1 stau putin in pat, cat sa vada ca-s prin preajma, iar pe nr 2 o pun in patut, cu suzi, o mai mangai un pic si gata. Daca mai miorlaie, mai vin, o mai mangai un pic, pun muzica in surdina (avem un cd preferat, cu Mozart si Albinoni) si adoarme. Probabil ca adorm asa repede fiindca se agita peste zi: la nr 1 e clar ca asta e, iar pe nr 2 incerc s-o obosesc si n-o pun in pat decat sa doarma, ca sa stie ca patul e pentru dormit. In rest o pun in scoica, o mai sprijin de perne sa mai vada si ea lumea, sa se mai oboseasca.
andradap spune:
CHRIS27, bine-ai revenit!!!!!! Ce bine imi pare!!!! De-abia astept sa ne povestesti in ce stadiu sunteti cu casa... ce mai face DAPHNICA, poze, etc...
Asa... si acum sa revin la motivul pt. care am intrat acum Am o
DEDICATIE pt. FLORINA21...
dar sunteti invitate toate s-o vedeti!
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
Carmen_So spune:
Mica, Vali, foarte frumoase pozele, cu halatele si respectiv cu puternicul care se ridica pe pat.
Andrada, tare dedicatia. Abia astept sa-l pun diseara din nou sa vada si nr 1, ca-i plac mult filmele cu copii.
miniuta spune:
didialex, noi stam la periferie, printre campuri si taranul care are campurile in fata casei noastre are si magazin de desfacere si de la el am luat pastarnac (eu aici nu prea gasesc patrunjel radacina, pastarnac insa da) si l-am facut singura sa i-l dau lui david, dar dupa experienta asta m-am lecuit de gatit si pentru el. asa ca am apelat cu incredere la borcanele. pastarnac am luat de la alnatura, au si borcanele mici, si mari. eu iau cum imi tuna si imi place ce scrie pe eticheta borcanele de la alnatura si hipp.
carmen_so, ma repet, esti delicioasa! david mai are mult pana sa o ia dupa fete, dar ceilalti care umbla deja de-a busilea, stau pe gard...aia da.
andrada, tu vrei de fapt sa ne oftici pe toate: esti slaba, frumoasa, ai un copil precoce rau, si mai si doarme singur (ca sa nu mai spun ca la inceput batea recordurile la orele de somn legate!!!!). felicitari pentru mamamama. cred ca esti in extaz!!! ti-am spus ca barbatu-meu e fan antonio??? mereu ma intreaba daca mai sunt poze noi cu el. e mort dupa ochii lui.
chris, asa ma bucur ca ai revenit! ce frumos ca ati reusit sa va cablati..acum poti pune linistita si intalatia in pomul de craciun. facut in casa noua, casa VOASTRA noua! ma bucur mult pentru voi. imi pare rau pentru daphnica, ati diversificat-o repede repede....lasa, o sa fie bine.
mamica lui david(21.05.2007)
Alyna24 spune:
Felicitari, Andrada !Superb!Bravo!
Abia astept sa spuna si al meu!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Ninutza spune:
Am ajuns si eu la zi cu cititul...ca in weekend suntem mereu pe drumuri si incerc sa raspund si eu la unele subiecte.
Despre calcat...hmmm...calc DOAR camasile sotului (pt ca nu-mi place sa calc ) dar am totusi noroc ca le calc doar o data pe luna, cand are vreo conferinta sau ceva important, asa ca, avantaj EU.
Depre sucul de portocale, eu stiu de la pediatrul nepotului meu ca e OK sa-i dau...nu am facut-o inca, mai astept putin.
Despre vinete, daca sunt prea mari, eu le coc direct pe flacara de la aragaz, iar daca-s mai mici la bag la grill. Chiar in weekend am facut o salata de vinete...tare bunaaaa (ma laud si eu singura ).
Mica e bine ca ai rezolvat cu febra Mayei si sper sa nu se mai inbolnaveasca ca tare greu e. Un de la noi.
Ali24 sper sa treci peste starea asta cat mai repede.
EU ma mai uit la fotografiile cu mine inainte de a ramane insarcinata si asa ma apuca un oftatttt. Am o prietena care, de cand a ramas insarcinata, a slabit 7kg...si ma gandesc eu ce scuza am de nu slabesc ...asta e. Timpul le rezolva pe toate
DidiAlex sa te faci bine cat mai repede.
Andrada foarte tareeee dedicatia. Un pentru Antonio.
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
lauradi spune:
Miniuta, felicitari pt rostogoliri!
Alyna, am votat Davidutz cel dulce!
Si pe Stefanut de Moko,si pe Vladut de Kid,ca tot am intrat pe site.Mai era cineva de votat ca nu mai stiu?
Chris, bine ai revenit! Sa ne povestesti despre voi,despre casa ,despre copii!
Didi, multa sanatate!
Vali, probabil ti-ai dat seama ca ma refeream la musaca de cartofi cu carne,ca io n-am precizat;ca daca doar p-asta o stiu,eu ii zic musaca
Carmen, tare ma binedispui cu postarile tale!Am ras o gramada la intamplarile cu fetitele tale!Sa ne mai povestesti!
Andrada, m-am emotionat,de parca era al meu!Felicitari!Capsunelele sunt foarte precoce,asta e clar!Avem atatea dovezi.
Laura si DUCU (29.05.2007)
andradap spune:
Miniuta, m-ai facut sa rad, recunosc:
1.) NU sunt slaba RAAAu (dar recunosc ca as vrea! );
2.) Antonio nu e deloc precoce... ca atunci ar fi stat in fund la 5 luni si la 7 mergea in picioare ... CA a zis mamamama, a fost o data acum 3-4 zile si de-atunci mai nimik... plus de-asta avea un ursulet bleu in fata cand zicea asta... Va dati seama ce bine m-am simtit!!!! Mie sa nu-mi zica dar la URSULET da
3.) Chiar si fara sa fie zis cu intentie acest "mamamama" eu eram in extaz... dar pai cand o zice cu INTENTIE??? Atunci ne vom topi de-a dreptu'...
Alyna24, pai al tau zice TATA... care mie mi se pare muuult mai greu de pronuntat...
Carmen, sa speram ca NU se sperie copilu'!!!
Didialex, "DEZRAGUSEALA" GRABNICA... nu de alta dar avem nevoie de "voci" aici pe forum...
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
Vali5 spune:
Carmen_So, esti mortala cum povestesti! Iar programul de ieri... nemaipomenit!
andrada, pupa-l pe Antonio vorbaret din partea mea ! Are un glas asa de dulce.
Foarte tare dedicatia, dar totusi baiatul florinei21 a vorbit la 2 zile...
lauradi, si eu stiu tot musaca de cartofi cu carne.
Eu i-am dat lui Andrei la masa de 10:30 piure de fructe facut asa: mar copt + gutuie coapta + banana. I-a placut la nebunie.
Fetelor scrieti si voi ce combinatii le mai dati piticilor sa ma mai inspir si eu
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie