Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by diwana

Fetele, m-am luminat si eu (deh, Iluminismul n-a fost in secolul asta ). Rares refuza biberonul pt. simplul motiv ca NU-I ERA FOAME! . Io am presupus, prost de altfel, ca seamana cu mine, si ca daca ii pui in fata mananca pana explodeaza. Dar nu, baiatul meu e destept si stie cand sa se opreasca. De fapt cu cateva zile inainte de tristele episoade care m-au cam speriat, piticul meu mi-a explicat ca de fapt nu-i este foame, dar eu natanga n-am inteles. Asa de frumos se uita la mine si-mi zambea si-mi vorbea cu bibe in gurita. Era un dragalas, dar abia acum am inteles ca el zicea: 'Mami frumoasa si iubita, nu mi-e foame dar iti multumesc frumos ca vrei sa ma hranesti. Se poate sa facem asta un picutz mai tarziu? Te iubesc mami' Ei si cand a vazut baietu' ca eu nu inteleg si pace a schimbat tonul si s-a pus pe urlat: ' Mamaaaaaaa, nu mi-e fooooame. Intelege odata'
INTR-UN FINAL AM INTELES ( si m-am calmat)

pai cred ca ar fi minunat daca s-ar obisnui sa papa la 3-4 h ar papa si el bine si ai sta si tu mult mai linistita ,zic si eu ,cu teo a mea merge

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Mai Maria cum adica ai urcat sculele in pod? Esti verde mamica!!! Eu ce sa mai zic? Eu ma simt tanara si nu vreau sa tin cont de varsta!

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Vladutz

Mergi la inceput

ISABELUTA,nu te gandi ca nu mai prestez,o deabia recuperam ,dar nu ma mai gandesc la bb3 ,pt ca bb1 are 12 ani ,si las-o incolo de treaba ,e prea mare diferenta chiar daca eu mai sunt verzuie

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Am plecat si eu la TV.
Noapte buna!

feciorasu`mamei

Vladutz

Mergi la inceput

uraaaaaaaaaaa a batut STEAUA !!!!

Mergi la inceput

Vai Maria, scuze nu la asta m-am gandit! Hihi...Pai acum ai toate motivele sa te axezi pe .

feciorasu`mamei

Vladutz

Mergi la inceput

Acum chiar am plecat!!!
Noapte buna!

feciorasu`mamei

Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Hai ca am acaparat TV-ul, noapte buna.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Sim eu cu sotul meu nu prea ne certam, iar daca ne mai ciondanim, imediat ne impacam, dar pana acum vreo 2 ani ne certam de la telecomanda mai ceva decat copii, asa ca intr-o dimineata dupa ce seara ne-am certat urat, ne-am dus frumos si am mai cumparat un TV si de atunci avem o armonie in casa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ana, si la voi???

noi suntem terminati cu poneii astia.e innebunita dupa ei, si ma piseaa ingrozitor. Mai noi vrea unu de 2 milioane.E ea printesa lu mama, da nici chiar asa
Poate mosu ii va aduce, dar ma-sa nu, hehehe/
papanashul meu se joaca la carusel....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

SABINA,nu te supara ,ponei vrea ponei aduce mosul,doar nu o sa superi printesa tocmai acum de sarbatori cand toti copii sunt fericiti .si daca te superi te suna iarasi.eu tot astept sa ma sune ..si nimic

Mergi la inceput