Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Betty, cred ca am pierdut mesajul, nu stiu despre ce vorbesti. Sigur ca imi pasa insa ma simt absolut neputincioasa in a schimba ceva.
Maria, ei, nu sunt ei chiar usa de biserica, ca de 20 min de cand sunt pe net si nu ii mai bag in seama parca au capiat. Dar mai e putin si ii bag la nani. Si sa stii ca nu m-as da in laturi de la bb3, insa cand ma gandesc la sarcina si la nastere ma ia cu frica, nu imi dau seama de ce.
Valentina, eu nu l-am decalotat fortat si nu ii fortez deloc putzulica. Uneori mai trag putin ca sa dau cu apa, insa numai cat se vede canalul si doar atat. Probabil tu ai mers pe decalotarea fortata si s-o fi cicatrizat acolo.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
prisi spune:
quote:
Originally posted by betty78
chiar na va intereseaza ce se intampla cu copii bolnavi din Romania si cum sunt tratati si in ce conditii in spitale? Vad ca nimeni nu a spus nimic
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
eu ma uit pe Antena, da ma cam strange in spate cand ii vad pe mititeii suferinzi , o sa facem si o donatie , da inca mai discutam
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
isabeluta spune:
Andreea ai un copil superb! Si voi sunteti asa fericiti!!! sa va traiasca micutul proaspat crestin!
isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
prisi spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
PRISI,lasa draguta nu mai povesti de dezastre facute de copii,tocmai se anuntau mamicile cu un bebe ca ar mai face cate unul,doi ,asa ca nu le taia din elan
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
si eu mai vreau unul daca o sa ne ajute DD sa fim sanatosi , nu ne-am speriat doar ca nu ne venea sa credem ca s-au descurcat asa bine de ne-au redecorat casa...
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
bikmaria spune:
ROXANA curajoasa draguta daca te gandesti si la bb3 ,eu gata am urcat sculele in pod ,sa faca alti mai tineri nenica ...
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Roxana_G spune:
Aaa, acum inteleg despre ce e vorba. Eu sunt nevoita sa vad non stop desene animate, asa ca nu prea stiam ce e la TV.
Va las ca e ora bailor si culcarilor. Sper ca intr-o ora sa fie potoliti si adormiti amandoi.
Noapte buna daca nu mai apuc sa intru. Si duminica placuta. Maine dimineata nu deschid ca vreau sa merg la alta tura de cumparaturi. Cu mama si Alex. Vreau sa ii iau mamei cadoul de ziua ei cu ea alaturi ca sa nu fie probleme, si sa ii iau sotiorului cadou de ziua lui si de mos Niculae. Va spun ce si cum am gasit si am luat, poate va ajuta.
Rox ,
Poze
sim_stoian spune:
Betty, nu am acces la TV ca e meciul Steaua - Dinamo
Valentina, a mai fost o discutie aici despre decalotare. Eu una nu am de gand sa il decalotez pe Stefan si oricum, fimoza e fiziologica la inceput. Poti citi mai multe despre decalotare pe http://www.circumcizia.org/ sau poti da o cautare chiar aici, pe forum.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
bikmaria spune:
NOAPTE BUNA ROXANA ,si sa ai o duminica placuta!
betty78 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Betty, cred ca am pierdut mesajul, nu stiu despre ce vorbesti. Sigur ca imi pasa insa ma simt absolut neputincioasa in a schimba ceva.
Maria, ei, nu sunt ei chiar usa de biserica, ca de 20 min de cand sunt pe net si nu ii mai bag in seama parca au capiat. Dar mai e putin si ii bag la nani. Si sa stii ca nu m-as da in laturi de la bb3, insa cand ma gandesc la sarcina si la nastere ma ia cu frica, nu imi dau seama de ce.
Valentina, eu nu l-am decalotat fortat si nu ii fortez deloc putzulica. Uneori mai trag putin ca sa dau cu apa, insa numai cat se vede canalul si doar atat. Probabil tu ai mers pe decalotarea fortata si s-o fi cicatrizat acolo.
Rox ,
Poze
e vorba de donatii pentru spitalul Marie Curie pentru aparatura medicala si renovarea spitalului... la Antena1
Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario