Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreeaiosif, v-am vazut, sunteti tare draguti. Tu pareai asa fericita, iar David este foarte scump si dulce si cuminte, ca nu l-am vazut plangand decat cand a iesit din cazan.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara,

eu acum am terminat de strans prin casa, desi musafirii au plecat pe la 7, dar am avut in vizita si 2 copii... cand au plecat am stat cu tati si ne-am minunat de ce o sa ne astepte.... dezastruuuuu.....tot ce se putea muta de la locul lui din camera s-a mutat cu succes , am ras si noi un pic si m-am apucat de strans, nu mi-a luat foarte mult dar cred ca am ramas putin socata asa ca .... dragele mele posesoare de 1,2 sau mai multi copii toate felicitarile mele

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, te inteleg perfect, asa mi se parea si mie inainte sa o avem pe atomica si chiar inainte de 1 un an jumate cand inca nu misuna asa. Dar te obisnuiesti repede, ca oricum nu ai de ales.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

PRISI,lasa draguta nu mai povesti de dezastre facute de copii,tocmai se anuntau mamicile cu un bebe ca ar mai face cate unul,doi ,asa ca nu le taia din elan

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

chiar na va intereseaza ce se intampla cu copii bolnavi din Romania si cum sunt tratati si in ce conditii in spitale? Vad ca nimeni nu a spus nimic

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetelor,mamici de baietei vreau sa va intreb si eu ceva!
Nelamurirea mea este in leg cu decalotarea. Nu stiu cum sa va explic, dar la bb meu nu mai merge trasa pielea in jos , adica iese f putin din stiti voi ce, apoi se vede ca si cum pielea ar fi lipita. Daca fortez incepe sa planga si se agita rau. Trebuie sa merg la doctor cu el, imi este tare teama sa nu faca fimoza..
Pupici

mamica de Alexandra-Nicloleta (27.02.2004) si Andrei-Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput

ROXANA ma bucur sa te simt linistia ,nestresata ,asa da mamica de doi copii cumintei

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

AndreeaIosiffoarte frumoase pozele, iar David e un dulce

Annisia multumim frumos de melodii , maine o sa incerc si eu sa vad cu reactioneaza bebelina, acum doarme

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

ANDREEAIOSIF ,frumosi foc toti trei dar si tare fericiti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Fetele, m-am luminat si eu (deh, Iluminismul n-a fost in secolul asta ). Rares refuza biberonul pt. simplul motiv ca NU-I ERA FOAME! . Io am presupus, prost de altfel, ca seamana cu mine, si ca daca ii pui in fata mananca pana explodeaza. Dar nu, baiatul meu e destept si stie cand sa se opreasca. De fapt cu cateva zile inainte de tristele episoade care m-au cam speriat, piticul meu mi-a explicat ca de fapt nu-i este foame, dar eu natanga n-am inteles. Asa de frumos se uita la mine si-mi zambea si-mi vorbea cu bibe in gurita. Era un dragalas, dar abia acum am inteles ca el zicea: 'Mami frumoasa si iubita, nu mi-e foame dar iti multumesc frumos ca vrei sa ma hranesti. Se poate sa facem asta un picutz mai tarziu? Te iubesc mami' Ei si cand a vazut baietu' ca eu nu inteleg si pace a schimbat tonul si s-a pus pe urlat: ' Mamaaaaaaa, nu mi-e fooooame. Intelege odata'
INTR-UN FINAL AM INTELES ( si m-am calmat)

Mergi la inceput