Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by andreeaiosif

buna seara,

avem si noi pozele de la botez, daca vreti sa ne vedeti
:)

http://picasaweb.google.com/andreeai2007/Botezul

Andreea si David (31 aug 2007)

frumoase poze andreea,si ce scumpel bebelush

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Laptaresele mele dragi,helpppppppp!
De cind imi curge laptele suvoi, Piciulika,bb plange rau cind il pun la sanul cel mai productiv
Urla ca din gura de sarpe de mi se face si frica.....Sanul mai golutz,adika stangul,il papa cu zambetul pe buze,dar pe dreptul e horror.E f plin si cred ca se inneaca,dar eu il ridic,ii sprijin si sanul ca e cam mare
Ati patzit asa ceva pina acum?
Sunt cam derutata,mi-a revenit in fortza lapticul si bb nu mai haleste cum trebuie!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, am culcat copii de jumate de ora si ma uit la Antena 1. Am dat si eu cateva sms-uri si l-am pus si pe sotior. Il astept acum in dormitor si cand vine ma arunc iar pe mobilul lui.
Oricum nu ma mai pot uita, ma doare sufletul de copiii cu probleme. Numai cand au zis de copilul de 24 de zile...brrr.

Diwana, pai vezi ca stie baiatul cand sa pape si cand nu. Si al meu a revenit la cantitatile industriale.

Maria, doar ma gandesc la BB3, nu am zis ca il si fac. Cum adica sa faca altii mai tineri? Adica ce, daca fac bb3 la 35 de ani o sa fiu batrana? Da, ma bucur ca batut Steaua, dar al meu se bucura si mai si.

Prisi, si la noi era cearta pe TV uri inainte, acum avem peste tot. Insa ni le pune Alex pe toate pe desene si ne linisteste imediat. In vechiul apartament aveam initial 2 TV-uri, apoi l-am scos pe cel din dormitor ca sa punem patul fetei si vreo 2 ani ne-am tot ciondanit pe cel din suflragerie. Uite asa m-am reprofilat eu pe internet.

Sabina, afusirisiti de ponei din aia i-am luat si eu. I-am luat poneiul cu castel, este 139 RON pentru Craciun, si poneii mici in trenulet pentru Niculae. Ma rog si altele mai educative pe langa si ceva de imbracat. Dar poneii cu prioritate. Pana si bunicii tot ponei au prestat, pe ala cu aripi de il tot cere de o luna incoace.

Ana, si eu injur reclamele de pe TV pe posturile de desene animate. Mai neplacut cu cele de pe cartoon ca nici nu se gasesc la noi. I-am explicat ca acele reclame care nu sunt in romana nu sunt pentru produse care se gasesc in Romania. Si mi-a trantit-o ieri: pai daca sunt in engleza poate gaseste tati cand merge in Germania.

Ana si Sabina, sa va povestesc despre dusul din aceasta seara? 15 bucati ponei in cada, erau spalati pe rand.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Teo, mulge 30 de secunde inainte sa-i dai. Ii tasneste prea tare si se sperie baiatu:)

Maria, hehehe, pai Mosu ii aduce, da ea ar vrea un ponei pe zi( din ala de cel putin un milion )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vaaaaai, si Sofia tot ala cu aripi.Azi mi-a facut criza de plans pt el.
e teribil, domne!!!

i-am dat lu mama comanda in Anglia, sunt dublu de ieftini....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pai ala nu e 2 milioane, asta daca ne referim la acelasi ponei, este undeva la 5-6 sute mii la Selgros.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

SA FACUT ORA12,DEJA ESTE DUMUNICA 25-NOV-2007 ,AVEM MULTI SARBATORITI ASTAZI: un papanasi si o dulceata care au facut 3 LUNI STEFAN-de mamica SIM MARIA TEODORA -de LUY SA VA TRAIASCA MAMICI SA VA BUCURATI DE EI

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

In alta ordine de idei,mi-am gasit pediatra visurilor!Nu vreau sa exagerez,dar eu sunt tare pretentioasa,mai ales cind e vb de puiul meu,as fi mers pe Medicover,dar am fost foarte neplacut surprinsa de faza cu programarea(ca de fapt nuu eram programata,desi eu facusem) si-am stat 1 ora pe-acolo cu tzatza in gura!Si plus de asta mi se pare al naibii de departe,fac 1 ora pina in Victoriei!
Doctorita de-am gasit-o e ,,fan dr. Culcer'',extrem de atenta,foarte-foarte informata,desi e trecuta de 50 ani si cu multa rabdare.Am plecat foarteee incantata de la control ,aseara.
Betty,am intrebat de tresaririle din somn si mi-a spus ca sunt absolut normale la bblusi,convulsiile au un cu totul alt ,,mecanism'' si apar cind bb e treaz,implica pierderea cunostintei,fixeaza cu okii un punct imaginar.....bla-bla.
Nici gand de asa ceva!
Cind i-a examinat pielutza,m-a intrebat in mod expres ce cosmetice folosesc ca arata parc-ar fi ,,de catifea''!Asa s-a exprimat:nicio crusta,cojitza,popo impecabil!
Asa ca merita Weleda din tot sufletul!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
http://b1.lilypie.com/nGgbp2.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

MAI FETELOR fetele nu trebuiau sa se jeleasca dupa papusi barbie,parca asa era pe vremea mea ?

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

ROXULE,cum draguta astepti barbatul in dormitor sa te arunci pe mobilul lui?sau problema mov te incurca ?

Mergi la inceput