Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
slippers76 spune:
Andreea, calciul se prescrie in functie de dezvoltarea copilului, de cum evolueaza fontanela, etc. De exemplu, mie mi-a prescris la 2 luni numai jumatate din doza uzuala de calciu. Nu stiu care e calciul romanesc. Noua ne-a dat Pharco, ala egiptean.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Roxali spune:
La multi ani tutori sarbatoritilor!
Eu am facut intr-o zi febra, sincer nu mai facut de o gramada de timp ...credeam ca ma durea capul,din cauza neodihnei...cand mi-am luat temp 39.6
...era miezul noptii si nu stiam ce sa i-au, mi-am pus niste sosete cu spirt si a mai scazut, dimineata am sunat pediatra si am luat un supozitor.Toate bune, dar mi se oprise laptele ori ptr ca nu prea mancasem,nu bausem, de la medicament...ma rog incet, incet mi-am revenit.
recuperez de citit din capitolul asta si revin...
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
bikmaria spune:
e liniste pe aici ,oare sunteti toate la vot?![]()
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
isabeluta spune:
La multi ani la 3 lunisoare pentru Maria-Teodora de mami Luy si Stefan de mami Sim_Stoian!!!!
La multi ani la 2 lunisoare pentru Maria Diana de mami tzuc, Maria de mami Tomasa, Eduard Stefan de mami Bumbita si Robert Laurici_27!!!
La multi ani la 1 lunisoara pentru Eliana de mami mihaStroescu!!!

isabeluta
de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei
Vladutz
andreeaiosif spune:
noi am facut botezul la Sf Ciprian, vis-a-vis de CEC-ul maree pe Calea Victoriei (Bucuresti).
http://picasaweb.google.com/andreeai2007/Botezul
va pup
Roxali spune:
Sabina sper ca esti cu moral sus azi...daca nu aratale cine poarta pantaloni in casa...pai...din cauza unui baitan sa plangi.
Nana sant sigura ca nu vor mai reveni spasmele...odata cu cresterea organismul devine mult mai puternic .Nu te mai omora cu kachita , e bine de 2-3 ori...a mea de cand cu colicile face o data pe zi.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
Gabriela77 spune:
Oa, ce de-a sarbatoriti avem astazi! Sa va traisac asi sa va bucurati de ei! La multi ani pentru:
Maria Teodora de Luy
Stefan de Sim
MAria DIana de Tzuc
Mariuca de Tomasa
Eduard Stefan de Bumbitza
Robert de Laurici
Eliana de Mihastroescu
Eu nu prea mai sint pe faza cu cititul si raspunsul, dar sint totusi pe-aici.
Ca sa venim la raport, bine sanatosi, tot infundati cu toate umidificatoarele din lume...ufffff....o sa o aud si eu vreodata respirand normal??? Saptamana care a trecut a luat mai putin in greutate, dar nu e bai, sigur recuperam. In rest, bine, sanatoasa, vesela, rade, se cearta....ce mai, o dulcica!
Doamne, chiar vin sarbatorile??? Nici nu am apucat sa simt spiritul...Noi facem imediat 3 luni si mami 30. Ce varste, ce de ani....
V-am pupat cu drag, pe voi si bebelusii vostri frumosi!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Roxana_G spune:
Salut, am o zi tare nasoala. Imi vine sa plang si alta nu.
In primul rand am plecat la shopping si am lasat baiatul cu sotul, desi stiam ca e racit. Insa nu am vazut cum e, ca dimineata nu l-am mai deranjat. Numai ca am venit si l-am gasit pe cel mare zacand cu febra si copt. Imi vine sa urlu, cum am fost asa inconstienta. Acum sunt obsedata, mi se pare ca are muci si bebe. Evident ca e prea devreme sa imi dau seama ce si cum si oricum nu cred ca avea timp sa se manifeste virusul.
Ala mare zace, e bolnav rau, nici nu stiu ce sa ii mai dau. Si marti pleaca iar in Germania, asa ca se va chinui ceva cu boala.
Fie-mea nu a fost deloc cooperanta azi, doar asa e cu mama. In plus era foarte obosita si maraie de somn, insa nu o pot culca ca nu doarme bebe. La motaitul lui de pranz am stat sa ii fac mancare lui taica-sau, ca de grabita ce am fost am luat-o pe langa rotiserie si nu am oprit, asa ca am stat sa gatesc. Fata a cerut mancare nesanatoasa de la Mac, nu a mancat insa, si acasa voia papa. Asa ca pana am facut, pana am strans, baiatul era gata. Am sperat ca adoarme sigura. Asa ca am luat baiatul jos unde adormise taica-sau si m-am ales cu bombaneli ca puiul e in mare forma de tipat si vorbit pe ton rastit. Asa ca l-am dus inapoi in camera lui si evident l-a auzit Alex si s-a trezit. Deci nu dorm copiii, mie imi pica ochii.
Si acum 10 min i-am pus ser in nas, insa mi-a dat peste mana si i-am aruncat serul in ochi. Partea proasta ca nici nu a inchis ochiul si se inrosise tot. M-am speriat ingrozitor, dar vad ca nu mai are nimic.
Dar cel mai rau ma tem ca ia de la taica-sau. De Alex cu mucii si tusea ei a scapat, acum e culmea sa ia de la tati si numai din vina mea. Macar sa fi gasit ceva la Mall, dar nimic, m-am enervat. Nu gasesc blugi sa imi vina, sunt grasa ca naiba, ba au talie joasa si sunt cu sunci pe afara, ba sunt largi la spate, ba nu ma cuprind, of. Mamei i s-a facut rau exact cand sa ii iau incaltari, ca asta era intentia, sa ii iau ei cadou. Pana la urma am luat doar cadoul sotului de ziua lui, o geaca de la Lotto, nici aia pres stralucita. Dar nu gasisem nimic sa imi placa si cum asta era si ieftinuta, am luat-o si gata. Si din lipsa de imaginatie si de chef, am luat tot de acolo si o bluza pe post de Mos Niculae.
Pentru copii nu am mai luat nimic, ca ne grabeam si nu am vrut sa mai mearga Alex la locul de joaca. Nu de alta, dar cat eram la Mac la masa tocmai venise un baietel cu varicela sa intrebe daca e liber. Ma intreb daca l-au dus parintii si la locul de joaca. Lui Andrei i-am luat 2 pijamalute de la Debenhams, pentru Mos Niculae. Si cam atat. Nu am gasit pentru 6-9 luni, exact cum va spusesem si alta data. 3-6 luni ii vin fixe. La M&S nu am mai intrat ca nu mai puteam nici cu mama si nici cu fie-mea.
Daca se imbolnaveste baiatul...ce ma fac?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Luy, eu mai patesc asa cu genunchiul, e din articulatie. In tinerete aveam mari probleme, intr-a 12a nici nu mai puteam merge. Acum ma doare foarte rar. Poate e de la vreme.
Prisi, ce haioasa o fi Miruna cu picioarele, sa ii faci o poza. Asa era si Alex, vezi ca din ridicarea asta la 3 luni se rasucea deja pe burtica. La inceput le ridica sus, apoi le lasa pe parti, apoi le lasa cu avant, si uite asa a ajuns rasucita. Grasul meu e comod rau si oricum nu prea sta pe spate.
Teodora, pai eu nu il las sa planga, nu prea mai plange el ca la inceput. Mihnea e mai micut, si o saptamana conteaza, d-apoi o luna. Cand o sa se intereseze si el mai mult de ce vede sau ce e in jur, o sa mai stea si linistit.
Ana, nici eu nu agreez Cartoon, chiar voiam sa il scot. Insa se termina Minimax la 8 si e scandal si il da singura pe Cartoon. Eu as prefera sa ii pun un dvd. In fine...ai avea impresia ca Alex se uita numai la TV, de fapt nu se uita aproape deloc, dar vrea sa mearga acolo in fundal.
Care e jucaria favorita a lui Vlad?
Cecilia, Bernix te poate ajuta. Ale mele sunt gata maine. Uraaa!
Ali, multa sanatate si refacere rapida, sa nu pierzi lapticul.
Gabi, multi inainte! Sunteti niste frumoase si tu nu te gandi la varsta ca esti super tanara.
dulceturi si papanasi care aniverseaza azi o luna, 2 sau 3
Ma duc la galagiosii mei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Maria Teodora de Luy
pentru cele 3 luni
Maria Diana de Tzuc
pentru cele 2 luni
Maria de Tomasa
pentru cele 2 luni
Eduard Stefan de Bumbita
pentru cele 2 luni
Robert de Laurici
pentru cele 2 luni
Eliana de Mihastroescu
pentru prima lunita din viata ei
Multumim tuturor pentru urari. Noi am fost la biserica si l-am impartasit pe bebe, am stat si la slujba de dezlegare si m-am dus cu el sa il si binecuvanteze. Acum ma pregatesc sa ma duc la bucatarie, vreu sa fac o varza a la Cluj pt husband si inca ceva de pui pentru mine. Va doresc o zi placuta in continuare. 
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)