Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
sim_stoian spune:
Teo, tu ziceai ca ii iei lui Mihnea haine de 3 luni? Stai linistita, eu ii iau de 6, iar de cateva zile am constatat ca body-urile de 6 luni de la Z ii raman mici. Mai merg vreo 2 saptamani si gata. Trebuie sa imi fac timp sa ma duc la shopping ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
bikmaria spune:
ROXANA
o mamica tare suparata .Sa speram ca bb Andrei nu a luat raceala de la tatal lui nu o fi
asa de negru ,nu te mai invinovati
.iti urez o seara buna !!!
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
sim_stoian spune:
Rox, poate totusi nu ia virusul. Daca tati a pastrat distanta regulamentara sunt sanse sa scape fara boala. Ce bine ca sunt gata calendarele. Eu inca il mai astept pe fotograful minune, vad ca in fiecare zi gaseste cate o scuza. Dar daca si azi ii spune vreo perluta sotului, il sun eu maine...
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
bikmaria spune:
SIM,LUY ,am citit cap65 si 66 de la odisee ,ce zarva mare ,naste SIM ,naste LUY,ce calme erati voi ,calculate,pana sa va luati bagajelul ati mai intat la fete si apoi a-ti plecat sa va intalniti bb .Chiar daca SIM a plecat prima ,LUY i-a luat-o inainte MARIA TEODORA a iesit prima la11-51,STEFANUT ,mai grasut s-a lasat asteptat mai mult (sau TUTU),din cate imi aduc eu amine ,a venit si el la intalnirea cu mami lui la 15-22.SA VA TRAIASCA MAMICI !
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
Am mai observat ca vreo trei capitole 65,66.67. au avut cate 30 sau chiar33 pagini

prisi spune:
buna,
noi am fost prin Plazza azi sa platim facturile si sa-mi cumpar niste cizme, dar nu am gasit ce vroiam eu asa ca mai caut, erau unele care mi-au placut dar erau fff scumpe...
mi-am luat in schimb un sarafan de raiat de care sunt super incantata ![]()
am cautat si pentru Miru niste salopete de casa din alea cu capse intre picioare, dar nu am gasit decat la MCare si erau 3 la 150ron, mult, la Debenhams sun 2 la 50 si la piciul la fel, asa ca maine iar avem zi de shoping, oricum trebuie sa facem si aprovizionarea ca noi nu mai mergem in supermarket in weekend ca ne umplem de spume, lunea pe la pranz e asa liber
eu deja mi-am facut lista si pentru sarbatori...cumpar tot din timp...asa am facut si anul trecut si a fost super, daca am mai avut nevoie de ceva maruntisuri am luat de la magazinele din zona
P.S. pt tatici am vazut la Springfield niste camasi casual frumoase si nu scumpe si niste pulovere, cred ca de acolo o sa vina mosul ![]()
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
slippers76 spune:
Roxali 
, sper ca esti mai bine acum. Sanatate multa!
Rox, of! Asta e una din zilele alea... Si eu am stat cu bebe si eram cobza si n-a luat nimic. Si inca inainte de vaccin. Andrei e vaccinat acum, si parca tot cu Infanrix hexa. Poate o fi facut niscaiva anticorpi. Tinem pumnii sa nu fie nimic. Cu televizorul, asa e si la noi. Ai impresia ca nici nu exista pentru ea, dar dupa juma' de ora imi recita toate reclamele. Acu ceva zile chiar m-am enervat rau. Ma intrebai de jucaria lui Vlad: e un catel de plastic de la chicco, cu snuruletz, care canta si da din urechi, si mai si falfaie pleopele ca o primadona. E haios, iar Vlad e topit dupa el.
Prisi, sa porti cu placere sarafanul.
Sim, inca o data, sa-ti traiasca flacaul, s-a facut mare, sa-l manance mama! Hi,, hi, si pe noi ne cam jeneaza body-urile de 6 luni...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Rox, tu spuneai ca Andrei prinde jucarelele cu manutza. Esti sigura ca nu o face intentionat? Ca Vlad sigur o face cu intentie, mai mult, se enerveaza daca nu reuseste sa le prinda, sau nu reuseste sa le duca la gura, ca sunt legate. Tot incerc sa-l filmez, dar cum vede camera, cum lasa joaca si devine serios. Nu reusesc nici cum sa-l prind in flagrant.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
cecilia L spune:
Roxana
, o sa vb cu Bernix.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12
cecilia L spune:
Am pus poze noi cu baiatul meu, offff ce mandra sunt de el.
Acum doarme, dar si cand s-o trezi sa vedeti fomist, doarme de la 3.30
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://community.webshots.com/album/561560588jQEkXD?start=0