Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

'Neata, fetelor!
Am citit in urma numai stiri bune de la mamicile cu bebici care au fost bolnaviori! Bravo! De astea imi place sa citesc. Sa ramaneti sanatosi, sa nu va mai inbolnaviti!

LA MULTI ANI si tuturor sarbatoritilor de azi, sa fiti cuminti, destepti si sanatosi, sa va bucurati parintii care va iubesc atat de mult!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Maria Teodora de Luy
Stefan de Sim
MAria DIana de Tzuc
Mariuca de Tomasa
Eduard Stefan de Bumbitza
Robert de Laurici
Eliana de Mihastroescu

Uau, cati bebei avem de sarbatorit! Mandre mamici, sa va traiasca puii!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Rox, eu am in casa doar Hermozon si de-aia intrebam. DIn pacate nu mai am prospectul.
Cam atat, ca de scos afara nu l-am scos pe Andrei ptr ca au fost -2 grade azi. Poate maine se mai incalzeste.

Nanita draga, uite ce scrie pe prospectul de la Hemorzon:
"Deoarece nu se cunoaste daca substantele active se excreta in laptele matern dupa aplicarea locala a produsului, administrarea in perioada de alaptare se va face dupa evaluarea raportului beneficiu terapeutic matern/risc potential la sugar."

Cat priveste scosul afara iarna, eu am mai scris o data ca e ok daca bebe e scos pana la -10, atata timp cat e corespunzator imbracat. Asa incat plimbare placuta!

Fug acum, ca nu mai sta linistit cacaciosul mic!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Hai ca facuram si noi ochi. Vad ca n-ati prea avut somn aseara.

Sim, Rox, la noi piesa de rezistenta sunt iga , uga si ue. Se distreaza singur cand se aude. Si Vlad tipa, mai ales cand nu-i convine ceva. Ne cearta. Ieri de exemplu, eram in mijlocul unei conversatii si am uitat sa mai trag de snurul jucariei lui favorite, si m-a certat de era sa sar de pe canapea.

Rox, la noi cel putin se pune problema numai de reclame autohtone, ca la Cartoon nu-i dau voie sa se uite. Mi se par prea aiurea desenele. Miruna serveste doar Minimax.

Sabina, cred ca poneii astia sunt "boala" tuturor fetitelor la ora asta. Sincer, eu una consider reclamele astea nenorocite spalare de creieri. Am incercat sa o despart de televizor dar tot mai "prinde" cate ceva. N-avem ce face.

Betty, si la noi a fost monopolizat televizorul aseara, ca s-a uitat tati la meci. N-am vazut emisiunea.

Andreeaiosif, sunteti niste frumosi toti! La ce biserica ati facut botezul?

Mergi la inceput

Prisi, sa vezi ce e la noi cand vin finutzii mei. Doua zile imi ia sa strang, si tot mai gasesc jucarii aruncate dupa te miri ce calorifer, chiuveta sau alte locuri inaccesibile. Dar e o veselie! Cred ca e tare dulce gandacica ta cu piciorusele in sus!

Valentina, nici eu nu-l decalotez. Il spal usurel la baita si atat. Si nu avem probleme. Urineaza normal.

Diwana, ai fost super haioasa. Asta e, trebuie sa invatam limbajul bebelusilor. Fi-mea incerca acum vreo doua zile sa ma "invete" cum vorbeste Vlad. Cred ca o sa iau ceva lectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

MARIA de tomasa
MARIA-DIANA de tzuc
MARIA-TEODORA de luy
ELIANA de mihaStroescu
STEFAN de sim_Stoian
EDUARD-STEFAN de bumbita
ROBERT de laurici_27

sa cresteti mari,frumosi si sanatosi

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

LA MULTI ANI!!!! micutilor sarbatoriti azi, sa va dea Dumnezeu sanatate, bucurii si multe impliniri!

s] MARIA de Tomasa
MARIA-DIANA de Tzuc
MARIA-TEODORA de Luy
ELIANA de MihaStroescu
STEFAN de Sim_Stoian
EDUARD-STEFAN de Bumbita
ROBERT de Laurici_27

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna ziua ca dimineata nu mai este.

pentru toti sau toate sarbatoritii de azi, chiar daca le-am mai urat odata aseara.

Am si eu o intrebare, cu cine tb sa vorbesc pentru calendar????????Ne-am trezit si noi acum, o sa le facem cadou de Mos Craciun bunicilor.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi, pag 2
http://community.webshots.com/album/561471450ZStETj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

buna fetelor,

La multi ani! tuturor sarbatoritilor de astazi

As dori si eu parola de la mail-ul comun ca sa-i pun si eu cantecele la printesa mea: alincostinas@yahoo.com
la mamici si bebici

Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

si din partea mea tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei de astazi.

Mai intreb o data ca nu stiu daca ati citit: Scriati de un siropel romanesc cu calciu. E vorba de Cipcal? Eu am cumparat dar inca nu-mi vine sa-l dau pentru ca nu inteleg de ce unii medici recomanda suplimentul de calciu iar altii nu. In functie de ce prescriu ei calciu?

Sabina, mi-a venit o idee si cred ca doar tu ma poti ajuta. Se intampla sa ai partituri de pian cu cantecele pentru copilasi?

Andreea, de Vladimir Constantin

Mergi la inceput