Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 7
myral spune:
Si eu pe aici cand se da stingerea
, inca nu am adormit dar mai avem putin(sper ca noi de la 7, 8 dimineata nu mai dormim si ne mai trezim si noaptea).Numai vesti bune azi Alinush, Nana si Andreea ma bucur pt voi si bebelusii vostri. Betty sper ca si la tine sa fie doar tresariri normale ale lui Mario.Am vazut si poze de Ebonee
, Miruna
si Vladutz
.Si daca ma suna si pe mine Basescu trebuie sa ma duc la vot, nuuuu?
Noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
bikmaria spune:
SABINA ,bine ca ti-a trecut supararea ,e si basescu bun la ceva ,am impresia ca dupa ce va sunat ,te-ai oprit din bocit
,daca a reusit sa te binedispuna promit ca ma duc la vot![]()
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Sabina spune:
Maria, hai ca esti super dulce :))) 
si nu tre sa te duci la vot,ca nici eu nu cred ca ma duc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
bikmaria spune:
A deci chiar de la el ti s-a tras ,pai atunci chiar ma duc
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
andreea,alinus,nana ,chiar era nevoie de vestile bune pe care le-ati adus .Sa va bucurati de bebei vostri frumosi si sanatosi si nimic sa nu va mai strice clipele de bucurie si incredere pe care le traiti acum cand va stiti puiutii bine 

pt 

frumosi si

pt mamicile lor
bikmaria spune:
quote:sim nu crezi ca e cam tarziu ?daca nu mai ai timp de cumparaturi?
Originally posted by sim_stoian
Eu ma retrag, ma duc sa imi rasfoiesc revistele cu mancaruri sa vad ce pregatesc de Craciun si Anul Nou. Noapte buna!
Sim, mami deStefan (25.08.2007)

bikmaria spune:
ROXANA ce faci mamico?
bikmaria spune:
asa imi trebui daca am fost la petrecere ,acum bantui singura pe aici

Roxana_G spune:
Aici sunt. Problema e ca domnisoara mea sta sa vada si un Tom si Jerry si azi a cam fost decalat programul la Cartoon. Pana m-am spalat, pana am deschis, pana am vazut subiecte active, deja m-ai dat la disparuti. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
sunt aici, sunt aici!!!! convertesc melodiile si le postez mintenas...
Micul Yannis creste mare