Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
diwana spune:
Alinush, Nana, Andreea, super vesti. Nana tin pumnii sa fie totul bine de acum inainte.
bebicii.
Diwana si pitic Rares
bikmaria spune:
ma chinui si eu sa pu niste poze
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
quote:nu te-am dat la disparuti ,ca stiam ca asta e ora ta ,parca ai fi de fier.Nu ma mira sa-mi spui ca mai ai ceva de facut pana ce te bagi la somn.Ai terminat calendarele?
Originally posted by Roxana_G
Aici sunt. Problema e ca domnisoara mea sta sa vada si un Tom si Jerry si azi a cam fost decalat programul la Cartoon. Pana m-am spalat, pana am deschis, pana am vazut subiecte active, deja m-ai dat la disparuti.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
diwana spune:
Sper ca piticul meu nu are si el candida pe limbutza, sau si mai rau pe gat, si de aia sa faca figuri la papa. Si aseara si in seara asta a plans cand ii bagam biberonul in guritza. Suzi mmmmmm, bibe bleaahhh. Daca se repeta episodul o sa merg cu el la dr. sa vedem daca nu-l deranjeaza ceva. Offf, ce m-am suparat!
. N-am observat sa-i fie alba limbutza, o sa ma uit cu atentie cand se trezeste. Sunt suparata!
Diwana si pitic Rares
Roxana_G spune:
Sabina,
noroc ca am numai mobil, ca altfel poate primeam si eu invitatie speciala de la Basescu. Nu ca m-as duce. Iar tu, nu te mai necaji pentru tineretul avantat din casa
, este varsta, si se mai intampla. Dupa ce ti-am povestit despre mine l-ai schimba pe adolescentul vostru cu mine in adolescenta? Io zic ca nu, asa ca da-o incolo de geanta, ia-o inapoi cand o prinzi la el si nu mai plange. 
Alinus, Nana si Andreea, felicitari pentru vestile bune, ma bucur nespus sa aud de bine.
Danielle, pupam Ebonee cea dulce si vesela. Sa nu te superi pe mine, dar tot o chinui cu manusile alea? In alta ordine de idei, ma bucur ca am fost utila cu sugestiile de cadouri. Apoi cand ma decid si pentru Craciun o sa postez ca poate o sa fiu utila si atunci.
Anaapropos, uitasem sa iti spun, Miruna chiar pare ingeras in poze. Ca si zuza mea uneori...numai ca in realitate e uragan.
Cecilia, pai atunci iti mai dau detalii. Fie-mea e innebunita dupa caii aia My Pony, daca asa e si finuta, ai o gama foarte mare de produse, dar cam scumpute. Mai era o casuta cu piticii si Alba ca zapada, cred ca la un milion. Acum depinde de buget. Puzzle cu 24 de piese pot face si la 3-4 ani, si sunt cateva de la D Toys dragutele. Poti sa le mai iei cate un dvd daca au cum sa le vada acasa. Se gasesc filmele Disney originale dublate in romana - Cartea junglei e super. Pentru finuta merge si Anastasia. Le mai poti lua trenulete din gama aceea cu Thomas, noi avem multe si de aceea nu m-am mai uitat la ele. Carticele cu autocolante cu povesti ar mai fi o varianta, ceva de construit - dar aici depinde de copil. De fapt totul depinde de copil, nu toti agreeaza aceleasi jucarii si nu au aceleasi preferinte, eu m-am orientat dupa zapacita mea.
Rox ,
Poze
bikmaria spune:
diwana
,asteapta intai sa-l vada medicul ,poate nu e nimic,si piticuta mea mai face figuri la bibe si nu are nimic pe limbuta![]()
Roxana_G spune:
Maria, am terminat in sfarsit calendarele. Azi nu mai fac nimic. Imi astept sotul care promisese ca ajunge cel tarziu la 12. Ce sa zic...asta e ora mea. Imi e somn, insa am nevoie sa mai stau si eu linistita cand culc copiii si cam asa ma relaxez eu. Mai ales cand sunt singura. Dar cum sunt singura nu prea am alternativa, mai ales ca nu imi place nimic din ce e la TV. In fine...ma batea gandul sa misun prin baia in care am ascuns maldarele de cadouri, dar ma abtin totusi ca poate se mai trezeste Alex si vine dupa mine si ma prinde in flagrant.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Eu am observat ca Andrei are limbuta usor alba, si ce e drept cam face figuri la mancare de 2 zile, dar nu stiu daca sa dau vina pe candida. Pentru ca asa este mereu si a mancat si 6 mese de 200 ml. Nu stiu ce a avut azi. Febra nu are. Il mai las...o avea si el toane.
Rox ,
Poze
bikmaria spune:
parca ti-a mai descoperit ceva cadouri?
bikmaria spune:
mananca 1.2l lapte pe zi?SUPER
A mea nu papa mai mult de 700-max750ml pe zi