Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Da, a descoperit cadoul pentru Andrei. Asa ca am fost nevoita sa il schimb pe al lui.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bikmaria

mananca 1.2l lapte pe zi?SUPER
A mea nu papa mai mult de 700-max750ml pe zi

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Nuuu, ocazional a mancat atat. Dar minim 900 ml tot papa. Insa tine cont ca are 7 kile jumate (avea 7.1 acum 2 saptamani).

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana mie nu mi se pare ca o chinui cu manusile,ba din contra,daca i le dau jos i se racesc manutzele imediat si tine pumnutzul strans de reci ce ii sunt.mii mila de ea cand ii sunt asa reci.in timpul zilei o mai las fara dar noaptea i le pun mereu.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

[quote]Originally posted by Roxana_G

Da, a descoperit cadoul pentru Andrei. Asa ca am fost nevoita sa il schimb pe al lui.

Rox ,

Poze
[/qote]pai vezi,asa ca fi cu bagare de seama ,ca poate mai cumperi vreun rand de cadouri ,daca ai prin preajma pe micuta detectiva

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danielle02

roxana mie nu mi se pare ca o chinui cu manusile,ba din contra,daca i le dau jos i se racesc manutzele imediat si tine pumnutzul strans de reci ce ii sunt.mii mila de ea cand ii sunt asa reci.in timpul zilei o mai las fara dar noaptea i le pun mereu.

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Am zis si eu, ma gandeam ca le place si lor sa se simta mai liberi. Macar asa nu isi suge pumnul, ca al meu isi indeasa degetele pana in gat si apoi tuseste. Maini reci avea si Alex, grasutul pare ca e caldut mai mereu, rar se raceste asa. Insa am lasat-o in pace cu manutele reci. Poate la voi totusi o fi mai racoare.

Apropos de racoare, la noi in casa e mai mereu coacere de cald, v-am mai zis ca la Andrei e cea mai rece camera si tin sauna in rest ca sa fie ok la el. Buuun...si a venit factura de gaze, al meu cica suntem campioni la consum, parca am fi consumatori industriali. Asa ca de azi las mai moale centrala si am imbracat baiatul cu salopeta peste body.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

un omulet cu greutate ,micutul tau ANDREI

Mergi la inceput

Maria, sper sa nu mai descopere nimic, ca am dat o avere pe ceea ce am luat. Nu am luat chestii foarte scumpe, tocmai de aceea am mers la Selgros ca acolo se gasesc lucruri rezonabile. Insa castelul ala cu cai a fost un pic peste un milion si nu imi permit sa mai dau inca o data atatia bani pe cadou. Puzzle si ce am mai luat mai sunt si ales tot atat. Deci mai bine tin inchise usile. Ma bate gandul sa incui usa de la baia aia cu cheia ca sa fiu sigura.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bikmaria

un omulet cu greutate ,micutul tau ANDREI

Daaa, am o silfida si un grasomeg.

Te rog, da-mi idei de cadouri (jucarii) pentru baietel de 8 ani. Ma rog, deja i-am luat ceva insa nu sunt sigura ca am ales bine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Pai e bine daca te bate gandul ,dute repede si incuie usa ,ca nu se stie niciodata ce cauta frumusica ta pe acolo ,si te-ai scos

Mergi la inceput

pai la 8 ani stiu si eu,cred ca ii incanta jocuri pe calculator ,nu prea mai stiu ,silfidul meu are 12 ani ,iar finuti 5si3ani

Mergi la inceput