Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Am ramas numai noi patru? (Roxana, Maria, Danielle)? Ce bine papa puii vostri, Roxana si Maria. Bine, la 'micul' Andrei nu ma surprinde. Si Rares manca bine, chiar prea bine, pana inainte de a implini 2 luni. Manca 100 ml, la fiecare 2 ore, 2 ore jumate, si asta proape de la inceput. Acum mananca 110 la 3-4 ore. Mananca mai rar, dar fara sa-si fi crescut cu semnificativ cantitatea de lapte.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

a mi-am adus aminte eu i-am luat cred la 8 sau la 9 un puzzle ,cu vreo 300 piese ,stiu ca a fost foarte incantat ,se gasesc cu tot felul de imagini ,si sunt unele fosforescente ,care stiu ca-i placeau lui Alex

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, usa e incuiata.

Stiu si eu ca jocurile pe calculator sunt favoritele lor, insa el nu are calculator pentru ca parintii nu ii dau voie. Si chiar daca i-ar lua - el asta le-a cerut de ziua lui - cred ca ma omoara nasii daca ma prind cu vreun joculet. Anul trecut i-am luat darts si cred ca am primit reprosuri, la fel i-am mai luat pistolul ala din Piratii din Caraibe si tot asa am picat prost. Deci...

Anul asta am fost pasnica, i-am luat un lego mai sofisticat, un aparat de vazut desene animate (din cel care se roteste), un set de detectivi, un puzzle mare si un scrabble. Ma rog...pentru mosi si pentru ziua lui. Sper sa fie ok.

Dispar putin, ma duc sa sterilizez biberoane. Daca nu te mai gasesc, iti zic de pe acum noapte buna.

Noapte buna si linistita tuturor si weekend placut!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mama ce de mai scrieti fraticaaaaa...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Diwana, pai 110 ml la 3 ore inseamna tot vreo 750 pe zi, nu? Si nu e bine asa? E normaaaal.

Annisia, pai hai nenica, spune-ne ceva. Ca iti ducem dorul, lipsesti uneori cu zilele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Mai nu ma culc mai astept poate ma suna si pe mine BASESCU ,ce numai pe sabina ?ce eu nu sunt cetatean cu drept de vot?hi,hi,hi

BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze

Mergi la inceput

Ar cam trebui sa ma pregatesc sa-i gatesc lui rares, dar mi-e putintica lene. Il ascult mai bine cum trage partzuri in somn. Ce chestie! Cum ne bucuram acum pt. fiecare ragait, kk sau partz, pt. ca mai tarziu sa-i invatam ca nu-i frumos sa faca asa oriunde si oricand. Sau eu cel putin ma bucur, si-l felicit.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diwana

Am ramas numai noi patru? (Roxana, Maria, Danielle)? Ce bine papa puii vostri, Roxana si Maria. Bine, la 'micul' Andrei nu ma surprinde. Si Rares manca bine, chiar prea bine, pana inainte de a implini 2 luni. Manca 100 ml, la fiecare 2 ore, 2 ore jumate, si asta proape de la inceput. Acum mananca 110 la 3-4 ore. Mananca mai rar, dar fara sa-si fi crescut cu semnificativ cantitatea de lapte.

Diwana si pitic Rares

teodora papa 150ml la 4h cinci mese pe zi ,dar se intampla sa mai lase in bibe .cred ca si piticul RARES papa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ati vazutara costumasele alea de craciunei din Carrefour? Sunt excelente, ca tot intrebati ce sa le luati bebicilor cadou...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Pai da, dar fac comparatie cu before Stii tu: before and after. Mi se pare ca ar trebui sa manance mai mult acum cand e mai maricel. Bine, nu ma stresez cu greutatea, mi-e doar sa nu il deranjeze ceva si sa nu-mi dau seama. Sanatosi sa fim.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput