Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
sim_stoian spune:
Sabinelu, tocmai am mesterit niste CD-uri cand am fost la mama. ![]()
Mai e un program pe care il foloseam, Audio Catalyst, dar e mai simplu cu Media Playerul.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
aniast72 spune:
Am venit si noi de la doctor din Bucuresti (mai devreme, nu acum ...evident
) si avem vesti bune.
Piciorusele sunt in regula, nu au nimic iar varicocelul este de fapt un hidrocel care se va resorbi. Am fost la doctorita Daniela Ciotlos de la Grigore Alexandrescu, a fost tare dragutza si mi-a spus raspicat ca totul e in regula.
Va multumesc tare mult pentru suport.
Pupici si noapte buna...eu o sa o am cu siguranta.
Andreea,
de Vladimir Constantin
sim_stoian spune:
Nu click dreapta, trebuie sa ai o optiune de Rip sus, dai click pe ea si apoi selectezi fisierele pe care vrei sa le transformi. Dar asta e valabil la versiunile mai noi de Media Player.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Sabina spune:
asa deci Sim:))
m-am uitat acuma in WMP, apesi pe rip[ si-ti apar niste chestii, prima e format, apesi pe ea, si la coada zice mp3.
tre sa ai cd-ul bagat, evident.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
sim_stoian spune:
Uite aici niste instructiuni:
http://portables.about.com/od/mp3players/ht/howtoripCDWMP10.htm
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Sabina spune:
Andreea, vazusi??
hehehe, io ti-am zis ca tre sa vii la Bucuresti!!!
numa vesti bune azi, brava !
gagici, pe voi v-a sunat Basescu?
ca pe noi ne-a sunat:)))
raspunde sotu, si era o banda cu Basescu care ne invita sa mergem la vot.
cand il intreb cine era, el serafic: Traian Basescu!
LOOl
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by betty78quote:
Originally posted by danielle02
betty te-am admirat in poze,ce super bine arati si ce slabutza esti,nu ai pic de burta.cum ai facut?ai tinut cura de slabire?
Daniellede Ebonee (02/10/2007)
pozici
multumesc mult, dar am inca 8 kg in plus si burta am....dar evit sa port blugi ca sa nu se vada burta atarnanda. Chiar acum cateva zile imi facu sotu un compliment: ce mamica frumoasa cu burtica avem? - vorbea cu Mario
Betty78de
Mario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
degeaba zici,ca arati beton,nu am vazut pic de burta la tine,daca mai slabesti 8 kg. te usuci cu totul
imi place tare mult si poza aceea cand alaptai micutul si nu aveai haine,eu nu indraznesc sa ma arat la domnul meu fara haine,m-a facut o data Natasha (cica arat ca o rusoaica de aia grasa)
deh...s-au dus vremurile bune...
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
sim_stoian spune:
Eu ma retrag, ma duc sa imi rasfoiesc revistele cu mancaruri sa vad ce pregatesc de Craciun si Anul Nou. Noapte buna!
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
danielle02 spune:
noapte buna mamicutze frumose si bebelushi superbi.sa aveti o noapte linistita.
sabina
sper ca ti-a trecut supararea.
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
Sabina spune:
hihihi, mi-a trecut supararea, dar am blocat usa la intrare, si cand vine juniorul va trebui sa sune, si o sa-l astepatm sotul si cu mine in fata usii, sa vedem pe unde mai scoate camasa cu minciunile ![]()
(totusi, la 20 de ani si mai vrea sa se si insoare ,ar trebui mai mult creier. nu de alta, da cere domne cateva sute de-o geanta daca esti in pana, ce Dumnezeu,ca n-a existat sa nu i se dea, ba din contra !!)
Sabina,
bb Gheo