***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna,fetelor!
In primul rand:

Rares si Florin Alexandru

Noi am fost iarasi in deplasare,la Pitesti, sa mai luam una ,alta pt casa,pt noi,da' am sfarsit prin ai cumpara tot lui Ducu diverse lucruri.Asa se intampla de fiecare data cand mergem la cumparaturi,ca ,deh, nu ne putem abtine.

Motannel, multa sanatate Teodorei si un de la Ducu pt ea!
Tu vrei s-o dezveti de dormitul cu tine,eu azi am hotarat ca o sa dorm cu Ducu de acum inainte.Se pare ca numai asa ne putem odihni... toti trei!Nu stiu daca e bine sau rau,dar mi se rupe sufletul cand se trezeste noaptea si ma apuca strans de mana ca sa nu mai plec.Sotul zice ca o sa doarma si singur destul timp.

Carstea, eu SIGUR nu voi aparea cu burta!

Moko, m-am mai linistit cu imbracatul dupa ce ai spus tu cum il imbraci pe Stefanut.Si mie imi spune lumea ca tin copilul dezbracat Si de cate ori am fost cu el la plimbare in oras(eu stau la 5 km de C de Arges),se oripila lumea ca nu are caciula;ca si eu cam tot asa peste 10-12 grade,depinde si de vant, nu-i dau caciula.
Am votat Stefanutu.

Hmm,Ella, si eu am crezut mult timp asta,da' m-a trezit sotu' la realitate, intr-un tarziu si acum incerc sa ma obisnuiesc cu ideea: nimic din ce-a fost nu va mai fi!
Felicitam Bobytza pt mersul de-a busilea!

Pepsi, deci exista si cu Mos Craciun?Eu n-am gasit inca si nici BE Neptun,ci doar Galileo,Dolittle,Noah,MacDonald;mai caut..
Cred ca e tare bine la aquababy!Ii place lui David,nu?

Liviana, merci de raspuns!Am vrut sa-i comand aseara niste pijamale si hainute de casa,da' nu prea am gasit masura lui,asa ca i-am luat azi din magazin.

Hai,mai Ancamari, ca e bine Petitul! E voinic!Acu' nu stiu,da' mie din poze asa mi se arata ca seamana cu tine.Ar fi bine sa pui niste poze de-ale voastre, sa vedem exact
Nici Ducu nu se ridica singur in fundulet si e mai mic cu o zi fata de Petit
Noi am coborat la nivelul inferior de vro 2 saptamani ca se prindea cu mana de margine si se ridica asa ,de jumate.
1.il cam strang,ce e drept, de picior,da'reusesc pana la urma
2.eu am luat din acela care se ataseaza de masa,din motive de spatiu si fiindca e usor de luat in deplasare

tare, asta cu vaca cunoscuta,Graviduta!Am mai auzit-o si pe aici!

Florentina, de ce nu conopida,ca io tocmai vroiam sa-i adaug in supa?

Gabi, l-am votat pe micutul Albert.

Vali, super dragut Andrei!Asa ii face si Ducu soacra-mii cand o prinde!

An@, si eu ii dau banana,dar nu i-am scos niciodata miezul.

Kay, multa sanatate si bafta!

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

mica, eu fierb un morcov, un pastarnac si 1/2 dovlecel. le pasez si imi ajung pt 2 mese (2 zile). piureul asta il amestec cu putin iaurt. dovlecelul taiat nu se inegreste. tai partea care se ofileste si restul il folosesti. daca e prea mic atunci il pui pe tot la fiert.
ce-o fi pe kay, sarmana. sa ii ajute dumnezeu soniei, acum in prag de craciun!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Bravo, Sonia!!!!

Fetelor, intrebare: cam la cat timp se poate manifesta alergia la portocala (daca exista)?

Ramona, acum am eu o rugaminte la tine: poti sa masori combinezonul lui Razvan de la umar pana jos? M-am hotarat sa-i iau si eu Marei, tot 74.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor multumim pt voturi ckistina, moko, didialex ( pt intentie), monicoasa ( da, il tine bine, desi el singur nu sta in fundulet), lauradi
am o problema: mi s-a parut de vreo saptamana ca toracele lui Albert s-a cam "labartat" si mi-a confirmat si medicul de familie ca e "evazat". Pediatra trebuia sa vina azi dar m-a anuntat ca vine luni. Asa ca te intreb andrada ( pediatrul nostru de serviciu) ce parere ai si ce ar trebui sa-i dau? Sa-i dau oare trei picaturi de vigantol in loc de doua sau sa-i dau calciu? Fontanela e f. f. mica ( dar el a avut-o mica inca de la nastere). Of, scapi de una si dai de alta

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Ancamari,
eu tocmai am "realizat" raspunsurile la cele 2 intrebari ale tale!

1. taiam unghiile copilului la picioare cand dormea bine (seara). La maini le tai mai usor, cu forfecutza de unghii chiar si cand e treaz(DidiAlex!. Dar m-a pocnit odata sa i le tai si peste zi, cand ii facea taica-su masaj la talpi, mergea Mozart, noi vorbeam, copilu' era relaxat, da' avea niste unghiiiiiiiiii...si mi-a casunat pe ele...iau unghiera, tai una, doua...dar ce crezi? el s-a miscat ...si harsti! i-am taiat buricul unui degetel de la picioare...

A facut doar "au" dar i-a curs sange garla, am vrut sa-l duc la cusut, dar la maciulia aia de chibrit ce sa cosi??? Asa ca l-am tinut cu piciorul in sus pana i s-a oprit sangele... Acum e bine, dar are niste gherutze...Eu nu i le mai tai, am zis! Sa si le ascuta sigur pe parchet, ca pisicile, ca mie-mi creste tensiunea numai cand imi amintesc. Sa nu-ti zic cat am plans...

2. Scaun am luat inainte de a pleca, dupa ce m-am perindat prin taote magazinele posibile (Paflo, sper ca Sofiutza e mai bine si netul tau nu mai face figuri). E www.pegperego.com/page.php?sid=7ddcb0286b0555f749c6ca8142c247b0&pageid=IJVNL001&idf=03&idp=0000000156&cl=N" target="_blank">asta.

Mi-ar fi placut Fisher price Rainforest, ca am si bouncer, e misto colorat, si-ti mai da si o jucarie Toate mamicile il lauda, vezi review-uri pe amazon. Dar la noi nu se comercializeaza.

Pe urma am vrut Chicco Polly, sunt mare fan de el, dar nu aveau pe stoc decat cu floricele s mie mi-a trebuit in ziua aia si gata.

Pana la urma l-am luat pe ala din poza fiindca avea cea mai solida baza din toate modelele (+ reclama "cel mai premiat scaun din lume") , ori al nostru copil are Duracell la picioare si maini si mi-e teama ca zboara din el .

Pe langa o baza solida, pentru mine a fost important sa aiba:
- roti (cu blocaj, sa n-o ia cupilu' la vale)
- inaltime reglabila
- sa se lase pe spate
- sa aibe huse confortabile si usor de spalat (la cata mancare ajunge pe el...). Daca se poate - sa se dea jos se spele si hamurile!!
- sa aiba masutza dubla (partea de mancat care se inlatura si dedesubt ramane masuta de joaca, colorat etc.
- sa aiba hamuri serioase de prindere dar si de scos usor
- "opritor" intre picioare
- suport de pus picioarele (talpile)
- sa fie compact in caz ca nu vrei sa-l tii mereu deschis (asta al meu se pliaza fantastic, n-arata in poza...)

Polly avea si o masutza pe un picior, unde sa-si tina mama mancarea departe de mainile lui bb si avea si o plasa pentru jucarii, dar vanzatoarea mi-a zis ca daca vrem sa-l strangem mereu, oricum nu vom pune jucarii acolo - she was right...

Sigur ca mai sunt criterii, depinde ce faci cu el - de ex eu n-o sa-l transport, dar e ca si cu caruciorul = incape in portbagaj? Mai sunt si modele care se infileteaza la masa, n-au picioare, nu stiu daca ai vazut din alea.

Ultimul argument pentru mine a fost ca arata "pufos", ori mie imi plac chestiile in care pot sa ma tolanesc Pe criteriile astea l-am luat eu, i-am facut si poze lui Elias in el dar n-am apucat sa le incarc inainte de a pleca. O sa le pun luni.

Morala: nu faceti ca mine la punctul 1 iar la punctul 2 - succes la cuparaturi

Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Va urez un wk placut, calduros si dulce in sanul familiei!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Graviduta, intru pe fuga. acum am ajuns acasa. Am trecut inainte pe la copil (e la bunica) si am lasat combinezonul acolo. Nu am cum sa-l masor. Ideea e ca grasuletele meu are 70cm si 8 kg si mai bine ii luam de 81 cm. E exact cum am spus, conteaza foarte mult si greutatea. O sa-i vina combinezonul o luna, maxim doua, asa prevad eu. Masura 74 pe care am luat-o pentru razvan ar fi super buna pt un copil de 7 kg, cam asa.

Revin, va pup si la multi ani pt sarbatoritii zilei.

si si pentru sonia si mamica ei.

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Am reusit si eu sa citesc tot,k de dimineata tot incerc. Carstea,Liviana,Kid,Alynta,Moko,Didi,Moni-k,Florentina,Vali,Ckristina,Gabiu,Mica,Ancamari,Lauradi -multumim din suflet pt urari.Azi Alex a fost mai vesel k niciodata.Poate si pt ca l-a luat toata lumea la pupat si plimbat in brate.
Am primit ieri un wrap,dar dupa tipetele piticului nu cred ca-l mai pun .Liviana-multumesc mult oricum pt oferta .

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

LA MULTI ANI !
Rares de Cristinamaria
Florin Alexandru de Ankaa

Intru si eu sa va urez weekend placut ! Ieri a nins si la mine, dar nu s-a pus zapada. Acum e soare, dar e frig, stam in casa azi ! Vreau sa ma uit si eu la un film, Ocean's Thirteen, sper sa reusesc, Nicole se joaca pe covor...

Despre Revelion, noi speram sa vina verisoara mea din Romania, cu familia, asa ca vom sta acasa si vom povesti, minca si bea ... eu mai putin ...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Gabiu, ca sa nu mai astepti atat, i-am intrebat pe cei de la bebelusul tau despre fotoliul Moovy si uite ce mi-au raspuns copy-paste "Husele tuturor fotoliilor auto sunt sintetice. Sunt fabricate asa datorita faptului ca se spala la masina, iar husele din bumbac pot intra la apa si nu s-ar mai potrivi pe fotolile auto." Sa-mi spui daca vrei sa ma mai uit dupa ceva la Bay Expo sau Kidex, ca semnez condica la amandoua. De neratat daca mergeti: concursul bebelusilor care merg de-a busilea.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput