***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

ANCAMARI-eu nu reusesc sa-i tai unghiile decat daca ii cant.Dar la maini e exagerat de greu .ELTEKA ...vai de parchet!
AN@-nici eu n-am scos semintele de la banana.
Am vazut ca vorbiti de bebe2...eu recunosc ca mi-as dori pt ca nici nasterea nu mi s-a parut f grea,dar perioada de stat in spital si cea de dupa mi-au cam taiat elanul.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

In primul rand felicitari Soniutei si multa bafta la operatie, Kay, sper sa fie totul ok!

Elteka, Ankaa, Lauradi - Multumesc pentru raspunsurile primite, sunteti super!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

graviduta, multumesc. Daca nu uiti, uita-te care scaune au materialul mai bun ( gen plus foarte fin sau ceva in care nu transpira). Vazusem in carrefour un scaun de la primii pasi cu material plusat fin dar era pt copii marisori.
Multumesc mult

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

FETELOR CARE ATI LUAT PAPMERS NOU?NOI AM CUMARAT AZI SI SUNT SUPER.ADICA SE MULEAZA PE CORP EXACT SI AU SCHUMBAT SI DESENUL.SA FIE DOAR O COINCIDENTA SAU SA FI SCHIMBAT EI MODELUL.NOI SUNTEM LA NUMARUL 4.
VOI ATI GASIT ASA?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ancamari mie mi-a zis dr 200 supa + 50 carne + 10 ml ulei de masline.

Week-end placut tuturor.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Mica - asa de multa carne si ulei intr-o zi? Intreb si eu miercuri. Eu pun 2 ml ulei la 1l supa pasata, dar azi am uitat sa pun.

Si eu va urez we placut, eu sunt mai lenesa in we.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

doxinu, si au si parfumat pampersii
hey, doar noi am ramas la nr 3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Waw,dragele mele,ce de urari,va multumesc mult Moko, Pepsi, Vali,Ninutza,Andrada,Liviana,ramona7,laurandi,roxicucu,ralucami,Florentina,Ckristina,Irinusha,ankaa,Mica0307,Paflo,angelabv,DidiAlex,Kid,Motannel

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

am uitat
la capitolul unghiute, operatiunea se desfasoara numai in somn, am avut cateva tentative nereusite cat era treaz si ne-am lecuit (nici macar la picioare n-am reusit, la maini nici nu mai vorbesc...)care ara treaba cu dentinox?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Nu,Mihaela,si noi tot la 3 suntem da', ma tot uit de ceva vreme la cum ii vin si am zis ca la urmatorul bax iau 4.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput