***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)
Raspunsuri - Pagina 13
ancamari spune:
DidiAlex - multam, am intrat si eu pe site la Alnatura, dar nu gasesc piureuri din alea de fructe care se gasesc numai vara, eu din alea as fi vrut. Pretul e mai mic ca aici, oricum. Si nu toate borcanelele au eticheta din aia cu BIO, mai studiez, ca abia peste o saptamana pleaca sotul. Ce scump era Robert acolo, pus pe pozne! Frumos scaun, de unde l-ati luat? Poate gasesc pe la IKEA...
Mica - spor la papat supa, noi am ajuns la 240 ml dar e prea mult, eu zic ca 200 ml ii ajung, apoi se indoapa, pediatra zicea ceva de 150 ml. Acum imi papa laptopul.
Vali - si la noi e cosmar cu taiatul unghiutelor, la picioare e chiar aventura. Eu ii fac bravo! bravo! cu borcanelul gol in mana dupa ce termina de papat si el se bucura de nu mai poate. Multam fain pt raspunsuri! Pe masa de infasat se rostogoleste, de numai pe burta reusesc sa-l termin de imbracat la loc. E sucit rau Petitul asta al meu...
Moko - ce chestie ca nu ii cresccele de la picioare! Eu la maini i le tai la max. 7 zile pt ca nu reusesc mai des, dar asa e, la 3-4 zile ar trebui. Ai dreptate, si eu trebuie sa masor spatiul disponibil in bucatarie, pot sa pun scaunelul numai intr-un anume loc, ferit de curent.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
monicoasa spune:
Multumim frumos Motanell, Vali5, Ibelciug, Ramona 7, Florentina Roman, Lauradi, Ckristina pentru aprecieri in legatura cu chelia si ochisorii lui Vladut
Gabiu ma bucur ca nu a fost ceva rau cu bubitele lu' bb. L-am votat si noi, mai dar ce frumos sta el in suportul de cadita. E bun ca vreau sa cumpar si eu?
Mamici aveti grija cu DENTINOXUL, s anu le dati la bb in exces atat cat scrie in prospect ca e periculos, s-au intamplat cateva cazuri groaznice
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
DidiAlex spune:
Ella,
nu ti-as fi scris daca nu te intreba-i retoric zilele trecute cum de Radoi...e legat de cazul aparut in ziar. Acu, suntem toate mamici, cand vb despre el in sarcina, de Radoi, nu mi-am permis sa te agit.
Trebuie sa precizez ca nu il cunosc pe Radoi, nu am nici o parere pro sau contra asupra acestui om, nu am facut decat sa dau un fel de copy-paste aici. nici nu stiu daca fac bine?! Si mai fac o paranteza.
Am nascut in ro cu un dr, pe care, pana sa nasc pe nr 2 il ridicam in slavi, dar ulterior mi-am dat seama ca s-a grabit si am suferit cam mult dupa graba lui.
Uite aici un caz , real din pacate, confirmat prin alte mamici alertate de insusi Radoi.
Sunt mai multe subiecte, nu am timp sa le caut acum asta e cam ultimul inde a scris fata patania ei. Laliq e nick-ul.
Si, baietelul care le-ai cunoscut zilele trecute, Eric este un alt caz, fericit de data asta. La nasterea sa, prin cezariana, dr [ nu ii stiu numele] si echipa lui a uitat sa verifice aparatura si aspiratorul nu era in priza. Ca in bancurile proaste, dar era sa moara si mama, care fiind treaza, a facut atac de panica iar echipa nu stia pe cine sa salveze mai intai. Asta pe scurt. Se intampla si cu cei mai buni.
Edit: sper sa nu imi aprind paie in cap cu acest mesaj :)
ancamari spune:
Monicoasa - ce e cu DENTINOXUL? cA I-AM DAT SI DIMINEATA SI LA PRANZ CATE UN bobit. Stiam de max 3 ori/zi si ca e cu extract de musetel...
poze sept-oct
poze nov-dec
DidiAlex spune:
Ancamari, noi l-am luat de la Toy'R us pt ca aveam un card cadou de la colegii sotzului. Acolo mi se par mai scumpe.
Acum o sa ii luam lu nr 2 scaunul de masina tto in baza cardului primit la nastere. [ma rog, colegii sotzului ne-au facut cadou la nasterea fiecarui copil un card de cumparaturi, la nr 2 a ajuns la 200E]
Vali, sa stii ca asa suna, 1 si 7 luni, mereu is in criza de timp cu virgulele astea :)
ella_74 spune:
Elteka,
pai copilul meu nu stie sa doarma pe burta , adica adoarme pe o parte dar fiindca e zvarlug, in somn ajunge pe burta si nu stie sa se duca inapoi pe o parte, adica nu stie sa faca asta in somn ca altfel stie, asa ca dormind se ridica in 4 labe si cade intr-o parte pana la urma, de fraierut ce e, si vinerea trecuta am auzit din patul meu o busitura, era Boby care se antrena cu capul de gratarul patutului.
Mi-am adus aminte ca Poohy zicea ca la Barza au aparatori asa ca n-a trebuit decat sa cobor fiindca Barza e la scara vecina.
DidiAlex, hai ca esti culmea, am terminat liceul Cuza dar cred ca 92' sau 93'; am stat 1 an acasa ca la Drept atunci erau 25/loc asa ca primul an in care am dat am picat a 3-a pe lista; de atunci am ramas in Bucuresti.
Ancamari, unghii taiate? doar in somn, altfel sigur ii rad si vreun deget , ca nu sta locului argintul asta; dar de cand l-am dus la soacra, ma chinui sa i le tai doar eu in weekend cand il iau acasa; cand am fost plecati in concediu si n-a avut cine sa i le taie am gasit baiatu cu niste unghii - unelte numa bune de scos cartofii
Cu scaunul, noi avem acasa unul din ala reglabil pe inaltime si la fel, spatarul are mai multe pozitii; la soacra-mea am dus unul din ala de lemn care e o porcarie si soacra-mea imi trimite numai "ganduri bune" de fiecare data cand tre sa puna copilul in el; l-am primit cadou si acum nu era sa-l aruncam de nou.
Cat despre statutul meu de dinainte sa incep serviciul era putin animalic sau cel putin asa aratam eu: nepieptanata, nespalata, etc, etc; aveam liber la dush doar noaptea cand adormea boby profund, parca eram pe vremea impuscatului cand asteptam sa curga apa calda ca sa ma spal;
Acum da, fara copil acasa, sunt iar domnitza, spalata, curatica, parfumata si cu manichiura facuta; dar stii ce? ma uit la ambele ipostaze si o prefer pe prima, adica cu multe " ne-uri" dar cu boby langa mine.
Sper ca in cateva luni, 1 an sa gasesc calea de mijloc, sa fiu si cu boby dar sa nu arat iar ca la coada vacii.
, mamica de David (24.04.2007)
ancamari spune:
DidiAlex - multumesc pt info.
Da, asa ciudat se intelegea, dar ne-am prins pana la urma... Eu imi cer scuze ca scriu cu greseli, eu zic merci ca reusesc si asa, nu am niciodata timp sa recitesc.
Vroiam sa-ti spun ca eu am citit TOT ce se gaseste pe net despre dr la care am fost si eu si Ella, si pana la urma am decis sa ma duc tot la el. Dar nu stiu ce e cu cazul cel nou, nu apuc sa citesc nimic. Si el stie TOT ce se scrie aici despre el (una dintre moderatoare i-a fost pacienta). E greu de gasit un dr "curat", cred ca sistemul romanesc "fara sanctiuni" are mare parte din vina. La inceput am citit cateva zile in sir pe net tot ce am gasit despre doctori, devenisem paranoica... E si unul din motivele pentru care eu alt copil nu mai fac in Ro.
poze sept-oct
poze nov-dec
Pepsi spune:
andrada, asa e nu se vedea linkul cu pozele
deci poze noi aici http://family.webshots.com/album/561531861dEMYEm
tot andrada, nu am zis ca NUMAI morcovul si spanacul au nitrati, dar morcovul este printre legumele cu continut mai ridicat, iar spanacul cel mai ridicat continut de nitrati de aia se si recomanda dupa 9 luni, dar bineinteles ca sint si altele care au nitrati,
moko, daca ai vreodata nevoie de info cu emigrarea aici sint, multumim de aprecieri
liviana, merci
elteka, distractie la piscina
vali, pai ti-am zis si eu ca nu vad nimik!acuma vazut placut filmuletul. da, david doarme dus de fiecare data dupa aquababy, abia apuc sa=l imbrac si sa=l pun in scaun, imi adoarme pe masa
ancamari, cica dupa 1 an ii poti da lapte vaca, incepi treptat cu cantitati mici. unghiile de la picioare le tai cind tata lui se strimba(ti-l imprumut daca vrei), scaun de masa, tocmai mi-am luat, sa se dea pe spate(adik sa aibe mai multe pozitii, sa se regleze in inaltime, bun cind creste bebe, sa aibe roti, sa se spele usor husa de pe el, sa fie confortabil, il pui pe bebe in el si vezi ce zice, sa aibe platou lavabil in masina spalat vase, sa fie pliabil, cam astea sint la mine, si nu in ultimul rind sa fie securitar, ham de prindere in 5 puncte, daca mai imi amintesc ceva scriu. poti sa-i dai suc de morcov, adik eu o sa=i dau, scaun vezi poze in albumul meu din semnatura, cel noiembrie decembrie
cristinamaria, multumesc de urari
florentina, si eu am cuptor electric
gabiu, ma bucur ca ai gasit de la ce era alergia
ella, si eu aratam rau(nu ca acuma arat mai bine) dar stii tu la ce ma refer, cu spalat pieptanat, etc, in timp s-a rezolvat, apoi am inceput serviciul si am si slabit, si am fost din nou aranjata, etc, cind ma gindesc cind eram tinara" nu ieseam sa iau o piine fara ruj si machiaj, da vorba lui didi, nu rideam asa ca acuma
fug ca azi e ziua mea de gatit si curat prin casa, ca-i dominic la gradi
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Vali5 spune:
Pepsi, am vazut pozele noi. Ce frumos ninge! Vreau si eu la Constanta sa ninga
Spor la treaba azi!
Noi ne-am uitat ieri la Baby Einstein Baby Noah. A stat linistit vreo 10 minute si s-a uitat cu atentie. Dupa aia a inceput foiala.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Alyna24 spune:
Mica, e adevarat ca una dintre ele e cam nesimtita,
cea care s-a dus sa-i caute lui Moko parca pantalonasi.Aia mai slaba.
Cealalta e patroana cu Domnul acela si mie mi se par de treaba.Singura lor vina este ca nu le aranjeaza calumea si de aici incepe imbulzeala si balamucul de n-ai loc sa te misti ca trebuie sa cauti tu!
Orcum bine ca n-ati venit degeaba ca altfel ma injurati!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)