***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)
Raspunsuri - Pagina 12
Vali5 spune:
Gata, a papat Andrei tot.
Gabiu, ce bine ca a trecut alergia.
L-am votat pe Albert Mihai
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
ckristina spune:
Rares de cristinamaria
Florin Alexandru de ankaa
Vali5, acum am vazut filmuletul; sunteti niste draguti.
Gabiu astept codul prin sms… si I gata si votul nostru
Am vazut ca vorbiti de urmatoarea sarcina;eu inainte sa raman gravida si chiar si n sarcina spuneam cu convingere ca voi avea CINCI copii; acum spun PAS… ma gandesc totusi la Bianca… cred ca are nevoie de o surioara sau un fratior… dar mai tarziu; eu mai am doua surori si tare bine este si n momentele grele si si-n momentele frumoase.
la cuptor e prajitura... e in vas de yena si deja se vede ca se separa;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
ancamari spune:
Nu am reusit sa termin mesajul anterior ca s-a trezit si a tinut-o intr-un urlat ~ 2 ore, cred ca de la dinti e pt ca san nu vrea, i-am dat suculet de mar, apoi de minola si apoi un pic de supa pasata, asa printre urlete. Plus calgel, dentinox, panadol si calma baby.
Angiuta - mulumesc pt informatie!
Andrada - acum merge si link-ul cu poze nov-dec. Eu nu stiam ce-i cu piciorusul tal vag dar acum realizez ca eu am acest defect la ambele picioare, mai rau la stangul, si degeaba mi-au zis parintii ani in sir sa merg cum trebuie ca nu am mai reusit. Bine, cand umblu pe tocuri inalte ma controlez, dar asa prin casa nu am ce face. Asa ca e prea tarziu sa fie corectat cu ghetute speciale (eu am avut cand eram mica) si cu instruit copilul mai tarziu cum sa mearga.
Vali5 - mercic! Sa ai spor la vara!
Ella - eu inca sunt asa cum zici tu, ca ne... si ne..., si as mai adauga vreo cativa ne...
Petit nu se ridica singur in fundulet (unde sigur are duracell), il tinem doar noi cate putin de tot, sprijinit, asa ca nu ajunge la pestii caruselului. Pe acesta l-am si mutat la un capat de patut si probabil ca intr-o luna o sa-l scoatem, tocmai din motive de siiguranta. Si eu trebuie sa fac turul complet al patului cu protectii din alea, ca si Petit da cu capul in gratii. Cand lasam patutul pe nivel inferior?
Mony-k - bine ai venit!
Graviduta - mercic! Eu niste vaci am mai intalnit, dar nu de lapte... Chiar nu stiu cum e mai bine pentru bebei, mai ales ca eu intentionez sa-i dau numai de la mine pana in jur de 1 an. Din motivele enuntate de Elteka plus inca vreo doua .
Am si eu o apasare, chiar doua:
1. cum reusiti sa-i pacaliti pe pitici astfel incat sa reusiti sa le taiati unghiutele de la picioare?
2. nu stiu ce scaun de masa sa cumpar! asa toate sunt colorate frumos, dar nu stiu ce caracteristici trebuie sa aiba. Va rog luminati un om aflat in ceata!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
gabiu spune:
multumim vali5
pup si eu sarbatoritii de ieri si de azi
plecam la plimbare, va pup
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
ancamari spune:
Pepsi - multumim ca ne-ai vazut pozele, sunt foarte mandra de copil ca arata si el a baietel, nu mai e chiar bebelus (chiar daca inca nu sta in fundulet, nu merge in 4 labe, nu spune nici un cuvant). Bine ca ai spus ca si spanacul poate contine cantitate mare de nitriti, eu tocmai vroiam sa-i pun in supa saptamana viitoare, ca tanti dr asa a zis. Azi o sa-i pun o felie de rosie, apoi un pic de ardei gras. Stau in cumpana daca sa-i dau suc de morcovi sau nu.
Liviana - eu ii dau suc de minola pt ca e mai dulce decat portocala, maxim 30 ml am reusit sa-i dau pana acum, se stramba rau de tot si la asta si la sucul de mere, nu stiu cum o sa reusesc cu ele, de vreo 3 sapt ma chinui.
Ella - asa ochi ca ai lui Petit nu are nimeni, dar eu ma rog sa-i ramana colorati, sa-l faca mama fotomodel. Soacra are ochi verzi cu un pic de caprui in mijloc, mama mea are ochi caprui cu un pic de verde, dar albastru inchis cu un pic de caprui in mijloc nu are nimeni. De fapt nici un fel de albastru, astilalti toti ii avem caprui.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
moko spune:
carmen-somi-a placut povestea cu bona si fetitele tale!eu recunosc ca sunt tare...dezinteresata de asortarea hainelor mele,dar la stefan ma straduiesc aleg culorile cat mai bine(nu reusesc intotdeauna, dar intentia conteaza )
angiuta te asteptam cat de curand pe plantatie!
vali5 am vazut, in sfarsit, filmuletul si-apoi am fugit sa vad cat are andrei al tau, ca in comparatie cu el, stefanut e mototol rau!!m-am linistit, e diferenta de 2 luni!tare haios e! ce bine ca a inceput sa pape!!
alyna24stefan a tinut-o intr-un urlet pana acasa!intr-adevar, ii era foame rau(n-a vrut sa manance inainte sa iesim din casa...si mi-a golit sanii dintr-o "suflare" cand i-a prins!!!)
gabiu am votat puiul albert!
despre urmatorul bebe, ce sa zic...imediat dupa ce l-am nascut pe Stefan, am zic ca eu pe nr 2 il cumpar de la supermarket!acum mi-am revizuit atitudinea -probabil ca bebelusul va veni peste vreo 3-4 ani, dupa ce reusim sa ne schimbam casa(abia am cumparat-o p-asta, dar eu sunt optimista!!)
kristina sa aveti pofta la devorarea prajiturii!am vazut ca esti din pitesti-am si eu o prietena cu bebe putin mai mic decat al meu din pitesti si, coincidenta, o cheama cristina!mi-a povestit lucruri de groaza despre maternitatea de acolo..brrr!!(ce-i drept, acum, dupa ce vad ce se intampla si in spitalele din bucuresti, sunt de-a dreptul debusolata si nu mai sunt sigura ca e o idee buna sa vii sa nasti aici, ca-i mai "safe"!)
ancamari...eu nu i-am taiat niciodata unghiile de la picioare, pentru ca nu-i cresc!in schimb, pe cele de la maini, daca nu le tai 3 zile, e deja o mica zgripturoaica!!!de obicei e linistit si ma lasa i le tai fara prea mari probleme.Despre scaunul de masa, nu stiu ce sa zic-si noi trebuie sa cumparam, dar pentru ca bucataria noastra e foarte mica, trebuie sa ma orientez catre ceva redus in dimensiuni...sunt in cautari!!
fetelor, sper sa nu va suparati ca v-am "furat"ideea si mi-am inscris si eu "mandrul" la cele 2 concursuri(pe baby cafe si pampers).Deh, ma fudulesc si eu cu pishpirel!!
astept sa-mi vina mesterii pentru masuratori- ne-am gasit si noi vreme de pus termopane si intre timp m-am apucat de o ciorba de vacuta..sper sa vina astia cat mai repede, ca n-am de niciunele in casa si nu pot pleca la magazin!
mai, mai, si eu ma minunez ce vorbareata sunt in ultimele zile(pe forum, ca in realitate nu prea)
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
Vali5 spune:
ckristina
ancamari, azi a fost un adevarat chin sa ii tai unghiutele de la picioare. L-am tot sucit si invartit si nu reuseam. Se tot intindea sa puna mana pe forfecuta. Pana la urma l-am pus pe masa de infasat si am reusit. Nu stiu prin ce minune pe masa de infasat nu incearca sa se rasuceasca, sta linistit.
cat despre scaunul de masa nu prea stiu ce sa-ti zic. Eu l-am primit pe al meu. Ce imi place la el este ca se regleaza pe inaltime. In schimb nu-mi place ca este tare scaunelul. La cum se agita Andrei mai da cu capul in spate si face poc.
moko , ai sa vezi ce zvarluga se face si Stefanut la 6-7 luni. Da, e tare bine ca papa acum. Dupa fiecare masa ma simt ca dupa o victorie importanta.
Cum, nu i-au crescut deloc unghiutele la picioare?
L-am votat pe baby cafe.
Botez
Prima excursie
mica0307 spune:
alyna stai linistita ca nu am fost dezamagita. Nu prea imi place genul asta de magazine pentru ca eu nu am rabdare sa caut. Si vanzatoarele mi s-au parut tare nesimtite. Oricum, multumesc pentru costumas. Am vazut ca aveau si rochite pentru craciun. Poate mai vin saptamana viitoare sa ii iau si rochita .
liviana azi Maya a mancat cam 100 gr de supica, adica tot ce i-am dat. Maine o sa ii dau mai mult. Si bag si cartof.
LA MULTI ANI Rares si Florin ALexandru
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
DidiAlex spune:
Ancamari,
pretzul la borcanelele Alnatura sunt cam cele scrise de angiutza.
depinde de marimea lor, ce contine.
Sa stii ca dilema scaunului am avut-o si io acu aproape 3 ani. Si, iti zic ca sunt tare multumita de achizitia facuta pt ca inca il mai foloseste si l-ar mai folosi daca nu o sa il dam lu nr2. Deci TREI ani stai fara grija.
Dar initial am zis ca nu vreau un ruptul capului scaun de lemn dar am vazut la o amica cat de de stabil si am zis: hai! si a intrat perfect in geamantan pt ca are o surubelnita proprie/ cheie si imediat se dezmenbreaza.
Perna, drept sa iti zic, am cam luat-o degeaba, ca nu am folosit-o.
uite aici o poza cu nr 1 la 7 luni jumate
Edit: Gabiu, pe mine nu ma lasa sa votez ca nu am nr de mobil de ro.
Am admirat in schimb mandretea de baiat :)
Vali5 spune:
Didi, am citit ce ai scris si am intrat sa vad poza. Tu ai scris "cu nr 1 la 7 luni jumate" - in mintea mea a fost "cu nr 1 la 1 an si 7 luni jumate". Si uitandu-ma la poza ma miram cat de mic era Robert la 1 an si 7 luni
Botez
Prima excursie