***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)
Raspunsuri - Pagina 11
cristinamaria spune:
Sautare!!
Intru si eu pe fuga( cum prind un calculator legat la net cum bag nasul pe la voi:))
Sper in cateva zile sa am si eu net acasa!!
Fetelor multumim din suflet pt urari! Va pupacim cu drag pe toate!Pepsi , desi cu intarziere, La multi ani fericiti!!!!
Mie nu-mi vine sa cred ca Raruta al meu a facut 7 luni!!!
Revin cat pot de repede cu mai multe detalii! Vorba Andradei: sa nu ne uitati!!
cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia
mony-k spune:
ankaa lauradi ckristina
motannel multumim nu nu suntem in listuta
fain bancul teodora e o scumpica sper sa se faca bine repede
quote:foarte adevarat dar asta e,de acum am intrat intr-o alta etapa a vietii-cea de mamica si chiar daca e greu sunt si multe satisfactii.si am devenit asa nostalgica cand am citit la vali5 de transfagarasan taare frumos mai e pe acolo.iar cu revelionul noi o sa-l facem acasa ori la noi ori la nasii fetii ca nu putem merge nicaieri ca-n alti ani ca nu avem cu cine lasa copilul si nici nu vrea tati sa o lase
imi dau seama, pe masura ce trece timpul ca viata mea n-o sa mai fie ce-a fost inainte de bebe; eu, naiva, am crezut ca usor usor toate vor redeveni ce-au fost odata; ntz!!!
la multi ani sarbatoritilor zilei
rares de cristinamaria
florin alexandru de ankaa
emilia 9.05.2007
Florentina Roman spune:
Salutare si de la noi!
Suntem maraiti, azi am facut vaccinul de 6 luni...
moko, Pepsi, Vali5, Ninutza, doxinu, Paflo, andradap, lbelciug, ramona7, moberi, lauradi, roxicucu, ralucami, ckristina, Irinusha, ankaa, mica0307, Alyna24, DidiAlex, angelabv, carstea, kid, petit ange, Graviduta, Motanelmultumim ptr urari!
Am vrut sa sarbatorim cu o prajitura inteligenta, dar eu am cuptor electric care nu se poate seta sa coaca numai de jos si de aceea foaia de jos a iesit de parca ar fi fiarta, nu coapta...iar cea de deasupra parca e prea coapta...in rest e buna.
Duda, fac azi copia, sper sa si reusesc si vedem cum ne intalnim
Didi, felicitari ptr prima lingurita, sa stii ca nici la al meu nu i-a placut morcovul, a mancat de buna voie abia cand am bagat si cartoful si mai ales dupa carnita
Roxicucu, mie mi-a zis dr sa nu cumva sa-i dau conopida, pot in schimb sa-i dau brocoli
ankaa, noi avem asa: body cu maneca lunga, dres, o bluzita pe gat, pantaloni captusiti si deasupra o gecuta imblanita. Si caciula cu urechi, ca altfel si-o trage singur de pe cap.
Motanel, sanatate la fetita si .....pup sa se faca bine. Ptr mucisori...ser fiziologic. Mie mi-a zis sa-i pun si colargol, dar pana l-am gasit eu i-a trecut. Despre exploratorul Cip...mai ca as fi preferat sa o ia din loc mai tarziu, ca acum l-a pus taica-su pe jos si nu mai vrea piticul sa stea nici in patutz, nici in tarc...cum il pui undeva, se intoarce rapid si o ia la sanatoasa!
Petit ange, cum mai sunt manutele Isei?
Ella, si noi am pus inca un rand de aparatori la patutz, ca altfel avea Cip capul plin de cucuie. Felicitari ptr mersul de-a busilea!
Fug sa schimbam scutecelul ca ne-am ouat si nu ne place murdar la fund!
Azi am zi plina, ma duc la Gaudeamus, tocmai am incasat indemnizatia, asa ca am ce cheltui...
Poze
Carmen_So spune:
Mama, da' ce-ati mai scris! N-am intrat de doua zile si va gasesc in alt capitol.
Mor de ciuda ca am ratat intalnirea din parc, si cea de la cultural. De, daca am inceput serviciul, ce sa fac.
Roxicucu, mi-am pus si io o masca intr-o seara. Si m-a intrebat Mara: "ce faci, mami?" "imi pun o masca" " de ce, ca sa ma sperii?" Si m-a apucat un ras ca mi-a plesnit toata masca.
Motannel, n-am nici o solutie pentru dormitul fara bebe. Da' pana sa-ti raspund am vazut ca Teodora e mucioasa, asa ca las-o cu tine, poate o mai alina putin.
Elteka, vreau si eu o mama ca a ta...
Despre imbracatul pe afara, eu ii pun salopeta de fas cu o bluza subtire pe dedubt si o pereche de ciorapi. Ieri mi-a imbracat-o bona ceva de vis, imi arata cu mandrie cum ii pusese ea doua costumase unul peste altul si amandoua erau mari de ea. Nici nu vreau sa ma gandesc cum arata, bine ca era ascunsa sub paturica in carucior. Asta e una din fanteziile ei, sa imbrace copilul "frumos". Pe asta mare, cel putin, mi-o imbraca ca pe un curcubeu.
pupam toti sarbatoritii de azi si ne intoarcem la trebi; mai intram in weekend.
angiuta spune:
Multumesc tuturor fetelor care mi-au urat bun-venit, nu le enumar pentru ca mi-e frica sa nu uit pe careva!
Povestea naasterii mele am scris-o dar apoi am sters-o pentru ca era scrisa pe fuga (chiar in momentul in care m-am apucat de scris s-a trezit Piticu si dupa 5 minute de foiala s-a pus pe plans). O sa o scriu alta data cand o sa am mai multa liniste si inspiratie.
Didi eu am terminat in 2001 Liceul de Arte.Cum accepta D cerealele?Tu ii dai apa sau ceai? Al meu nu vrea apa deloc si ceaiuri am incercat 3 pana acum. Doar cel de mere si menta Milupa ii place insa nu-mi place mie ce contine asa ca nu-i mai dau. O sa mai experimentez in continuare poate gasesc si altceva sa-i placa.
Speram ca daca am inceput sa-i dau terci seara o sa doarma mai mult dar noaptea tot din doua in doua ore se trezeste. Voi patiti la fel?
Ancamari un borcanel de Alnatura costa intre 0,75 si 1,40 euro, depinde ce contine.
Eu din seara asta nu mai pot intra asa ca, atunci cand o sa ma reconectez (pe 5 dec.) o sa am de citit nu gluma.
Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)
Vali5 spune:
Nu am avut net-ul de ieri de la pranz pana acum. Si nici tv. Tare nasol este.
Acum am vazut ca nu am pus link-ul la filmulet. Merci, ckristina si Andrada!
Il pun acum AICI.
Mai tarziu mai pun unul cum merge de-a busilea.
ankaa, multumim pentru site-ul cu hainute! O sa ma uit si eu azi pe el.
La multi ani baiatului tau!
roxicucu, nu stiu ce sa-ti zic referitor la cartoful dulce. Eu nu am luat pana acum.
Sa ne arati poze cu sandwich-urile facute de tine
angiuta, o sa treaca repede timpul pana pe 5 decembrie. Mutare usoara!
Alyna24, la o lampa de veghe m-am gandit si eu. Am luat-o pe cea de la parter (avem pe hol) si am pus-o la Andrei in camera. E ok acum, nu s-a mai trezit asa suparat.
L-am votat sie u pe David pe baby cafe.
moko, haios Rudolph!
ancamari, am vazut pozele sept-oct. E tare dragalas Andrei! Nu reusesc sa vad pozele nov-dec.
Gata, am reusit. Ce radea el in carucior. Al meu e foarte sobru in carut.
petit_ange, ai ajuns la doctor cu bubitele de pe mainile fetei? Sper sa nu fie nimic grav.
kid, l-am votat si pe Vladut.
Merci de raspunsul cu lumina aprinsa noaptea. Eu am zis sa il invat si cu intunericul ca sa nu stea mai tarziu cu lumina aprinsa toata noaptea. Si pana acum nu a mai facut asa. Am pus totusi o lumina de veghe.
Vorbeati de cum scoatem copiii afara. Pana acum, cea mai scazuta temperatura a fost de 4 grade. Si l-am imbracat in ciorapi lungi, body cu maneca scurta, plovaras, raiati captusiti si o gecuta de toamna (are fas deasupra si pe dedesubt polar). Aaa si fes.
carstea, ca tot ai intrebat de burtici - cand implineste Andrei un an incercam sa facem inca unul. Sper sa raman repede. Sincer, abia astept sa fiu iar insarcinata. Stiu ca va fi greu cu doi copii, dar imi doresc tare mult.
Pepsi, ce dus dormea David dupa aquababy
cristinamaria, si tie sa iti traiasca baiatul! La multi ani!
Fug sa hranesc piticul. Intru mai tarziu.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
Alyna24 spune:
Ola, fetelor.
Acum am venit si noi de la intalneala.
Si-au luat fetele costumas rosu, Moko alte cateva hainute...
sper ca n-au fost dezamagite totusi!
Mica, erai cam dezamagita,asa....!Scuze insa am zis ca magazinul nu e
super aranjat insa marfa buna au.Cel putin eu am gasit lucrusoare chiar si de firma(Zara, Benetton, H&M...) numai ca ideea e sa le cam cauti tu!Eu am noroc cu surioara care se baga peste tot pe acolo si le gaseste mai bine ca mine!
Am plecat cu Moko inspre casa iar Stefanut era cam suparici!Sper ca i-a trecut totusi ca ne-am despartit urland!Probabil ii era fomica, asa-i Moko?
Acum ii pregatesc supica lui david si mai revin!
Pupici si....LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR DE AZI!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Multumim fetelor pt voturi!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
gabiu spune:
fetelor se pare ca alergia noastra era de la detergent. Cum am spalat toate hainutele inapoi cu deterg. de copii i-au disparut petele. Of si m-am stresat atata, fara sa ma gandesc la cel mai probabil alergen. Oricum multumim mult pt raspunsuri.
Si acum daca va place va rugam sa ne votati si pe noi www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=4230&from=search&keyword=albert" target="_blank">AICI
multumim frumos
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007