***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)
Raspunsuri - Pagina 10
moko spune:
buna dimineata!!azi stefan a dat trezirea mai devreme decat de obicei
ella- exact de umorul asta vorbeam!ma binedispui cu fiecare mesaj
pepsi -am vazut filmuletul cu parada- sa stii ca daca ma hotarasc sa emigrez in canada, tu esti de vina!!Iar david e asa de haios la aquafitness!!
carsteaam mai fugit odata la fotografiile tale, sa vad daca te cunosc!din pacate, stau foarte prost cu memoria fetelor.Am lucrat la gradi 175- si mai aproape de selgros!!229 decat banuiesc pe unde este, nu prea m-am plimbat pe la gradinitele din sector, ca am avut cam tot ce-mi trebuie la noi in gradi(ma refer la cercuri, cursuri de perfectionare si alte alea)...ce mica e lumea!!
la multi ani!
rares de cristinamaria
Florin Alexandru de ankaa
tot editez, ca scriu numai prostii azi...se vede ca m-am trezit devreme
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
andradap spune:
Fetelor.... Am vb. cu ALYNA24, la tel.... ne INTALNIM la ora 12:00 in fata la CINEMA CULTURAL (de la BIG BERCENI cu 313, a treia statie)...
Eu fug sa ma pregatesc ca acusica se trezeste Antonio....si trebuie sa pape ca merge la cumparaturi...
Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)
An@ spune:
Nemtoaicele! Heeeeeelp!
Mi-a adus sotu' cereale din Germania si am nevoie de ajutorul vostru:
1. cum e firma Altanatura? voi ati folosit cereale de la firma asta?
2. ce inseamna EL (stiu ca lingura e Löfel, dar El??? lingurita?)
3. ce inseamna Hirse? mai am unele cu 4-Korn, dar nu zice care sunt cele 4 cereale (sau n-am vazut eu, ca am citit repede) si unele cu orez+mar+para. Sunt bune astea? Nu au gluten, zahar si sunt recomandate de la 4 luni.
mai am de citit, ca am ramas in urma de cand cu diversificarea. revin
mami de Ana (22mai)
An@
ELTEKA spune:
Ella,
cum mey sa-si traga cu capu'n gratii, si asa adormit...
La mine se scutura blocul sub suncile mele razande
Sa ai un sfarsit de saptamana grozav, langa Bobytz!
Moko,
m-ai mai linistit!
(sa stii ca si noi citim la Stefanutz, ca si la Mirunica de Ninutza. Au niste mamici cu mare talent scriitoricesc).
Didi draga,
1. Din cauza ca este la vacutza proprie asa ca n-are sens sa-l mai zapacesc cu un alt tip de lapte si daca tot stau acasa(acu' beneficiile laptelui matern nu le pun) 2. din cauza lui sotulache (catre tocmai aseara a zis: pune apa in orez, lapte bea el de la tine oricum) 3. din "cauza" lu' Pepsica , ca daca era dupa ai mei, demult era copilul intarcat 4. fiindca vad ca merge si fara momentan (asta e tot de la sotulache...cica atunci cand se demonstreaza ca nu merge altfel, facem si asa).
Mai departe mai stau o lecutza numai cu orezul asta. Pe urma eu as baga un fruct (aici avem pere super, dar in Estonia nu, doar mere...). Sotulache vrea legume, si mai ales morcovi (ca asa impinge pe agenda si soacra-mea) fiindca el e fan de morcovi, bea zilnic jumatate de litru de suc Sunt curioasa ce reactie va avea Elias, o sa pozez clar daca se confirma "asa tata, asa fiu"!
In EE mai avem niste cereale simple, acum nu-mi vine numele lor pe romaneste. Vreau sa vad cum merg cu fructe si legume, ca atunci o las mai moale cu cerealele. Catre Craciun ma gandesc sa fac supa, dar o sa i-o fac crema, ca apa goala in cantitati mari nu ma lasa doctoresa noastra sa-i dau, cica toate lichidele extra pe care le bea, reduc productia mea de lapte.
Cand ajung acasa ma pun si sintetizez schema alora de la diversificare, i-o promisesem Miniutzei oricum. Puse la un loc, n-am o filozofie, ci asa, incetul cu incetul, dupa cum evolueaza lucrurile.
E foarte bine ca mai stai, daca nu eram in Romania si nu aveam atat de alergat (de a mai scazut laptele) precis mai asteptam si eu cele 9 zile . I-am dat o lingurita rasa de orez, ieri una mai plina, azi ii dau una cu varf, deci mare scofala tot nu e.
Ai tu argumente pro varianta cealalta? Ca mie mi-ar servi, am AGA cu sotul cand ajung acasa, cica sa decidem ce facem mai departe dupa ce analizam impreuna oferta
Pepsica,
ce pofta mi-ai facut! Luni dupa ce aterizez ma duc si eu cu el la fizioterapie si inot, ca doctoresa zice ca el trage spre dreapta. Pe saptamana de dupa am rezervat sa mergem si noi la piscina toti 3, pentru prima data, ura!
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
Ninutza spune:
ELTEKA si pentru Elias
Eu tocmai am mai bagat o prajitura "desteapta" la cuptor
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
DidiAlex spune:
Elteka & Pepsica, multzam. Totul e in capu meu
An@,
* Alnatura e buna firma, 100% bio
* EL- linguri, prescurtarea vine de la Esslöfel
* Hirse, e meiul
Sa stii ca la intrebarea nr 4 si io is in ceatza ca nu am gasit cele 4 cereale.
Cerealele tale sunt fulgi simpli sau is cu lapte?
poate mai revin ca-s in criza maxima de timp. mai citesc odata pe cutia mea si vad daca ma lamuresc vin si iti scriu.
La multe lunisoare Rares de Cristina Maria si Alexandru de Ankaa
moko spune:
stefan doarme si eu nu stiu daca reusesc sa-l imbarc si sa ajungem la timp la intalnire..oricum, sper ca macar in magazin sa va prind!!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
DidiAlex spune:
Angiuta, te-am uitat, : Bun venit pe plantatie!!!!
scrie cat mai des . da, am terminat in Focsani, Cuza in 95. Asta ca intrebai pe dincolo, la nemtoiace, dar ti-am raspuns aici , ca tonu-i mai familiar
Cum ai nascut, unde?..povesteste mai multe despre tine, ca ne e dor la toate sa cittim o noua poveste.
ancamari spune:
Aseara nu am mai reusit sa intru, am mai citit cate ceva din urma si atat.
Elteka - eu il imbrac cam gros pe Petit, dar saptamana asta l-am scos si eu mai mult afara dupa raceala pe care a avut-o acum vreo 2-3 saptamani, dar care a fost urata si nu mai vreau! Saptamana viitoare trebuie sa mergem la vaccin, asa ca sper sa nu mai raceasac pana atunci si deloc daca s-ar putea. Pozele le face mai mult tati cu Canon EOS 400D, ultimele sunt facute si cu blitz d-ala smeker, cum au fotografii pe la nunti/botezuri. Noroc cu Petitul ca-si face si tati mofturile, cica "ii trebuie lui Petit". Atat jucaria de la Fisher Price in care poate sa dea cu mainile si picioarele si care se face pian si mai tarziu cal cu pian, cat si centrul de activitati (de la Carrefour) le-a primit acum vreo 3 luni (la botez) si de vreo 2 luni ii plac foarte mult, asa ca deocamdata nu-i mai cumpar nimic, decat jucarioare.
Lauradi - mercic! dar nu e mare Petitul, are aproapte 8 kg si ~70 cm, vad eu miercuri cand il duc la vaccin. De cand era in burtik i-am zis Petit si degeaba il striga bunicii Andrei, ca el tot Petit e pt mami si tati. Si sa stii ca e leit taica-su, o sa pun si eu poze scanate ca sa vedeti exact, Andrada a avut super idee.
Andrada - Doamne ce scumpa erai cand erai mititica, si asemanarea e izbitoare! La fel si la Petit cu sotulache, decat ca tati are ochi caprui, poate avem norroc si ai lui Petit vor ramane colorati. Antonio poarta ortezele alea? M-ai inspaimnatat cu chestia asta, oare pediatra mea s-o fi uitat bine la Petit?
Moko - multumim!
Angiuta - bine ai venit!
DidiAlex - cam cat costa borcanelele Alnatura? Iar se duce sotulache o sapt la Viena si ma gandesc ca poate-mi aduce cu pireuri de fructe din astea ce nu gasim iarna (piersici, caise, etc). Eu vreau sa alaptez pana pe la 1 an, adica sa sar peste formula. Dar apoi cum se face? Ce lapte ii dau? De vaca? Ca sunt in ceata aici.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by ancamari
Eu vreau sa alaptez pana pe la 1 an, adica sa sar peste formula. Dar apoi cum se face? Ce lapte ii dau? De vaca? Ca sunt in ceata aici.
Cred ca daca ai o vaca cunoscuta , e ok sa-i dai si lapte de vaca. Nu mai stiu daca se dilueaza. Dar exista si formule de lapte praf Junior.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea