***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (28)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Moko,
ce umor maica? ca de cand am inceput serviciul toate sunt cu susu-n jos; imi dau seama, pe masura ce trece timpul ca viata mea n-o sa mai fie ce-a fost inainte de bebe; eu, naiva, am crezut ca usor usor toate vor redeveni ce-au fost odata; ntz!!!

Moberi,
nu fii trista, hai sa ne luam de mana , ca si io apuc sa-mi vad copilul din an in pasti;

cat despre kg, daca te consoleaza, desi nu cred, eu de cand am inceput serviciul m-am ingrasat fiindca mananc macar masa de pranz regulat, si e compusa mereu din fel 1, fel 2 si desert; cand stateam cu boby acasa, ma gasea sotul nemancata, nepishata, nespalata, si cateodata cand cedam nervos eram si bocita toata, ca boby nu-mi dadea voie sa fac nimic, decat sa-i intru in gratii; cand mi-aduc aminte prin ce-am trecut cu copilul asta, ca m-a chinuit ca pe hotii de cai, nu-mi mai trebuie altul in veci

cu programul de shopping in Viena stiam ca e acelasi ca la nemti, unde chiar am fost de multe ori si mereu mi-am planificat sa nu prind weekend-ul daca se poate, nu neaparat de shopping ci pentru ca si restul sunt inchise.

Ckristina, da am cutia aia cu rosu de la Vichy, sunt 18 fiole; nu pot sa zic ca nu mai cade deloc, sunt totusi cateva fire in comparatie cu ce-mi cadea prin iulie-august; am zone unde mi-a cazut asa rau iar acum s-a regenerat si arata ca o periuta, deci sunt pe drumul cel bun.

Elteka, multumesc pentru info de outlet, o sa ajung alta data langa Viena, fiindca da, am o singura zi de shopping si o s-o petrec probabil pe Mariahilfestrase.
Si daca e vorba de brand-uri mari, nu sunt amatoare, ca io sunt fata modesta, ma invart in astea pe care mi le permit oricand: mango, Zara, stefanel,H&M, puma, nike, pepejeans, etam, bla, bla, bla...
Ca mai am eu colege de birou care-si cumpara cate o geanta de la Furla sau o esarfa de la Max Mara si mananca dupa aia o luna intreaga iaurt.

succes cu diversificarea! inceputul e mai greu dar sa vezi intr-o luna ce usor o sa merga.

Liviana, cum sunt hainele de pe Aramis? ti le-au livrat la timp? ca tocmai citeam de cineva care a comandat la ei si nici dupa a o luna nu a primit comanda; ai platit la livrare? am vazut chestii dragute si ieftine; azi i-am luat lui boby niste hainute, in special de casa, adica bluzite si pantaloni si am dat in jur de 1 mil pe un training subtirel.

Ancamari, mare baietel ai, dar ochii ai cui sunt asa albastri? bunicii? nu ti-e frica ca se loveste cu capul de chestia aia de la carusel? eu i-am mai cumparat in weekend lui Boby un rand de aparatori si are deci 2 randuri de aparatori puse pe patut; ca se trezeste si se ridica in 4 labe si asa adormit cum e se da cu capul fix de gratiile patului.

Maine e vineri si ma duc sa-mi iau bebelusul acasa; abia astept; a inceput sa mearga de-a busilea, exact ca Cip, baietelul Florentinei R; e argint viu, ma intreb daca e asa zvarlug din cauza hormonilor mei pe care i-am luat toata sarcina si care evident accelereaza metabolismul; endocrinologul mi-a spus sa iau doza de dinainte de sarcina chiar daca as fi supradozata ca astfel copilul o sa fie precoce, e dovedita treaba si ca o sa fie spirt; dar acum ma gandesc, ce spirt, ca bebelusul meu zici ca are duracell in fundulet.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Cristinamaria pentru Rares

Ankaa pentru Florin Alexandru

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

elteka, ma bucur ca sotul tau zice sa nu pui formula, eu, i-am dat lui dominic suc de morcovi, dar nu-i placea.poti incerca, dar nu mult din cauza de nitrati. tot din cauza de nitrati nu se da spanac inainte de 9 luni.

lauradi, in seara asta i-am pus lui dominic baby einstein cu mos craciun, tare mult i-a placut, il punem asa in preajma sarbatorilor, david a tras un ochi, dar s-a plictisit repede.

motannel, merci de urari, imi pare rau sa aud ca micuta e bolnava!salinex in nas, o culci cu capul mai ridicat decit corpul, elteka recomanda sa pui in apropierea bebe catei usturoi, eu inca nu am avut ocazia" sa incerc, e ptr desfundat nasul bebei, multe lichide, si daca se agraveaza fuga la medic. sa stii ca nu-mi place iarna asta care tine tare mult aici, dominic tot timpul bolnav...., dar, de ziua mea chiar mi-a placut ca a nins, a fost un cadou tare frumos, buna gluma

didi, pe mine ma intrebi de ce nu dau formula? asa sa faci hai la mine in spate si nu dai bibe, cu lapte praf pina la 1 an daca poti, suzi vrea si al meu, ca de voie de nevoie la el am folosit devreme, desi suge la 2 ore, mai ia si suzeta, dominic nu a vrut, dar aveam alt timp sa ma ocup.....cred ca fara suzeta ma chinuiam eu cu dormitul ca si la dominic, cine stie.ti-am zis ca te felicit ptr alaptatul exclusiv?!

ancamari, am vazut pozele, tare scump micutul tau

la multe lunisoare ptr pitici de cristinamaria si ankaa

am pus si eu poze noi, aici,
david la aquababy(pozele se vad rau ca mi le-a facut cineva care nu se prea pricepea)

si am reusit sa pun si un filmulet parada craciun 2007

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Neatza!Noi matinali ca de obicei,ne-am trezit la 6.30.
Lauradi,Moko -ms de raspunsurile cu imbracatul bebeilor.
Pepsi,Ninutza -multumim frumos pt urari.
Fug sa mai dorm jumate de ora.Revin mai tarziu.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ancamari si eu tot la scoala 15 am invatat in scoala primara.Am vazut ca esti un pic mai mare decat mine dar suntem aceeasi generatie de pionieri.
Moko,si eu sunt educatoare(la 229 langa selgros).Lucrai in sectorul 4?Suntem in aceeasi situatie:licenta de dat in februarie 2008 si speranta in reprofilare

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza... am intrat si eu sa ma mai uit la poze/filmulete dar esec total...

Asadar,

VALI5, pune-ne un link ceva ca ne-ai facut curioase dar nu am reusit sa vedem nimik!

ANCAMARI, am incercat sa-l vad pe Andrei Cristian, dar nu pot vedea decat pozele de SEPT-OCT Si eram tare curioasa sa vad ce mare s-a facut...

PEPSI, nu reusesc sa vad prima poza, primul link pus de tine... acum incerc sa vad la restu' Si mai voiam sa intreb: De ce numai morcovul si spanacul au NITRATI? Sau am inteles eu gresit???

PetiT_Ange, e prima oara cand tine mana in gurita... sau de ce crezi ca ar fi iritatie? MA gandesc ca daca si pana acum a mai tinut mana in gurita si nu s-a iritat inseamna ca ceva nou s-a intamplat... Ma gandesc la Ph-ul salivei, de ce nu, poate rasare un dintisor.. .si-atunci a jenat pielea tot frecand-o de el... n ustiu, Dar tin pumnii sa nu fie nimik rau!

Fetele, deci ne vedem azi la CULTURAL in fata...
Intreba cineva pe unde este acest CULTURAL... hai ca explic eu... De la BIG BERCENI, mergi cu autobuzul 313 pe B-dul Metalurgiei, si la un moment dat pe partea stg. este un CINEMATOGRAF (singurul din zona!) care se cheama CULTURAL... Eu acolo am retinut ca ne vedem la ora 12:30...

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Florin Alexandru de Ankaa!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multe lunisoare lui Florin Alexandru de Ankaa!
Lauradi, sunt hainute aduse din Thailanda. Eu am cumparat pt Matei doar un costumas de ocazie (l-a purtat la Botezul lui B) insa desi ochios era din ceva sintetic. Au insa si produse din bumbac. Pt a-ti trimite gratis comanda din cate tin eu minte, trebuie sa comanzi de min 100 ron. Din motivul asta eu m-am deplasat la sediul lor care de fapt era o garsoniera super inghesuita de haine agatate pe umerase. Ella, nu stiu sa-ti raspund cat de prompti sunt cu livratul, dar poti da un tel sa intrebi.
Ankaa, vezi ce-am scris mai sus despre produsele Aramis. PM-ul si emailul erau in legatura cu wrapul. Vreau sa stiu daca mai esti amatoare sa ti-l trimit. Daca da, da-mi adresa postala. Pot sa ti-l trimit chiar azi caci mai am un colet de trimis.
Graviduta, si eu tot ma straduiesc de 2 zile sa-i dau lui B suc de portocale. Cu greu a inghitit vreo 10 ml. Asteptam pozele cand ai timp sa le pui.
Mica, ieri am reusit sa-i dau lui B intr-o ora(!) un castronel mic de piure de legume amestecate cu iaurt. La tine cum merge?
Motannel, tare bancul!
Pepsi, f dragute pozele de la aquababy! Te invidiez!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Vali5 De cand s-a nascut junioru', am tinut o veioza aprinsa, sa pot sa-l vad noaptea. Dar de cateva zile nu am mai aprins-o si nu am observat nici o schimbare la el.

Motannel Si juniorul meu are nasul infundat. Dr mi-a recomandat nurofen, ca avea si putin rosu in gat si ser fiziologic in nasuc + batista bebelusului.
Astazi mergem la control, sa vedem ce spune.

carstea Eu vreau burtica iar, dar nu acum. Ma gandesc sa fac tot un bebe de mai-iunie sau chiar de martie aprilie, deci asta inseamna ca pe la vara ma apuc de treaba

moko Multumim pentru vot.

Rares de Cristinamaria

Florin Alexandru de Ankaa

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
La multe lunisoare sarbatoritilor!!!
Va invit la o !

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!

Poze burtica